Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איפה עומד השיפוץ היום מבחינת המנוע והפחחות?-יש תמונות חדשות יותר?- שתף אותנו בהתקדמות השגת חלקים וכו-רן

לצערי, מסיבות אלו ואחרות, השיפוץ מתעכב בחודשיים וחצי האחרונים. קיבלתי הצעת מחיר לעבודת הפיברגלס שהיתה יקרה מאוד, ואני מתכוון למאוד, אולם אני מקווה שבשבועות הקרובים אחזור לעבוד עליה.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

עכשיו הבנתי, למה לפני כמה ימים ראיתי אותך עם ה-16 שלך ברמת גן! :-) נפנפתי לך, אך לא שמת לב למזדה, שבאה ממול...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
כל חודשיים שלוש...אני מחפש מה התירוץ שלך הפעם לשים קצת תמונות של היפיופה.... פעם זה "מזמן לא צילמתי אז הנה היא..." הפעם זה "ההיא לא נסעה אז נסעתי בזאת...." בטח עוד חודשיים זה יהיה "החלפתי פילטר אוויר אז על הדרך עשיתי עוד בוק ופירסמתי תמונות שלה" ;-)

בניגוד אליך, אם יורשה לי. אולי נראה מה חדש עם הTTS? ואני לא מתכוון לברגים וחלקיקים מצופים אבץ, אלא לגוף- הפחחות, ניפוחי הכנפיים וכו'.

זרוק איזו עצם...:wink:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בניגוד אליך, אם יורשה לי. אולי נראה מה חדש עם הTTS? ואני לא מתכוון לברגים וחלקיקים מצופים אבץ, אלא לגוף- הפחחות, ניפוחי הכנפיים וכו'.

זרוק איזו עצם...:wink:

בסוף החודש נכנסת לסיום עבודת כלוב ההתהפכות. באמצע ינואר נכנסת לפחחות-צבע :roll: כשיהיו תמונות, אני אעדכן ;-)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

סתם שאלה.

בתמונות מחו"ל יש לאוטו 2 פנסים קטנים בחזית מעל הטמבון

ברכב שלך אני לא רואה אותם

האם מדובר בדגם שונה או תוספת?

בכל מקרה אחת המכוניות הכי מיוחדות שראיתי

בהצלחה

חן

פורסם

נו. עם שם כמו שלך אתה לא יודע??? אז מי כן???:wink:

כנס לזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=96019

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
לצערי, מסיבות אלו ואחרות, השיפוץ מתעכב בחודשיים וחצי האחרונים.
יובל ידידי - אני מקווה שלא תכעס על חשיפת האינפורמציה, אבל מגיע לחברי הפורום לדעת שהשיפוץ התעכב בחודשיים האחרונים בגלל פרוייקט הרבה יותר חשוב - הולדת בנך !!! (אח קטן לחמודה עם עגלת הבובה, שמצולמת ליד הרנו). אז מזל-טוב מכל הלב, ועם כל הכבוד לגרוטאות שלנו, יש דברים יותר חשובים בחיים...

בברכה,

קובי

Baby.gif

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
הוא חשב כנראה על שני דברים:

1. מקום למנוע המרכזי, שיושב בין תא הנוסעים לציר האחורי.
  2. אירודינמיקה.

לפחות בפרופיל היא ניראית יותר טוב:

בברכה,

קובי

גם חמתי.....

http://img370.imageshack.us/img370/9542/dscf02787lw.jpg

רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מז"ט להולדת היורש העתידי.....

בטח המילה הראשונה שלו תהיה רנו :wink:

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

בטח המילה הראשונה שלו תהיה רנו :wink:

המלה רנו שמורה לבת, לא? של הבן בטח תהיה לוטוס...

מצטרף לברכות, שתהיה לך רק נחת מהילדים ומהמכוניות :multi: :multi:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...