Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכם!

חבר מתעניין ברכב הנ"ל ועשינו חיפוש פה באתר ולא מצאנו מידע לגביי הרכב הנ"ל אז הרשיתי לעצמי לפתוח שרשור בנושא:-D בתקווה שיעשיר את הידע שלנו לגביי הרכב הנ"ל.

אז ככה ממה שידוע לי הרכב חסכוני מנוע 1.4 ליטר צורך כליטר אחד ל16 ק"מ בממוצע.

ידוע לי שהרכב יותר קל מגולפים בעלי מנוע יותר גדול( האם זה נכון?)

וחוץ מזה היינו רוצים לדעת איך הרכב בכלליות:

1. אמינות?

2. תחזוקה ומחלות?

3. ביטוחים?

ובכלל איך הרכב האם הוא מומלץ? בבקשה כל דבר יעזור לנו אז תודה מראש!

בברכה,

עידן.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
ערב טוב לכם!

חבר מתעניין ברכב הנ"ל ועשינו חיפוש פה באתר ולא מצאנו מידע לגביי הרכב הנ"ל אז הרשיתי לעצמי לפתוח שרשור בנושא:-D בתקווה שיעשיר את הידע שלנו לגביי הרכב הנ"ל.

אז ככה ממה שידוע לי הרכב חסכוני מנוע 1.4 ליטר צורך כליטר אחד ל16 ק"מ בממוצע.

ידוע לי שהרכב יותר קל מגולפים בעלי מנוע יותר גדול( האם זה נכון?)

וחוץ מזה היינו רוצים לדעת איך הרכב בכלליות:

1. אמינות?

2. תחזוקה ומחלות?

3. ביטוחים?

ובכלל איך הרכב האם הוא מומלץ? בבקשה כל דבר יעזור לנו אז תודה מראש!

בברכה,

עידן.

לא זכור לי שיובא לארץ הדגם הנ"ל,ולכן אין לך מידע עליו בפורום.

בוא נגיד שמנוע 1400 על גופה השמנמן של הגולף הוא לא מתכון בטוח ללהיות ראשון ברמזור.

פורסם
האם מדובר בגולף או בפולו?

האם הרכב הגיע בייבוא אישי?

לא ידוע לי על השילוב של מנוע 1.4 בגולף דור 4 בארץ.

מדובר בגולף ידידי! יש אותה אפילו במחירון של לוי יצחק הייתה אחת בלוח פוקוס של השבוע האחרון!

אז תתחדש לך בידע נוסף.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אין לי ניסיון עם הרכב, אך לאחר נסיעה שביצעתי עם הרכב, דווקא הופתעתי לטובה מהנסיעה שלו,

הרכב לא מרגיש כל כך כבד כמו שחשבתי שיהיה, וכל השאר זה בדיוק כמו גולף אחרת לטוב ורע.

פורסם

יש לי חבר עם כזו, היא בעלת המנוע השוכן גם בפולו דור 3 ( 75 כ"ס AHW). הוא די מרוצה ממנו, למעט הבית מצערת (הידועה) שעשתה לו צרות. האבזור בפנים, הוא כמו בדגמים הרגילים. מבחינת סחיבה, היא בסדר, אך אין מה לחפש יותר מידי מהמנוע הזה. הוא בסה"כ חסכוני, איכותי כמו כל גולף עם מחיר די טוב לתמורה שאתה מקבל.

ay-ahzakot.co.il

• תוכן חדש...