Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

akon,

תעיין בשירשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=133154

ותראה מי ביצע את העבודה היפה.

את העבודה עשו בד"ר סאונד ירושלים
אני לא מכיר אותם באופן אישי, אבל על פי התמונות, הם בהחלט יודעים לעבוד.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

כול מקום שבו אני ישמע את השם של ד"ר סאונד, אני יהיה חייב להתערב.

יכול להיות שכשבאים אליו עם דרישה כזו או אחרת של בנייה ספציפית, ומן הסתם מראים לו ערימת שטרות - אז האנשים שם מתחילים לעבוד בצורה שתצדיק את המוניטין הישן שלהם.

אבל לא נראה לי שהבחור כאן מעוניין באיזשהו פרוייקט ובטח ובטח שהוא ישמח לא לשלם הון תועפות עבור זה.

מבחינת ירושלים - ד"ר סאונד זה המקום האחרון שאתה צריך להתקרב אליו.

מהנסיון שלי - מחירים מטורפים, עבודה מחורבנת ולא מקצועית בכלל, חומרי גלם מהנמוכים ומהפשוטים שיש - בקיצור להתרחק כמו מאש!

אחד המקומות שהכי מובילים בירושלים בתקופה האחרונה, והוא המלצה אישית מאוד חמה ממני, זה קאדנס ברחוב האומן 29 (ליד שטיפת הרכבים), יש שם את אבי ועמירם, ותאמין לי שלא תצטער...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

מנסיון וסקר שוק מעמיק, ממליץ בחום על ד''ר סאונד!

התקנתי שם לא מזמן, ואם אתה באזור ירושלים אתה מוזמן לראות ולשמוע בעצמך לפני שתחליט.

צור קשר במידה ותרצה

משה

פורסם

התקנתי שם לא מזמן, ואם אתה באזור ירושלים אתה מוזמן לראות ולשמוע בעצמך לפני שתחליט.

צור קשר במידה ותרצה

משה

אפשר פרטים על הסקר שוק שעשית?

מה עם תמונות מההתקנה שביצעו ברכב שלך? הבטחת תמונות ועדיין לא ראינו.

בכבוד רב,

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

ההתקנות הרגילות. (בעיקר כאשר אתה מביא את הרכיבים)

הן מהירות. פשוטות. לא תמיד איכותיות.

הן במטרה לסיים. ולפנות מקום לרכב הבא.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

צור קשר במידה ותרצה

משה

אני מבטיח לך שברגע שתעלה תמונות של ההתקנה שלך - אני אישית יכוון אותך למאה ואחד ליקויים בה.

כמו כן, אם אכן תעלה תמונות, נשמח גם לדעת מה העלות הכוללת של ההתקנה.

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

לפי הניסיון שלי עם מתקינים באזור ירושלים, פשוט אין.

את ההתקנה של המערכת העכשיוית אצלי ברכב עשיתי ברמת-גן.

אני אישית, לא בטוח שיש מתקין טוב באיזור ירושלים(מהנסיון האישי שלי).

איתי.

פורסם
אני מבטיח לך שברגע שתעלה תמונות של ההתקנה שלך - אני אישית יכוון אותך למאה ואחד ליקויים בה.

כמו כן, אם אכן תעלה תמונות, נשמח גם לדעת מה העלות הכוללת של ההתקנה.

תראה לי 101 ליקויים בהתקנה שלי... ואגב, מי אמר לך שניפנפתי בחבילת שטרות? שילמתי מחיר מתחת לממוצע אפילו.

פורסם
תראה לי 101 ליקויים בהתקנה שלי... ואגב, מי אמר לך שניפנפתי בחבילת שטרות? שילמתי מחיר מתחת לממוצע אפילו.

קודם כל, אין לי מושג איך אתה נכנסת לעיניינים כאן - כי לא דיברתי עליך.

אבל אם גם אתה התקנת אצל ד"ר סאונד - אני ישמח לראות תמונות ולדעת מה התקנת ומה הייתה העלות.

פורסם

קצת מהסקר שאני עשיתי:

ד"ר סאונד: גנב גנב גנב גנב!! מנסה לדחוף לך כמה שיותר מוצרים שאתה אפילו לא צריך ומחירים בשמיים!

קאדנס: בעל המקום נראה אדם הגון וישר, מבחינת ידע בציוד ובהתקנות אין לו הרבה וחבל. המתקין שלו נראה מקצועי ומבין עניין. המחירים שלו מעל הממוצע.

אבי אביזרים: צוות מקצועי מאוד. אמינות. לא עוד איזה בחור צעיר שפתח היום וסוגר מחר. במחינת מחירים מעל הממוצע אבל לדעתי זה שווה את זה.

עשיתי אצלו את ההתקנה האחרונה שלי, אני מרוצה עד השמיים ואני אעלה תמונות בקרוב.

פורסם
כול מקום שבו אני ישמע את השם של ד"ר סאונד, אני יהיה חייב להתערב.

יכול להיות שכשבאים אליו עם דרישה כזו או אחרת של בנייה ספציפית, ומן הסתם מראים לו ערימת שטרות - אז האנשים שם מתחילים לעבוד בצורה שתצדיק את המוניטין הישן שלהם.

אבל לא נראה לי שהבחור כאן מעוניין באיזשהו פרוייקט ובטח ובטח שהוא ישמח לא לשלם הון תועפות עבור זה.

מבחינת ירושלים - ד"ר סאונד זה המקום האחרון שאתה צריך להתקרב אליו.

מהנסיון שלי - מחירים מטורפים, עבודה מחורבנת ולא מקצועית בכלל, חומרי גלם מהנמוכים ומהפשוטים שיש - בקיצור להתרחק כמו מאש!

אחד המקומות שהכי מובילים בירושלים בתקופה האחרונה, והוא המלצה אישית מאוד חמה ממני, זה קאדנס ברחוב האומן 29 (ליד שטיפת הרכבים), יש שם את אבי ועמירם, ותאמין לי שלא תצטער...

כל מילה שלך זהב! זה פשוט נכון!

בקשר לאבי אביזרים- אולי ההתקנות שלו טובות אבל השירות על הפנים. ואני לא אומר את זה סתם, כי אני כבר נכוותי ממנו. קיצר אל תתקרב אליו כי אחרי שתתקין אצלו ותשלם לו הוא לא יסתכל לכיוון שלך.

המלצה שלי: קאדס בתלפיות. הוא באמת הרשים אותי לטובה ואני מאמין שלא תתאכזב ממנו.

פורסם

אבי אביזרים היה אחד הראשונים שעשה אצלי התקנות עוד מהרכב הראשון שלי, כשקיבלתי רשיון.

בעיקרון, לסוג המתקינים מהסוג שלו אני קורא: "מתקיני דיבוריות" ותו לא.

זה הבנאדם האחרון שאני ילך אליו לקבל איזשהו ייעוץ או איזשהו מושג שקשור במשהו טיפה אייכותי ושנחשב לאיזושהי רמה מסויימת בכול מה שקשור לאודיו ברכב.

בכול מה שקשור באזעקות, קודניות, דיבוריות - אין ספק הוא מלך, והחברה שלו עובדים בצורה יוצאת מן הכלל - אין אפס - ולמרות שזה פורום אודיו, עדיין כל נושא הדיבוריות וההתקנות הרגילות של קודניות ואזעקות, זה נושא ותחום לא פחות חשוב מהאודיו.

אבל בכול מה שקשור לאודיו לרכב - אין לו מה להציע, לא סחורה/רכיבים ולא יידע.

פורסם

חברה תודה על התגובות אבל מה זה בילבלתם אותי אבל עזבו את זה אם אני רוצה לקנות סאב ומגבר איפה הכי כדאי ומשתלם לעשות את זה האם משתלם להזמין ציוד באינטרנט ולבוא למוסך ולשלם רק על ההתקנה הוא שעדיף ללכת למוסך ולקנות שם את הציוד ולהתקין???

• תוכן חדש...