Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה נוספת ולא פחות חשובה! נניח שאני מחליף את המחזיר (לא תמחזיר) שמן ומפרקים את הגיר (לא תגיר), אז (ולא בשביל זה אז יעני) מחליפים שמן גיר בכל מקרה? הכוונה שלי שטיפול כזה מצריך ריקון שמן הגיר מהגיר בכל מקרה? כי אם כן זאת בעיה! כי ניראה לי שאחרי שאני יחליף את המחזיר (לא תמחזיר) שמן, אני יצטרך להחליף גם גיר!?

****ההודעה נערכה כוון שחלק מטעויות הכתב היו צורמות, אנא השתמש בשפה העברית המקובלת****

פורסם

דווקא יש קשר, כשמורידים גיר צריך לפרק ממנו את הציריות, מה שאומר ששמן גיר יינזל מהחיבורים

של הגיר לציריות, ולכן מרוקנים את השמן לפני.

שי, מה הסיפור ? במוסך ימלאו שמן גיר לאחר ההרכבה חזרה לרכב. איך הגעת להחלפת הגיר ?

ולמה אתה מושך את העניין? מנוע יעלה הרבה הרבה יותר.

פורסם

אני יסביר לך תסיפור של הגיר! שהלכתי לצמפיון ואמרתי להם שאני רוצה להחליף שמן גיר הם אמרו לי שהם לא מוכנים להחליף לי! הם טוענים שאחרי שהם יחליפו הגיר יתחיל להחליק וגם יתקלקל בסוף! אז זאת הסיבה! הם טוענים שאני לא צריך להחליף שמן גיר לעולם!! וזאת החברה! מוסך מורשה! דרך אגב אני נוטה להאמין להם גם כי הם מכירים תאוטו יותר טוב ממני ואני גם מאמין שזה לא המקרה הראשון שלהם וגם בגלל שמנסיוני ברכב הקודם באמת החלפתי שמן גיר ואחרי כמה זמן הוא התחיל להחליק וגם נגמר בסוף, אז זאת הבעיה! אז לפי מה שאני רואה פה זה או שאני מחליף גיר או מנוע או את שניהם ביחד!! תעזרו!

פורסם

אם אתה כל כך מפחד מהחלפת שמן לגיר אז את השמן שירוקנו שירוקנו לתוך ג'ריקן נקי וכמות השמן שתנזל מהציריות תהיה אפסית (אף פעם לא פירקתי גיר לרכב הנעה קדמית ככה שאני לא בטוח) ובסוף שיחזירו את השמן הנוכחי... מקסימםו יוסיפו קצת שמן חדש... באמת שקצת שמן חדש לא יעשה שום נזק

• תוכן חדש...