Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלון אתה נחשב בחור רציני למה אתה כותב שטויות

1. כל מה שכתבתי לגבי הרכב התיחס לספרינט כי אף רכב שלכם אינו מתאים לראלי.

2. גם אני בניתי רכב לספרינט פז'ו 205 העלות היא לא 30K חד וחלק עם הרבה נקודות אחרי.

3. לגבי עלויות אתה תעשה את הספרינט כפי שאתה רוצה אנחנו קצת יותר מיקצועיים בנושא זה העלויות אינן מתחילות במכשיר קשר, מרשל איפה הביטוח?

4. אלון כתב הבעייה שכולם רוצים הכל עכשיו - כספי חסות - למארגן, תשלומי נהגים - למארגן, מראש - למארגן, אם בוטל - "ביטוח" למארגן... מה עם הנהג - שסופג את רוב הנזק - גם בביטול אירוע? מועדון מרוצי ישראל שמארגן אירוע לוקח אחריות על הנעשה בשטח, כן הכספים הולכים למועדון אבל כאשר אירוע יבוטל, והתחייבנו על כך, אנחנו מחזירים כספים, במקום שהאחריות עלינו אנו לוקחים אותה ופועלים למען הספורטאים והספורט המוטורי.

5. הרשמה לספרינט אלון ידידי לא בניתי רכב להתקשט בו אני רוצה להשתתף איתו מצד אחד מצד שני כבר שמעתי אימרות כמו "יש הרבה נגי ספרינט לפחות 20" אני רוצה לראות אותם ממלאים רק מספר פרטים קטן בכדי שנדע עם מי אנחנו מדברים, זכותנו לדעת! הזמן שמושקע והדלק עולים כסף, יש מספיק מסלולים שניתן לבצע בהם ספרינט עלות השתתפות היא פונקציה של מספר המשתתפים הפוטנציאלים במרווח כזה או אחר תרשמו ונדע לשקלל עלויות.

לפני שאתם נכנסים לכיס ניראה מי המתחרים הפוטנציאלים ואז נדבר.

שים לב לפוטנציאל הגדול לפי מספר הכותבים:-D

ברוך

פורסם

אתה אומר שהעלות הרבה יותר - אז בא תפרט.

אל תגיד לי שאני מדבר שטויות - בלי התייחסות עניינית.

ביטוח? איזה ביטוח יש היום? לי יש ביטוח כמתחרה? - זה שטויות - אני לוקח סיכון, לצערי...

אתה רוצה ביטוח כמארגן? - תשלם בעצמך - או תיקח סיכון, כמוני...

או אל תארגן - כמו שמישל החליט!

נכון, אני לא צריך להכנס לך לכיס - אז אל תכניס אותילשם בטענות כמה אתה סופג הפסדים עבורינו - ואני לרגע לא מזלזל במה שעשית עד היום עבור הספורט המוטורי - לא רק בתחום ארגון המירוצים.

רוצה רשימה:

הנה רשימה חלקית של אנשים שאני יודע שיגיעו לספרינטים מאורגנים בעונה מסודרת (אלו אנשים שהגיעו בעבר לספרינטים ו/או אינם מתנגדים לקיומם):

1. קובי כהן

2. ניצן לוי

3. אלון חלווה

4. ג'קי זית

5. מישל גדז'

6. רמי שוכטוביץ

7. ישראל הלפרין

8. דב ורנר

9. מרק קרייצמן

10. עידן זהבי

11. ניר בורנשטיין

12.נדב קוניצ'קי - ושיגיד פה שאם יש אליפות ישראל בספרינט - הוא לא משתתף.

13. יובל מלמד - כנ"ל.

14. דני לוי - כנ"ל.

15. גמליאל

16. צבי לייט

17. החברה החדשים שבנו רכבים.

18. כל אותם "משכירים" למינהם (איתי אלון וכו')

ולא הזכרתי עוד את כל אלו שיכולים לנהוג על רכב של אחד הרשומים מעלה.

יש אחד שבוודאות לא יגיע - נדב דותן! הוא הצהיר בעבר - וע"פ רוב עמד בהצהרותיו.

ברוך - זה עבד בעבר - אין סיבה שזה לא יעבוד שוב. אני מוכן להרתם לעזור לך לארגן אירוע כזה.

אבל לפרסם פרטים סגורים - ולא משהו באויר: בחזקת - "מי רוצה ספרינט שירשם..."

אלון

פורסם

לאלון המשתלח !!!

רשימה יפה אלון, אבל גם אני יודע לכתוב כפי שאתה יודע והרשימה לא תופסת.

בכדי שהרשימה תתפוס תשלחו מייל כמו שכתבתי ניגמר לי הסיפורים של יש מתחרים "אין מתחרים" יש הרבה בירבורים בפועל עד שלא ישלחו מייל עם פרטים אין מתחרים.

אני ומועדון מרוצי ישראל לא מישל במצב הקיים הביטוח שאנחנו מוציאים מכסה אותנו המארגנים מפני תביעות בגין מרוצים.

אם אתה רוצה להשתתף במה שמועדון מרוצי ישראל מארגן תקבל או לא את תנאי המארגנים בכל מקרה תבדוק מה יקרה לאחר שכל התקנות יאושרו מה יהי אז עלות מרוץ כאשר יוגדרו התנאים לקיום מרוץ אם אתה חושב שתשלם מה שהיום עומד על הפרק אתה חולם חלום מתוק אז לילה טוב אלון לך לישון וכאשר תתעורר חזור לפורום עם דברים ראליים.

שנת ישרים אלון

ברוך

פורסם

שאנחנו הנהגים נרדוף אחריך???

באמת יופי עמותת הנהגים=עמותת המארגנים

"שלחו לי כסף מראש... רשימות מראש... התחייבויות מראש...

קודם כל תגיד מה אתה מוכר בדיוק ואז באיזה מחיר...

כנראה שמה שאתם כרגע מציעים - לא מספיק אטרקטיבי אם נרשמו רק 7 או 9.

אני חולם?

אולי...

נראה שיהיו תקנות! אולי יהיו 10 מארגנים עם 10 נותני חסות. בחו"ל זה עובד יופי.

מעניין כמה משלמים על ספרינט מאורגן בחו"ל - דמי הרשמה בלבד... ולאיזה אורך של ראלי.

אני משתלח...

אתה כמו מטוס חמקן....

לא התייחסת לאף אחת מהטענות שהעליתי... אף לא לדבר אחד!

לא לגבי מחירי בניית הרכב - שוב אני שואל/מבקש - תראה לי חשבון אחר!

תצביע לי על מישהו שהיה לו בלאי 20000 ש"ח כל מירוץ בגלל הכנה לקוייה של הרכב...

ואני משתלח, הא?

ברוך - אני ער ממזמן - זה אתה שכנראה לא מספיק מהיר ליישר קו עם רוח השינוי...

ביטוח למארגנים - על הכיפאק - לתפיסתי - על חשבונך...

אני ב 1000 לספרינט/ראלי כשכל הסיכון וההוצאות עלי - לא בא להתחרות - כמו שאתה רואה... יש עוד כמה כמוני.

נחכה בשקט עוד חודשיים - יצאו התקנות ויהיה סדר.

אני מתחיל לחשוב שאולי הפתרון של שליטת בעל הון כמו שדני הציג - היה פותר את כל הבעיות...

אלון

פורסם

אלון, אני ממש, אבל ממש לא רוצה להכנס לוויכוח!

רק שאמרת:

30,000 ש"ח לפני הקנייה של הרכב ורול באר..

רכב זה מינמום של המינמום 10K!

רול באר זה סביבות ה5K, אתה הסברת לי שלא כדאי ולא ישים לבנות רול באר לבד, הסברת בצורה יפה!

ואז הגענו ל45K לפני בצ"מ

ומה לעשות, הרכב ב45K לא יהיה תחרותי!

אגב מדברים על קילומטראז'

נהג ספרינט שמתחרה בתחרויות של 10 קמ' סה"כ צריך להתאמן לא פחות מנהג ראלי, ההבדל הוא שנהג ספרינטים צריך להתאמן נטו על נהיגה, לא ניווט ולא כלום!

נהג שאין לו כסף להתאמן והרכב שלא לא יכול לעשות 1000 קמ' בשנה כי הוא קנה אותו ב3K מ המאגר ולא היה לו כסף/זמן/יכולת לעשות לו ישור קו בעוד לפחות(!!!) 7K (משולשים ציריות בוקסות תפוחים ועוד ועוד)

בקיצור, נהג כזה, בחייים לא יהיה תחרותי מול אחד שיורד לשטח פעמיים בחודש ועושה אימון של 60-100 קמ', ואז ההבדל בקילומטראז' בין ספרינטים לראלי כבר לא כזה גדול (לפחות בשביל מי שמתחרה לשם הניצחון ולא לשם ההשתתפות)

בברכה ובידידות

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

וואלה אלון גם אני מסכים עם כל מילה שלך כנראה שאנחנו חושבים אותו דבר, רק אתה כותב מהר יותר ובלי שגיאות... ואז תמשיך ליצג את הדעות שלנו יש לך גיבוי מלא,ואני בינתיים אבדוק את

כישורי המורה ללשון בת ה19 של ברוך :wink:

פורסם

בוקר טוב אלון

פותח פה גדול!!!!!

שאנחנו הנהגים נרדוף אחריך??? - תיקרא שוב כל מה שבקשתי זה לדעת כמה באמת משתתפים יש ולא שאלון כותב.

"שלחו לי כסף מראש... רשימות מראש... התחייבויות מראש... מי אמר מי כתב זה תעתועי לילה שלך

קודם כל תגיד מה אתה מוכר בדיוק ואז באיזה מחיר...בכדי להציע צריך לדעת את קהל היעד!

נראה שיהיו תקנות! אולי יהיו 10 מארגנים עם 10 נותני חסות. בחו"ל זה עובד יופי - 7 מיליון תושבים = עיר מפותחת בחו"ל ספונסרים שחושבים גם על שיווק למגזר הדתי באמת אתה חושב שיעמדו בתור תיראה כמה ספונסרים היו לסובארו שהפעילו מערך שלם של גיוס חסויות, הניסיון שלנו מראה את המצב האמיתי ולא הכתיבה המסיבית שלך.

מעניין כמה משלמים על ספרינט מאורגן בחו"ל - דמי הרשמה בלבד... ולאיזה אורך של ראלי. אתה מערב דברים ועושה סלט שלם זה יפה למשיכת הקולמוס שלך אבל אין קשר בין השניים, לא מעניין בכלל כמה עולה בחו"ל כל זמן שהדברים נעשים בארץ אם אתה רוצה סע ותתחרה בחו"ל, לגבי אורך הראלי תאמין שיש לנו מסלולים ארוכים אבל בגלל המצב הנוכחי זה מה שאפשר לעשות, חכה שנצא לראלי ארוך 6 קטעים עם מסוקים ומספר רכבי חילוץ, עזרה ראשונה, כיבוי אש והכל הרבה יותר גדול תבין אז אולי מה זה ראלי, חלק מהוותיקים זוכר בשנת 99 בסוף המאה שעברה שילמו המתחרים 1200 ש"ח וזה לא כלל הוצאות אירוח והחסות הייתה של חברת סיאט.

תצביע לי על מישהו שהיה לו בלאי 20000 ש"ח כל מירוץ בגלל הכנה לקוייה של הרכב...

ואני משתלח, הא? - למה להראות חשבון בוא נעשה ליגה מסודרת של ספרינטים ואז יגיעו התוצאות האמיתיות אני במשחק הזה כבר בקרתי בתקופת הראלי-קרוס גם אז חשבו שהכל זול ואין בעיות מהר מאד נכנסו המתחרים לעיניין והבינו שאם לא משקיעים אין תוצאות והתוצאה חלק יכול היה להשקיע וחלק אחר נישאר מאחור הסיכום "המועדון המוטורי" התפרק לא מאמין תשאלה את חבריך הקרובים.

ברוך - אני ער ממזמן - זה אתה שכנראה לא מספיק מהיר ליישר קו עם רוח השינוי...לכתוב כפי שאתה רואה אני יודע, וגם לך לא חסר אבל הניסיון והידע שצברתי במהלך שנותי לימד אותי מה הבעיות והיכולות בקנה מידה ישראלי אין לי מה לישר קו עם שום דבר אני מיישר קו עם תקנונים, תקנות ולא לדרישות שאינו עולות בקנה אחד עם נושאים אלו כלומר כבר כיום צריך להתכנס לדברים האמיתיים אחרת בשעת הש' לא תעמוד על קו הזינוק.

ביטוח למארגנים - על הכיפאק - לתפיסתי - על חשבונך... אם שלחת אותי לחו"ל בפיסקאות הקודמות אז מי שמארגן מרוץ מוציא ביטוח שממון על ידי המשתתפים בדמי ההרשמה, פרט לביטוח תאונות אישיות שיש לכל אחד ולדעתי בלבד גם ביטוח צד ג' לנהיגה בין קטע אחד לשני.

אני ב 1000 לספרינט/ראלי כשכל הסיכון וההוצאות עלי - לא בא להתחרות - כמו שאתה רואה... יש עוד כמה כמוני. לחלק הראשון של המשפט - גם בהמשך כל הסיכון וההוצאות יהיו עליך אם אתה לא יודע רק הדברים יהיו יותר מוגדרים מבחינת התקנות והמחיר בהתאם.

לחלק השני של המשפט - אין עוד רבים כמוך ("שכותבים ראלי") למזלנו יש אנשים שחשבו שתקנות משלימות זה "סיפורי אלף לילה ועוד לילה" ורוצים לשלם היום מחיר של הרשמה מוקדמת בניגוד להחלטת המועדון ולכן או שהם ירשמו במחיר ההרשמה הרגיל (1300ש"ח) או לא ישתתפו בפעם הבאה יתיחסו לתקנות המשלימות כמו שהדברים נעשים בחו"ל כפי שאתה אוהב לומר.

נחכה בשקט עוד חודשיים - יצאו התקנות ויהיה סדר. מה הבעייה אתה כבר נם עוד מעט שנה מה משנה לך תקנות או לא?

אני מתחיל לחשוב שאולי הפתרון של שליטת בעל הון כמו שדני הציג - היה פותר את כל הבעיות...

הפיתרון של דני בתוספת חסויות שנגייס אנחנו יכול להיות פיתרון לא רע במצב המתקיים כיום בארץ בשינויים מסויימים מול נותן החסות אני מקבל את הדברים.

אלון

ולסיום ידידי ואתה יודע שאני מעריך אותך מאד גם בשיחות משותפות שהיו לנו מאחר והנושא ירד קצת לפסים אישיים, אני יורד מהשירשור הזה לפני שאנחנו נגלוש למצב שאין חזרה ממנו, אתה יכול לענות את כל העולה על רוחכך אני מקבל הכל באהבה ובידידות ממרום שנותי (60), תרגיש בכייף לכתוב את שבא לך ונמשיך להיות ידידים

ברוך

פורסם

הכל בידידות - אני רק אזכיר לך שבין אותם ותיקים מערד 99 - הייתי גם אני...

כן כן - ב 205 ראלי שהיום שייכת לקובי כהן וסיימה בין היחידות את המירוץ הזה.

היא היתה כמעט סטנדרטית...

נדב - אני לא מתווכח אבל אומר רק זאת

הרכב שלי היה מאוד תחרותי (S16) מאד, יעידו על זה 8 שניות יתרון בספרינט ליד שורק עם קלאץ גמור מהמקום השני אחרי. ויש עוד דוגמאות - גם עם ה 205 ראלי של קובי.

בשני הרכבים הללו לא הושקעו 30000 ש"ח חלקים כולל רולבאר.

מה זה משנה 30 - 35.

המספרים ידועים - כולל רכב צריך כ 50K וסכום דומה ל 10 מירוצים בעונה. תוסיף 10K תוריד 10 -

אין לזה משמעות. - לכן אין משמעות גם אם יגבו 500 או 1000 דמי השתתפות - משנה רק אם המארגן שומע ומתחשב ברחשי הלב של המתחרים...

שנינו יודעים בדיוק כמה מתחרים הגיעו לכל ספרינט. הרי אפילו לסתם אימונים - שמישל היה מארגן ספונטנית בלי כסף - היו מגיעים בין 5 ל 10 רכבים.

אני חושב - ורק על זה הויכוח - שבלי ליגת ספרינט מסודרת - יהיה קשה להרים את הענף. כמה יכולים להכנס לתחום הראלי בלי ספונסר. תראה כמה התחרת בשנה האחרונה וכמה זה עלה לך.

ליגת ראלי לשנה תעלה למתחרה בנזקים פי 5 מליגת ספרינט (או שהוא יבנה רכב שעולה פי 5)

"אין קיצורי דרך..." - דני לוי וחברים...

צודק - מה לעשות...

אלון

פורסם

kobi911
כתב:

...אז הכל צריך להתחיל מספרינטים.... היה איזה שירשור שנושא הספרינטים ובקשתי כל מי שמעוניין להירשם רק אחד נירשם השאר מברברים בפורום אולי זאת הכוונה לספרינט?

הברבורים האלו יכולים להוביל לכניסת נהגים חדשים והכנת רכבי ראלי נוספים,אף אחד לא צריך להירשם,צריך להיות בסיס לרישום...וזה אירגון של ליגה מסודרת של ספרינט,שיהיה

דירבון להכנת רכבים ודירבון לכניסת ספונסרים לנהגים וגם למארגנים!!!! זה לא שאני נגד ראלי להפך אבל לראלי דרוש ממון רב מצד הנהג ולוגיסטיקה יותר רצינית מהמארגנים....

שליטה יותר טובה על הקהל,חיסכון במרשלים(שווה חיסכון בעלויות מארגנים) - פחות מרשלים אולי מאחר ואתה לא מבין במסלול סגור כמה מרשלים צריך ומה תפקידם זה ניראה לך פחות, מצד שני קהל שצריך לשלוט עליו שדורש אבטחה וגידור לפי דרישות משטרת ישראל באירועים תחת כיפת השמיים - ראה פסטיבלים.אם אתם לא מסוגלים לסגור 3 ק"מ איך אתם רוצים

לסגור 10ק"מ ויותר?

אז לדעתי, ברוך והחברה הטובים ממועדון מרוצי ישראל!!! - אנחנו לא רק טובים אנחנו מצויינים אז תוכיחו

1.הכרזה על אליפות ישראל בספרינטים - אין בעייה, לכמה אנשים? בקשתי להרשם לא לשלם רק אחד נירשם.לפחות עשרה נהגים, על תדאגו תארגנו.... עם האוכל בא התאבון

2,תקנון ברור למרוצי ספרינט - יש כבר הרבה זמן.יגיע הזמן לממש אותו

3.הגדרת קטגוריות מהתחלה העונה - יש לפי נפחים לרכבים מקבוצה N P/S אתה יכול להיות יותר ספציפי,איזה רכבים כלולים ב S איזה ב P איזה ב N ?

4.תוואים ברורים של המסלול או המסלולים של כל העונה- בהתאם להחלטות בעלי הקרקע אי אשפר להשתלט על קרקע כך סתם אוקיי אבל בטח יש לכם כמה מקומות על הכוונת כמו פיליפ(או שועדת בדיקה של העמותה תאשר את המסלול מסלולים)

5.מחיר הוגן להרשמה - המחיר יקבע בהתאם לעלויות ההפקה וזה קצת יותר ממה שאתה כותב

אם המחיר בגדר הסביר אז אין בעיה

6.גביעים ופרסים - לא יהיו עד להכרזת התקנות בהגדרה של "אליפות שליטה ברכב-ספרינט"בלי המילה מרוץ ובכל אופן בספרינט לא עוברים את המהירות החוקית

7.תקשורת ומדיה כתובה שיפרגנו לספונסרים הקיימים וידרבנו עוד ספונסרים להיכנס לתחום - אם מדובר על טלוויזיה תוסיף עוד כסף להרשמה נכון לשלב זה אין חסויות בגלל החוק

עם העיניין שליגת ספריט תביא הם (התקשורת)יגיעו לבד!!!

8.לפרגן לכל הנהגים מעמדת השידור, אבל לכל הנהגים.... (רמי לימון) - לא ניתן באורך השידור והראיון באולפן שקובעים בד"כ בערוץ המשודר ומנחה התוכנית, (יש לנו מידה מסויימת של מה לומר)

אבל היא בהחלט בגדר החלטות מול הערוץ.טוב אבל יש עוד נהגים...

אם התנאיים האלו יתקבלו אני ניצן ובטח גם אלון בפנים, ובטוח שעוד כמה... ויש ליגה מסודרת, ואם לא אז כניראה מישהו אחר צריך לחשוב על אירגון כזה!!!! - אל תקבעו תנאים תיכנסו ותשתתפו חלוצים תפקידם ליצור הדור שיבוא אחרי החוק יכנס למשהו קיים ונושם אבל חוץ מאשר למשוך בעט הסופרים איפה אתם מקדמים באמת את הספרינטים אנחנו מצידנו נעשה את הכל בכדי לקדם את הנושא בעזרתכם אנחנו לא לבד אנחנו חלק מהספורט המוטורי תארגנו ותראו...

בברכה

קובי כהן (שמשחרר הרבה קיטור בזמן האחרון) ועוד קצת...זה סוגר את הנושא מבחינתי

פורסם

בתור אחד שמתעניין בתחום (למרות שאני לא יודע עליו כלום) ומסתכל מהצד , אני חושב שיש כאן בעיה של הביצה והתרנגולת , כלומר האם הביצה הולידה את התרנגולת או להיפך .

מארגן רוצה בהחלט לדעת מה הצפי של השתתפות כי בזה הוא הוא יודע להעריך מה ההשקעה האם היא תוחזר ואם לא האם הוא יכול לשאת בנזק . אלא אם כן יהיה כאן אברמוביץ או גאיידמק , אני יכול להבין היטב את דעת המארגנים

אני גם יכול להבין את דעת המתחרים , ברור שאם זה לא יצא לדרך זה יכול ליפול הן מכיוון של תקנות (לפעמים צריך עובדות בשטח) ואם מחוסר עניין (אנשים ימצאו את הדרך במקומות אחרים ) אין ריק בעולם , אם כאן זה לא הולך זה הולך במקום אחר.

לכן אני חושב שאכן צריך למצוא מישהו בעל ממון , שמוכן להשקיע, ולתת לו במידת האפשר גם להחזיר לעצמו את ההשקעה ולהרוויח . (על סיכון לוקחים רווח וכאן יש סיכון )

אני חושב שיש אנשים , כי עובדה מישהו השקיע 1.5 מליון דולר במסלול , כך שבטוח שיש אנשים עם ממון שיסכימו להשקיע כי הם אוהבים את זה ויודעים שאם זה ימריא הם ירוויחן כסף רב (ברני אקסלטון למשל)

אם תחליטו בגלל צרות אופק קינאה , חוסר פירגון , לא לעשות את זה , נראה לי שאני "אזכה" עוד הרבה זמן לשמוע וויכוחים למה העסק לא עובד

יש מספיק אוייבים לרעיון ובמקומות גבוהים בשלטון (ראו את הריסת המסלול) לא צריך להוסיף גם מלחמות יהודים כאן

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...