Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי בעיה במע' השמע ברכב.

המערכת מורכבת מרדיו דיסק פיוניר DHE1500, שני רמקולים קטנים של סניו ושניים ביתיים של JVC. הבעיה היא שכל פעם אחרי שאני מכבה את המערכת כשאני מדליק אותה אין מוזיקה (והמערכת עובדת והשיר מתקדם...) כאשר אני משחק קצת עם המינוס של הרמקולים המוזיקה חוזרת.

את הרמקולים אני התקנתי הפלוסים לרדיו והמינוסים לגוף הרכב.

ניסיתי למשוך לרמקולים מינוס ישיר מהמצבר - לא עזר. ברגע שמכבים את הרדיו צריך "לחדש" את המינוס.

אשמח לשמוע האם יש לכם רעיונות

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

שלום,

למה לחבר מינוסים של רמקולים לגוף הרכב? את זה עוד לא ראיתי. לדעתי תחבר ישירות לרדיו דיסק (רצית לחסוך בהעברת כבל כפול?).

דבר שני, אם עדיין יש בעיה אחרי שתחבר ישירות לHU, ושומעים בחלק מהרמקולים אז תבדוק נקודתית ברמקול הבעייתי. אולי המגעים רופפים. לפי דעתי זה קשור לחיבור לגוף הרכב.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

Guest תמיר .א.
פורסם

מה שאתה עושה זה אסון מוחלט !!!.

אסור לחבר את קצה אחד של הרמקול ליציאה ברדיו דיסק, וקצה שני למינוס הרכב, המגבר של הרדיו דיסק יוציא DC, אתה חייב לחבר את שתי הקצוות למכשיר הרדיו דיסק, ואם אתה עדיין מתעקש לחבר ככה, תחבר קבל של 25V 4700 מיקרופרד, בטוח כדי לסנון את הDC.

תמיר

פורסם

שלום.

אני חאפר. נשרף לי האוטו. מישהו יכול להגיד לי למה?

איזה קומבינות אתה מנסה לעשות לכל הרוחות? רמקולים ביתיים? בדקת את ההתנגדות שלהם בכלל?

אין לך כסף למערכת מינימלית אז שפשוט לא תהיה לך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היי - אמא שלי היום לקחה ממני את המפתחות של הרכב ושכחתי לאמר לה שהשארתי בבוקר את המערכת פועלת, כשהיא נגעה בדלתות של הרכב היא התחשמלה... :lol::?

המתח שמגיע לרמקולים הוא AC ולא DC - אסור לחבר את המינוס של הרמקול לגוף הרכב.

או שיש לך בעיה בסלילים של הרמקולים - או שיש לך מגעים גרועים בטרמינלים שלהם - בכל מקרה אתה סובל מאיזשהו נתק - תנסה להחליף את הרמקולים לרגע...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה (לאיציק ולתמיר. את שאר התגובות לא אהבתי:silly:)

משכתי עוד כבל ועכשיו הכל תקין.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...