Jump to content

yor2

  • הודעות

    704
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

  • ימים ב"תורמים ביותר"

    1

כל מה שפורסם על ידי yor2

  1. יכול להיות מוטות קישור. לי היה רעש שעליתי על במפרים. אצלי זה היה חריקה קלה. אחרי שהחליפו זה נעלם. אצלי מדובר בסוזוקי אלטו 2012. אבל אולי כדאי לבדוק את מצב מוטות הקישור. זה חלק זול.
  2. דרך אגב. הסוזוקי אלטו שלי הידנית. שנת 2012. עלתה במחירון יד 2 ב 400 שקל. מחודש שעבר. בלי לשקלל קילומטרז. ויד. או שיש ביקוש. או שמחיר הדלק שיחק לטובתה. היום האיתי קונה אוטומט. אפילו שיש לי האבה לידנית. לפחות באלטו זה נחמד לי.
  3. יש לך את דרעי מזגנים. לא זול אבל אמין. השיש 47 חיפה. זה במפרץ. יש גם מ.ד.א.י מזגנים. התעשיה 22 נשר. גם לא זול אבל מקצועיים. אם שנהם עבדתי. וגם תיקנתי.
  4. מעדכן. שהברחת גריז הייתה מגומיה של הצרייה. איפו שהבנד. חזקו ניקו. החלפו במוסך מוטות קישור חליפי 90 שקל ליחידה ועוד עבודה. עלה הכל 504 שקל כולל מע"מ
  5. כן. דיברתי על מה שבתמונה. אני גם צריך להחליף כבר תמותות קישור. אולי כבר כדאי לעשות כוון פרונט? לא נראה לי שמוסך ישקיע. לספור סיבובים.
  6. אז בגלל השרשור. על גומיות אבק של מוט קישור. יצאתי לבדוק אצלי. ואז ראיתי תגומיה של ההגה השמאלית צד נהג. דולפת. האיים אפשר להחליף רק תגומיה? או שצריך להחליף הגה קומפלט?
  7. היתה גם סוזוקי איגניס. 4X4. דור ראשון. נמכרו בודדות בשנת 2003 חושב. אחרי זה הפסיקו. זה היה 4X4 לכביש בלבד.
  8. אין לי תשובה לפותח השרשור. אבל ביו דיזל היה גם בישראל. חושב לפני 15 או 20 שנה. רק שחיסלו את זה. על ידי מס בלו. וככה חיסלו תכדיות של זה. היו אוספים שמן ממסעדות. פלפליות. וכל מקום אם שמן בישול.
  9. לי חברת חשמל ממציאה תוקף. וזה עובד. יורד הוראת קבע. מכרטיס מסוים. כל עוד הזנתה תוקף קדימה. העסקה תצא. פעם תעיתי ב ksp או איבורי. טעיתי בתוקף אבל הוא היה קדימה. אפילו שנתתי תשלוש ספרות מאחורה. זה עבר. העסקה התבצעה. הסתכלתי על הקבלה של חברת חשמל. תאריך התוקף לא נכון. לא בחודש ולא בשנה. ובכל זאת זה עובר. אולי בגלל שזה חשבון חשמל. הוראת קבע. אז חברת האשראי לא בודקת. מעלימה עיין. למשל בקבלה רשום 7/26 וזה לא התוקף הנכון.
  10. שאימי המנוחה היתה בבית תקופת קורונה. האיתי מניע תקדי ל 15 דקות. בהתחלה נותן לעבוד בסרק. אחרי זה מעלה טורים. לאיזור 2000 סל"ד. ראיתי תמד חום עולה. גם נסעתי קדימה אחורה. לצמיגים. זה היה אם מצבר חדש. לא רציתי שיגמר. ככה עד שמכרנו תרכב. הרכב הניע פיקס. וזה מנוע דיזל היה.
  11. לבנקים יש מוקדים טלפונים לפישינג. צריך לברר איזה מספר זה של מזרחי טפחות.
  12. דרך אגב. אבא שלי קיבל לסמרטפון sms. ממשטרת טבריה. או משהו כזה. שהו מזומן לחקירה. אחותי התקשרה לטלפון שהופיע. והם טעו בבן אדם. אז לא כל sms הוא אונה. רק במלחמה אחשב. אנשים קיבלו sms. על לעדכן תאפליקציה של פיקוד העורף. היה שם קובץ זדוני. הגיע גם לאחותי. היא מחקה. יש אנשים שפתחו ונזקו. בדרך כלל אפשר לפנות ל ynet. N12. רשת 13. הם מתייחסים לזה.
  13. זה רכב שלי. אני החלטתי לא לקבל הנחה. אבא שלי כבר לא יוצא מהבית. וזה שקולים שלי.
  14. אם רוצים למכור תרכב זה פרוצדורה. רוצה להימנע מזה. וגם האגרה כמעט 1000 שקל. ככה שאני לא רוצה אותה.
  15. אבא שלי הוא הראשון. אני שותף. אבא שלי הוא בעל התו. קיבל פעמיים מכתב שיכול לקבל אנחה. אני החלטתי שלא צריך. לא יודע אם שותף יכול לקבל את האנחה.
  16. לפי מה שהבנתי. צריך חקיקה. לקנסות הגבוהים. ככה שלא יכולים מהיום למחר לעלות. ככה היה בכתבה.
  17. קראתי ב ynet. שבנתיים בהוראת שעה הקנס על דיבור בסלולר. או רמזור אדום יעלה ל 2500 שקל. עד שיעבירו תחוקים המחמירים. בגלל שייקח זמן. לא מוצא את זה ברשת.
  18. yor2

    התחדשתי בסיטרואן C3 2026

    תתחדש. צבע ממש יפה. נקווה שלא יפתחו דלתות על הרכב הזה. נקווה שיהיה דגם מוצלח.
  19. הכוונה לקנס של 10,000 שקל. ומהירות זה אחי קל לאכוף.
  20. לפני שנים. נסעה לפני מכונית של לימוד נהיגה. אם תלמיד או תלמידה. רצה הגורל. והרכב בלם. זה היה ביציאה בצומת. אני נכנסתי בו. היה שפשוף על הטמבון. נתתי למורה נהיגה תטלפון שלי. מתקשר המורה. אומר 500 שקל. אמרתי בסדר. נפגשנו נתתי לו 500 שקל. והחתמתי אותו. ידעתי שלא יתקן. אבל שילמתי. לא שווה לקלקל שחנות אם שכן.
  21. ענני כבשעה. בשקיעה. A72.
  22. לפי דעתי. אין קשר בין כוון שסתומים. לאכילת שמן. אכילה יכולה להגיע. מגומיות מוביל שסתומים. רינגים. גולדן 191. היה לי רכב אם שרשרת. והשמן היה 10W40. הצמיגות מגיעה. מרגולציה של זהום אוויר. ועוד כל מיני סיבות.
  23. לי יש ניסיון אייתו. הוא בקושי מנפח צמיג של סוזוקי אלטו. לשכן היה פנצר. אז הרזרבי היה רק 13PSI. לקח לו זמן לעלות עד 50PSI. התאמץ. גם שהיה לו פנצר. בגלגל אחר. בקושי הצליח לעלות ל 30PSI. ונגמרה לו הסוללה. בקיצר הוא טוב להוסיף אוויר. לא יודע את רמת הדיוק שלו. יש להדגיש כי מילאתי אייתו כמה פעמים. ככה שבמקרה נגמרה לו הסוללה.
  24. יחזור לארץ? מהקצאות ח"כ ששון גואטה: יאיר נתניהו - חבר מרכז ליכוד מטעם מעלה יוסף בנו של רה"מ נבחר לכהן כחבר מרכז הליכוד מטעם סניף מעלה יוסף, לאחר שנכנס מתוך הקצאות ח"כ ששון גואטה. בליכוד תוהים אם בכוונתו להשתלב בעתיד בתפקידים חשובים בפוליטיקה
×
×
  • תוכן חדש...