Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! :)

הרכב: פיאט אונו s60 93

אז ככה:

כמעט תמיד, אך רק בהתנעה הראשונה של היום (עם צ'וק משוך עד הסוף, בלי קשר לבוקר או צהריים) המנוע לא מחזיק מעמד ונכבה תוך מספר שניות אם אני לא עוזר לו עם לחיצות קלות על דוושת הגז (לעיתים גם זה לא מונע מהמנוע להתכבות).

יש לציין גם שב- 2-3 דקות הנסיעה הראשונות (רק בנסיעה הראשונה ביום) יש לעזור לרכב לנוע עם מנות גז נדיבות גם ביציאה מחניות, רברסים וכדומה אחרת יכבה המנוע. (הכוונה למצבים בהם הקלאצ' גם נמצא בפעולה).

המנוע עבר לאחרונה החלפת פלאגים.

רציתי להבין האם המצב תקין בהתחשב בכך שמדובר על הנסיעה הראשונה ביום, לעיתים אחרי יומיים של מנוחה. אם לא, האם ניתן לקחת בחשבון הגברת טורים?

הכל ברוח טובה :grin:

פורסם

שלום רב!

כל הדרכים מובילות לרומא.

וכל הדרכים מצביעות על טיפול בקרבורטור, שיכלול ניקוי, שיפוץ כוון ותאום מנוע +כוון CO, לשביעות רצונך המלאה.

צורקשר בה.פ ואו בטלפון הרשום בחתימה, ללא שום התחייבות מצידך,ולא תצטער.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בהתנעת מנוע קר כשהמשנק (צ'וק) משוך מיד לאחר ההתנעה לחץ קצת על דוושת התאוצה (גז) והחזר את המשנק לחצי הדרך הערך והתחל לנסוע. לאחר שחום המנוע יעלה בערך עד לרבע סגור לגמרי המשנק.

כשאתה נשאר עם מלוא המשנק פועל אז תערובת הדלק עשירה מדי והמנוע "נחנק" וכבה.

אם אכן זה יפעל כך אז הכל תקין ואם לא אז אין מנוס אל לשפץ ולנקות קרבורטור אצל מקצוען, כפי שכתב צביקה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הייתי ממליץ קודם לבדוק מתי הוחלף פילטר דלק לאחרונה.

אם הוא לא הוחלף ב- 10,000 ק"מ האחרונים או בשנה האחרונה (הקודם מבניהם)- יש להחליפו. (סיפור של כמה גרושים, אתה יכול להחליף לבד, רק תבדוק טוב טוב את החיבורים שלא ינזל דלק).

במידה והדבר לא עוזר, אתה צריך לנקות ולשפץ את הקרבורטור (ניקוי והחלפת אטמים) בסכום משוער של כ- 350 ש"ח.

אני ממליץ לך לשפץ את הקרבורטור אצל צביקה, גם לי היו בעיות כמו שלך ואף יותר קשות מזה. היום, לאחר שנה וחצי לאחר השיפוץ אצל צביקה- הרכב נוסע ללא בעיות כלשהם, ההתנעה פשוטה, אין כיבויי מנוע ואין גימגומים מעצבנים.

פורסם

ראשית, תודה למגיבים.

הרכב נוסע ללא בעיות כלשהם, ההתנעה פשוטה, אין כיבויי מנוע ואין גימגומים מעצבנים.
האם כעת אתה משתמש במשנק כפי שהסביר רפי?

שאלה נוספת, לא התייחסתם להערתי בהודעה הראשונה אבל האם יכול להיות שהסיבה לתופעה היא טורים נמוכים?

ושאלה כללית... לפי הבנתי, במכוניות בהן אין ידית למשנק, ההעשרה נעשית באופן אוטומטי. אם כן, לפי איזה נתון "יודע" המנוע מתי להכניס את המשנק לפעולה ומתי לסיים את השימוש בו?

תודה!

הכל ברוח טובה :grin:

• תוכן חדש...