Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה / חידה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המפעל של ב.מ.וו בדרא"פ היה צמוד או עדיין צמוד למפעל של תדיראן לפני כ20 שנה, תדיראן קיבלו 5 מכוניות מב.מ.וו בתמורה לשימוש בחדר האוכל שהיה במפעלם, חבר שלי שהיה אחד הבכירים בחברה קיבל לרשותו את אחד מדגמי הM5 הראשונים, ראיתי תמונות והקשבתי רבות על החוויות עם הרכב הנ"ל. ולחשוב שהיום הוא מעדיף לנסוע ברכבת.

haters will hate

פורסם

אם אני לא טועה, האופל מונארו VXR החדשה (והמדהימה) היא אוסטרלית.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הולדן תמיד ייצרו גירסאות בעלות מנועים גדולים למכוניות אופל,ולרוב הישתמשו במנועי V8 של GM.

הפעם היחידה(והאחרונה)שאופל עשו שימוש במנוע אמריקאי היה בדיפלומט שיוצרה עד 77'.

היה לה מנוע V8 5.7 בעל 230 כ"ס.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

האוסטרלים הביאו לאויר העולם הרבה מוטציות מוטוריות, כיוון שהם אימצו את הכלל היודע והמוכר..."אם זה נוסע, זה אוטו.... ואל תבלבל לי את המוח בבירוקרטיה מטומטמת, מייט"....... משאית הרכבת, פול טריילר המורכב מכמה וכמה ניגררים, מפלצות מוטוריות שניבנו בחצרות האחוריות, תחת השפעת אלכוהול...וכד, אגב אוסטרליה היא היבשת אם הצפיפות לנפש הקטנה ביותר על פני ק"מ מרובע....ולחשוב שהם המציאו את הסידרה שכנים....בקיצור שני דברים טובים יצאו מהיבשת הזו, מל גיבסון ו....קורקודיל דאנדי.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מה עם ראסל קרואו?

ומבטא מצחיק?

eh mate?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יש באוסטרליה כמה דברים יפים ואם יוליה התחילה אני אסיים ואומר נטלי אימברוליה וטנדרים מטורללים סטייל אל-קמינו...

haters will hate

פורסם

אחד הסיפורים המדהימים מאוסטרליה הוא הסיפור של פיטר ברוק שבשנת 1967 בנה מכונית מירוצים קטנה לשימוש אישי. האמינו או לא, אבל על בסיס של אוסטין A30 קטנטנה הוא השתיל מנוע Holden רב עוצמה, שיפצר וחיזק, ואחרי כשלון במרוץ הראשון ניצח במשך שנים. האיש היה לאגדה, הוקמה קבוצת Brock שהמתחתה בשיפורי מכוניות ובתחום המרוצים.

לפני מספר שנים הבן שלו, כמחווה והוקרה, בנה מכונית "חדשה" על בסיס אוסטין A30 ומנטוע הולדן. למי שמתעניין שווה לקרוא עוד (יש שפע מידע וחיפוש פשוט בגוגל מביא אתכם אליו בקלילות).

הנה התמונה: http://www.brock05.com/jpgs/A301.jpg

והנה האתר: http://www.brock05.com/

וזהירות בסיבובים....

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם

אם כבר הגזמות של אוסטרלים אז חייבים להזכיר את החקלאות שלהם .

יש להם ולאמריקאים תחביב לחבר לטרקטור אחד ענק כמה כלים וככה לעבור על השדה פחות פעמיים .

תחלס זה כנראה משתלם להם ,אבל אין ספק שצריך סוג של טירוף בשביל מה שהם עושים שם .

הנה דוגמה שצולמה על ידי חבר פורום (thebullfrug):

attachment.php?attachmentid=55311&stc=1&thumb=1

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אחד הסיפורים המדהימים מאוסטרליה הוא הסיפור של פיטר ברוק שבשנת 1967 בנה מכונית מירוצים קטנה לשימוש אישי.

....

אייל,

יש אפילו סיפור יותר מדהים (שלצערי אני לא כ"כ זוכר את הפרטים) על איזה אוסטרלי אחד שללא ספק שתה יותר מדי בירה והחליט לבנות בחצר שלו אופנוע שינצח את האליפות העולמית והצליח, מישהוא זוכר יותר פרטים?

חן,

בקשר לדיפלומט V8, אני יודע על 2 אקזמפלרים כאלה בארץ בודאות, לצערי איבדתי קשר עם שתיהן.

מי שמכיר שיגיד מהר, כי אני ממש מעוניין.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...