Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך חוות דעת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו פה מכיר את המגבר הזה?

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=441&PHPSESSID=375d316d7a088c202257c361c4676acc

JAGUAR 8500

אמרו לי שזה מגבר טוב והמחיר באתר ההוא זה מחיר סבבה

ואם לא...

אני צריך מגבר שיחזיק רמקולים אחוריים של קנווד 450 וואט 90 וואט RMS

וקומפננט קדמי של מורל Dotech MKII 6 300 וואט ו140 וואט RMS

צריך חוות דעת על המגבר ואם לא אז על איזה מגבר אתם ממליצים שיתן את כל העוצמה לרמקולים ולקומפננט במחיר סביר... עד 1000 ש"ח...

פורסם

מגבר יגואר ? מאיפה הרעיון הגיע?

או יד 2 במחיר של 500-600 (יש הודעות בפורום),

או:

JBL 75.4 מהדיוטי ב200$ ייתן לך תמורה מלאה.

אם אתה קונה בארץ , יש לך את הmac-audio 4100 שעולה קצת פחות מ 900 ש"ח.

ZZR

פורסם

לא אבדה גדולה.

יגאור - היצרן היה מתהפך עכשיו.

תנסה להשיג מגבר 50*4 מהסדרה הצהובה (נדמה לי 300.4 זה הדגם) ביד שניה - גם מחיר טוב וגם תמורה מאוד גבוהה למחיר.

בניגוד ליגאור המסוכן הזה שעוד יטרוף לך את הרמקולים... אוי יוי יוייייייי

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איפה עוד אפשר למצוא את ה JBL 74.5 במחיר כזה? בארץ עולה איזה 1500 זה יקר לי מידיי...

ותגיד הדגם מהסידרה הצהובה יתן בכלל לרמקולים את כל הכח שהם יכולים לקבל? זה מגבר של 4*50 RMS

וההספק של הרמקולים גדול הרבה יותר אני רוצה לנצל את כל הכח שהם יכולים לתת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...