Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידני ובטוח עד 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התייאשתי מלמצוא אוטומטית שתתאים לעדיפויותי ואני צריך עזרה בבחירת המכונית הידנית המתאימה לדרישותי.

קודם כל הדרישות:

1) 4 כוכבי בטיחות

2) אמינות

3) שנתון כמה שיותר גבוה

לא ממש חשוב לי נוחות נהיגה, הנאה מנהיגה וכל אלה - אני מניח שבכל הדגמים שאני מציין החוויה סבירה (אם אני טועה בבקשה תתקנו אותי). כמובן שבהנתן 2 מכוניות זהות מבחינת אמינות/טיפולים/בטיחות - אני יעדף את המהנה יותר, והנוחה יותר לפקקים...

אז הדגמים שמצאתי עד עכשיו הם

קליאו 01-02

פונטו ספייס 01-03

פולו 00

קורסה 02 - האם הדגם ששווק ב02 זה הדגם שזכה בNCAP ב4 כוכבים?

כאשר אני מוכן לשקול גם איביזה 00-01 מכיוון שהמבחן היה סביר.

האם שכחתי משהו?

מי מהכוניות אמורות להיות הכי זולה לאחזקה? כאשר אני מדבר פה על מספר טיפולים, ועלות טיפולים אצל מוסך מרכזי.

האם לפסול על הסף רכב מהשכרה? או אם קילומטרז' נמוך זה בסדר?

האם המוניטין של פונטו וקליאו כבעלות פוטנציאל גבוה יותר לתקלות נכון? בעיקר מעניין אותי דעות של בעלי הרכב.

וסתם מעניין אותי מה אתם הייתם לוקחים ולמה, מכיוון שאני לא ממש מוצא הבדלים גדולים בין המכוניות.

פורסם

המכונית לא נבחנה בNCAP, והדור 4 קיבל 4 כוכבים כך שקשה לי להאמין שהיא קיבלה 4

שאלה אחרת, איך הקליאו 1.2, האם היא סוחבת? או רק 1.4?

פורסם

>קרא ותראה שרק בשנת 1997 נוסד ה NCAP ולכן עד שהחלו הבדיקות גולף דור 3 לא נבחנה כי לקראת שנת 99 יצאה החדשה.

אגב מה הקשר בין זה שדור 4 קיבל 4 כוכבים אז דור 3 לא?

פורסם

פולו 96 כן נבחנה שם, בכל מקרה גם אם היא בטוחה, השנתון של גולף ידנית שאני יכול להרשות הוא 98 וזה נמוך מבחינתי. וזה אוטו יותר גדול ממה שאני צריך, עם מנוע יותר גדול ממה שאני צריך.

פורסם

רנו מגאן 1.4/1.6 ידנית.

בטוחה.

יחסית אמינה (הידניות מראות אמינות עדיםה משמעותית על האוטומטיות).

דיי פשוטה לטיפול ואחזקה.

נוחה ומפנקת יותר מכל הרכבים שהזכרת.

בסכום שיש לך תוכל לקנות רכב חדיש יחסית.

פורסם

ה-8 שסת' תיכנס לתקציבך...

ה-16 שסת' חורגת מעט מעל התקציב (והיא גם הפביה המומלצת ביותר).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ממעבר על לוחות היא די נדירה, אבל אם היא אני אמצא אחת שמורה אני אבדוק.

עוד הצעות?

בעיקר מעניין אותי מי עדיפה, קליאו או פונטו או פולו ?

• תוכן חדש...