Jump to content

MAIMONY

  • הודעות

    103
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי MAIMONY

  1. המחיר התעדכן ל25 אלף
  2. הקצפה
  3. למכירה 106 ראלי 1600 דור שני . בבעלותי למעלה מ11 שנים . יד 05 ,213 אלף ק"מ , טסט עד תחילת ינואר. הרכב מעולם לא נקרע ולא היה במסלולים, ננהג אך ורק על ידי במהלך כל ה11 שנים הללו. מנוע מקורי בריא וחזק, גיר מקורי; המנוע לא אוכל שמן ולא מתחמם . רכב כיפי מקורי ונדיר(עוד שנתיים אספנות) שנמכר מפאת חוסר שימוש. המחיר הוא 27 אלף ולא ניתן למיקוח . המעוניין ישלח הודעה פרטית או לטל' אפס חמש שתים חמש שלוש חמש שלוש ארבע חמש שבע .
  4. MAIMONY

    סיכום שנה פיאסטה ידנית

    בגלל שהיבואן שמסרס את המותג הנפלא הזה בארץ ,מביא את הגירסא הכי דפוקה והכי חלשה ללא אפשרות לבחור בגירסאות היותר חזקות .
  5. MAIMONY

    סיכום שנה פיאסטה ידנית

    הגירסא הזו שהובאה לארץ חלשה מאד וספרטנית .
  6. החימום לא קשור בכלל למדחס של המזגן ;הוא עובד על הנוזל קירור שמתחמם ברדיאטור .
  7. ישר להחליף משאבה
  8. לא הבנתי ,איך מגיעים אליהם בוואטסאפ?
  9. לפי ההתנהלות שלו המתוארת לעיל ,יכול מאד להיות שהוא בכלל לא החליף ;לא חסר נוכלים כאלו בשוק המוסכים .
  10. גם אני מצטרף לשאלות הנ"ל וכמו כן מה ההבדל בין דגם SALT לדגם PEPPER או דגם COOPER . תודה לכולם על המענה !
  11. א.אם הרכב הוגדר כטוטאל לוס לא הבנתי כיצד החזירו אותו לכביש ?? ב.כיצד מתבצעת הגישה לדוח בלקר הזה ?
  12. בגלל זה במכוניות ספורטיביות ישנו גם שעון טמפ' שמן מנוע ; נותן חיווי מדויק למניעת סל"ד גבוה כשהשמן לא הגיע לטמפ' עבודה . בחלקן גם משמש כמדיד חיווי לכמות שמן כשנותנים סוויצ'; כגון 106 ו306 בגירסאות החמות .(מה שאין כן ב206 בגירסאותיה החמות ).
  13. חוץ מזה היא גם נדלקת בזמן הפעלת סוויץ' אז ככה שניתן לראות בוודאות שהיא דולקת במקרה הצורך . ודרך אגב ,חוסר שעון חום מנוע הוא באמת מקומם ; זה יכול לגרום לצרות בהמשך -כשהיא כבר נדלקת זה לעתים מאוחר מידי .
  14. לי יש אחת כזאת ובגלל הסיבות הנ"ל אני לא מוכר אותה ;למרות שהרכב ישן וחלקים קשה למצוא וגם המזגן שם של אלכס לא מוצלח אבל את הכיף של המכוניות הללו כבר אין למצוא היום . בשנים ההם היו מייצרים מכוניות לנהג עם קשר נדיר בין אדם למכונה ;היום הכל סינטטי ופרווה מחושמל ומהונדס לכן גם אם אני אמכור מה אני אקנה במקום זה??
  15. העברת זה"ב ניתן לבצע דרך האתר של הבנק כמו בהעברה בנקאית רגילה ?
  16. המחירים של ה0 ק"מ רק מראים אילו רווחים מטורפים יש ליבואנים על כל רכב שהם מוכרים ;ומדובר על אלפים ועשרות אלפים של מכוניות בשנה .
  17. אלעד ,אתה יכול לשלוח בבקשה קישור לכיסוי הגה הנ"ל ?
  18. אני גם ממליץ בחום על מוסך גבע ;בעלי המוסך מקצועיים מאד ולא פחות חשוב אנשים ישרים .
  19. של ולאו לא פחות טוב מהמקורי
  20. האם לא ניתן לרכוש את הדגם החדש עם גיר רגיל ?
  21. לא הצלחתי להבין מה האינטרס של היבואן למכור לחברות הללו הרבה יותר זול כדי שישווקו אותן בתור 0 ק"מ ? הרי בסופו של דבר הם מרוויחים הרבה פחות כסף וגם מפסידים לקוחות .
  22. MAIMONY

    מאזדה 3 החדשה

    מה בכלל האינטרס שלהם להעיף את המכוניות ל0 ק"מ ?
  23. סיאט איביזה עדיפה בכל פרמטר שהוא .
  24. מחיר בהחלט מוגזם לרכב כזה . אני ממש מתפלא איך קרסו מצפים שיקנו רכב כזה במחיר כזה כשיש מכוניות עדיפות בהרבה בעשרות אלפי שקלים פחות .
×
×
  • תוכן חדש...