Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר פותחים את המגן שמש בצד שליד הנהג בגולף שנת 2000

יש מראה מכוסה, כאשר פותחים את הכיסוי נפתחת מנורה.

הכיסוי נשבר לי וכעת המנורה נשארת דלוקה בכל מצב (גם כאשר האוטו מותנע)

כיצד ניתן לנתק את אספקת זרימת החשמל לשם?

(בצ'מפיון דורשים על תיקון האיזור סכום עצום, אני מעדיף להישאר בלי תאורה באזור הזה)

תודה רבה

פורסם

1. חפש מגרעת אליה נייתן להשחיל מברג שטוח קטן - לרוב האיזורים האלה תפוסים בקליפסים.

זו רק הצעה כי אינני יודע מה יש בגולף - אלא רק מנסיון ברכבים אחרים.

2. חלק כזה מפירוק לא אמורה להיות בעיה להשיג

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

היי,

בדקתי בספר של HAYNES וכתוב במפורש שאין אפשרות לתקן את המיקרו-סוויץ,יש להחליף את כול היחידה.

פיוז מספר 14 מספק מתח לכול התאורה הפנימית כך שניתוק של הפיוז לא יעזור לך.

חדש או מפירוק.

איזה כייף לי :)

פורסם
אם תגלה לנו איך ?
אני לא מכיר ספציפית, אבל בדרך כלל הוראות ברמה של החלפת נורה מופיעות בספר הנהג.

אם תפרק את שני הברגים שמחברים את סוכך השמש לתקרה, תמצא בחור שיתגלה, בעומק כמה ס"מ חיבור חשמלי מהיר . גם ניתוק שלו יביא את התוצאה המבוקשת.

עצה נוספת: בדרך כלל אפשר לראות את מגעי המתכת שמפעילים את התאורה באזור הציר של המכסה השבור. אם כעת יש גישה אליהם, אפשר להפריד בינהם עם חתיכת בריסטול קטנה.

• תוכן חדש...