Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת DVD של חברת NESA ויש בתוכה דיסק תקוע עכשיו על הפאנל יש חיבור לשלוש בננות כמו שמחברים תפלייסטיישן לטלויזיה אותם חיבורים ארותם צבעים אז חשבתי אולי לחבר את הפליי סטיישן למערכת בינתיים עכישו השאאלות הם-

זה אפשרי בכלל?

ויש עוד בעיה הפלייסטיישן צריך חיבור לחשמל אז יש דבר כז המתאם מחיבור של חשמל למצית של האוטו?

http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=11809271&alid=55404&uid=69B3363930FD428189E455FEE6B085CE&AlbumIsOpen=False

(זאת תמונה של המערכת עם החביורים והכל)

(אני שואל כי מחר אני נוסע עם האוטו ויש עדיין אחריות על המערכת אז ביקשו ממני להשאיר את המערכת לשבוע שיתקנו את זה ואני צריך תמערכת לנסיעה לפחות יש דיסק בפנים לשמוע משהו...)

פורסם

אם כתוב שם VIDEO IN אז כן, (לא ברור כל כך מהתמונה)

תחבר גם את האודיו לחיבורים ליד (בתנאי שכתוב IN).

יש מתאם כזה, יש לך זולים ויש לך יקרים יותר זה תלוי בהספק, תשאל בחנות או תברר איזה הספק הפליסטיישן צריך.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

כן כתוב שם מה שאמרת ועכשי לגבי המתאם איפה אפשר להשיג באזור חולון את המתאם בשעה כזה?

וכתוב על התקע של הפלייסטיישן 250V 2.5A

יכול להיות שזה ההספק שהוא דורש?

ואם כן אז איך אני ידוע איזה מתאם לבקש?

פורסם

בכל מקרה אתה צריך מתאם ל-12 וולט

תכתוב את מה שכתוב לך על דף ותיגש לחנות חשמל רגילה או חנות חשמל לרכב ותבקש ממיר מהמתח שכתוב לך על הדף ל-12 וולט

בגדול לא מומלץ לשחק בזמן נסיעה אחי

ממש לא יעזור לך להגיע לזקנה ושיבה טובה

אבל החלטה שלך

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אתה יכול לחבר - אין עם זה בעיה

אבל בנוגע לממיר מתח לרכב זה עסק דיי יקר אם אני זוכר נכון

לא זוכר מספר במדוייק

אבל זכור לי גם שזה לא הכי ידידותי למערכת החשמל ברכב

שווק בדיקה עם חשמלאי רכב

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים