Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוטי אני לא מסכים איתך

מאסה מסוף הגריד פילס את דרכו למעלה במהלך המירוץ על ש DC (אין לי מושג איך ליכתוב את השם משפחה שלו נכון בעיברית) לא אהב את זה

רוב חלקי המירוץ המסלול היה לח, ובנוסף למאבק עם נהגים אחרים אתה גם נאבק עם המסלול לא לאבד אחיזה, במצב הזה הפוקוס והריכוז אמורים ליהיות יותר גדול מבמצב של מסלול יבש, ומאסה עדיין הצליח לעקוף כמה נהגים (אומנם הרוב לא אמורים להוות לו תחרות ממש, אבל היה את ראלף היה את DC ואת טרולי)

בכ''א מה שבטוח שבעונה הבאה יהיה מעניין בפרארי, במקלארן, בסאבור (אם הם יצליחו להשיג חבילה נורמלית כי נהגים יש להם) ואולי אפילו ברנו.

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה שוכח שמסה מגיע מראש עם מכונית טובה בהרבה ובוא נזכור לרגע כמה עקיפות -

רלף בטויוטה (זה כבר לבד שווה 50% נכות), רק בניסיון שלישי ואחרי שנעקף על ידו מחדש פעמיים.

בכלל לנהוג בטויוטה נחשב ללהיט קטן מאוד אם לא שמת לב :oops:.

סאטו וימאמוטו לא נחשבים בכלל.

סקוט ספיד אפילו אם תשים אותו במירוץ של שלוש מכוניות יצליח איכשהו להגיע במקום חמישי, מי נשאר?

DC?

כן בטח, דיוויד הוא נהג עם הואבוס גרנדס וניסיון ואין לו שום רגשי נחיתות מול מסה (ובצדק) וסגר עליו את הדלת כשמסה לקח החלטה על עקיפה לא נכונה ובלי יכולת לתקן, חלק מהמשחק כשמדובר במירוץ רטוב והפעם מסה הפסיד.

מוטי

פורסם

בואו נעזוב רגע את הקרב שומאכר-אלונסו שהיה מדהים ונעבור לג'נסון באטון .

משום מה אף אחד פה לא התיחס למה שהוא עשה במרוץ .

זינק רביעי וזינק טוב ונכנס לקצב טוב כל עוד המסלול היה רטוב או לח ואז כאשר העסק התחיל להתייבש כך הלכה ודעכה ההונדה שלו שסבלה קשות בגלל הצמיגים .

לקראת סוף המרוץ המסלול נרטב מחדש ממטרות האלוהים וחזרנו לראות את האנגלי במיטבו .

סוגר על בריקלו בן קבוצתו כאילו הוא לא שם , עף החוצה בגלל ניסיון עקיפה לא טוב , מצמצם מחדש ואז מתמרן אותו ליד סמנים אחוריים ועוקף אותו , משאיר אותו מאחור כאילו זה S-2000 מול סיויק אוטומטית .

אבל בזה זה לא נגמר ואנחנו רק הקפה מהסוף , היידפלד באופק והוא שם את צלב הכוונת עליו ושוב כמעט אותו התרגיל , תימרון בעזרת סמנים אחוריים ובאטון מסיים רביעי , מספיק לראות במראה את בריקלו מנגח את היידפלד לחלוטין .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

לגביי שומאכר ורק לחזק את הדברים המדוייקים של מוטי. כמעט בכל מירוץ שצפיתי עד היום, את שומאכר תמיד אפשר לזהות על המסלול. כבר אמרנו - סוג של רובוט. וכך גם הנהיגה הדקדקנית שלו מאחרי ההגה. הכול בצורה חלקה , בלי הסתבכוית , בלי תיקוני הגה. כשהמצלמה עושה סבב בין תאי הנהגים , שימו לב לזרימה שבתנועה שלו לעומת האחרים. זה משהו אחר לגמריי..

היה פעם דיון על זה בפורום הישראלי של F1 , ובו דובר על כך שמייקל עובד הכי מעט עם ההגה ביחס לכל נהג אחר.

כלומר - הוא מראש מסוגל לקחת את הקווים הנכונים ביותר, כך שההגה שלו נמצא במצב הכי ישר כמעט בכל רגע נתון.

מי שאי פעם נהג בצורה תחרותית , יודע מה היתרון של הגה ישר על פני הגה מופנה לכיוון כלשהו...

זה היתרון הכי גדול של שומאכר על כל מתחרה עכשווי, ואולי גם בהסטוריה.

מי שראה את סנה או ווילנייב מתחרים - ראה את היכולת המדהימה שלהם לבלום את המכונית על קצה קצהו של גבול היכולת ,וע"י כך להשיג יתרון בסיבובים על מתחריהם. אבל לדעתי שומאכר לא נזקק לזה, בגלל תוכנת המחשב המשוכללת שמושתלת בראשו.

בשיא הרצינות - נהג בינוני עם מזל יכול לנצח 5,או 10 ,או 20 מירוצים - גם אם מכונית מצויינת (דיימון היל , אמר מישהו?) - אבל למעלה מ-90 נצחונות ? לא נראה לי שזה רציני להגיד שרק האופוזיציה החלשה נתנה לו את ההישג.

שלא תהיה טעות - אני לא ממש אוהב אותו - אבל אני מעריך את הנהיגה שלו עד כדי העמדתו בשורה הראשונה אי פעם.

אגב - אני לא משוכנע לגמרי ששומאכר ייקח. תלוי במזג האוויר. העליבות של ברידג'סטון בגשם בולטת (מצחיק, איך לפני שנה בריגדג'סטון התפללו לגשם מול מישלין - ועכשיו זה הפוך). גשם בסין ובברזיל , והתמונה עשוייה להשתנות. אם אין גשם - מייקל לוקח . אלונסו וכל קבוצת רנו (כולל השועל בריאטורה) בלחץ היסטרי.

פורסם

יפן שמר התכוונת יפן בטח

גשם בסין כבר היה

אני רוצה הלתייחס לדובי שדיבר על באטון איך זה באמת הגיוני שהוא טוב יותר בגשם מאשר במסלול יבש (דוג' הונגריה, וסין)

וזה לא המכונית או הצמיגים, הבן אדם פשוט נוהגכ מצויין במסלול רטוב\לח וזה לא הגיוני

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

נסה אתה ללמוד לנהוג באנגליה.

זה כמו שתשאל איך בפינלנד יש אלופי ראלי רבים, שיודעים להחליק זנב בשליטה.

צודק לגבי יפן/סין. טעות שלי. לא יקרה שוב.

פורסם

בקצרה: מייקל שלוש דרגות לפחות מעל כל היריבים שהיו לו על המסלול, נכון מה2 למאי 94 ועד היום. הוא פנומן, וירטואוז ועקבי באופן מדהים. הצל שמעיב על הקריירה שלו יותר מכל ( למעט התרגילים המסריחים) הוא שהוא מעולם לא התמודד מול נהג נוסף בעל אותו שיעור קומה. כמו כן, מעולם לא היה מולו נהג "טוב" במכונית זהה. מעניין היה לראות אותו מול קימי במקלארן. זה לא קרה - וזה לא מקרה.

פורסם
נסה אתה ללמוד לנהוג באנגליה.

זה כמו שתשאל איך בפינלנד יש אלופי ראלי רבים, שיודעים להחליק זנב בשליטה.

צודק לגבי יפן/סין. טעות שלי. לא יקרה שוב.

כן כניראה אתה צודק, באנגליה יש יותר גשם ;)

פורסם
בבדיקה אקראית של הסקר -

מיכאל שומאכר - 46 אחוז

פרננדו אלונסו - 31 אחוז

ב-5/9 אלונסו הוביל עם מעל 50 אחוז ממצביעי הסקר , ב-11/9 למיכאל שומאכר היו 42 אחוז ולאלונסו רק 34 אחוז .

איך שגלגל מתהפך...

ורק שתמשיך להיות לנו עונה מעניינת .

דובי

.....

פורסם
נהג גדול ?? - התמזל מזלו לנהוג בזמן שהגדולים באמת עזבו למחוזות אחרים/עזבו את העולם/פרשו, ומי שנשאר פשוט נמושה - חרא של בן אדם והתהילה לא מגיעה לו

כן נהג גדול!!! 1,2,3,4,5,6,7 אלפיות עולם ב- F1 התחרות הכי יוקרתית בעולם ואף אחד לא מצליח להדיח אותך במשך הרבה שנים בהחלט יש לו את זה,אולי בשנים האחרונות לא היו כישרונות על אבל אף אחד לא פרייר ב-F1

נכון שלא מזיק רכב ברמה הכי גבוהה וקצת מזל :-D

פורסם

אני מבין את התסכולים של אלונסו. לא נעים (בלשון עדינה מאד) לאבד הובלה של 25 נקודות.

לי קשה להאמין (אולי אני תמים) בקונספירציה של רנו כנגד אלונסו - יש להם יותר מידי מה להפסיד.

אם באמת היתה תוכנית פנימית ברנו לגרום לאלונסו לאבד את התואר, הרי יותר מידי אנשים היו צריכים להיות מעורבים ישירות או לדעת על כך, וזה כבר היה זולג החוצה.

לדעתי, זה פשוט שלומיאליות ואו חוסר מקצועיות של רנו, אך יותר "זוהר" לזרוק לאויר איזו קונספירציה.

פורסם
נהג גדול ?? - התמזל מזלו לנהוג בזמן שהגדולים באמת עזבו למחוזות אחרים/עזבו את העולם/פרשו, ומי שנשאר פשוט נמושה - חרא של בן אדם והתהילה לא מגיעה לו
גילוי נאות: אני מעריץ של שומי.

גם אם ניתן להצדיק את רישא דבריך (שאינני מסכים עימם אם כי אין אני חולק על תהילתו של סנה ואחרים שאליהם דבריך מיוחסים), הרי שעליך להיזכר במצב ששרר בפרארי בתקופה שבה שומי עבר אליהם ואת העליונות ששומי הפגין בנהיגה (למרות כל תקלות האמינות שהיו לפרארי בזמנו) אשר הוכיחה כמעט בכל מרוץ את חשיבותו וערכו של הנהג וכי המתכון לניצחון אינו טמון רק במכונית.

אתה לא חייב לאהוב אותו ואת סגנונו, אבל אתה לא יכול לעוות או לקחת ממנו את הישיגיו.

פורסם

לא אוהב את הקונספירציות או את עצם המחשבה לגבי קונספירציות שונות . זו מחשבה רק של לוזרים .

כבר היו בעבר אלופי פורמולה-1 שונים שהיה ידוע שהם עומדים לעזוב את קבוצתם בסוף העונה ולמרות זאת הקבוצה המשיכה והם זכו באליפות .

רנו בתור יצרן לא יכול להרשות לעצמו דבר כזה ובטוח שזה מחלחל גם לקבוצה עצמה .

אליפות העולם לנהגים ולקבוצות מזוהה בסופו של דבר גם עם הקבוצה/יצרן ולא רק עם הנהג .

לא תמיד זוכרים מי היצרן שלקח את האליפות אבל מה שזוכרים בטוח זה את הנהג ולכן חשוב לרנו שאלונסו יקח את האליפות.

היה יותר טוב מבחינתו באם היה סותם את הפה ומתרכז במה שהוא טוב וזה לנהוג , לבדוק יחד עם הקבוצה איפה טועים או באיזה תחום נחלשו ואת זה לשפר .

במקום זה הוא ממציא תאוריות שונות שרק ישאירו טעם רע בפה .

דובי

• תוכן חדש...