Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיאט אונו שנת 95 14000 הזרקה חד נקודתית.. בעיה חדשה כאשר אני נוסע מנסיעה ארוכה של חצי שעה בערך וכאשר אני רוצה להאט מוריד הילוך האוטו כמעט ומתכבה אוסיף גם שיש לי רעידות קלות בסרק וחוסר סחיבה ברהילוך הראשון... האם הבעיה יכולה להיות של איחור בהצתה וכ"ד בעיה של טורים????

בתודה

פורסם
ברשותי פיאט אונו שנת 95 14000 הזרקה חד נקודתית.. בעיה חדשה כאשר אני נוסע מנסיעה ארוכה של חצי שעה בערך וכאשר אני רוצה להאט מוריד הילוך האוטו כמעט ומתכבה אוסיף גם שיש לי רעידות קלות בסרק וחוסר סחיבה ברהילוך הראשון... האם הבעיה יכולה להיות של איחור בהצתה וכ"ד בעיה של טורים????

בתודה

מתי הוחלף מסנן הדלק לאחרונה?!

התחל תחילה בכוון מסנן הדלק, אין קשר לכוון טורים, (זה לא רכב עם קרבורטור), ולא שייך להצתה,

כבר נאמר לך לפחות חמישה פעמים!!

חזור למוסך ותאמר לו ששמר בדרך אליו , עם חליפת העינויים, זה בוודאי יעזור!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

באונו 1400 שנת 95 לא ניתן לכוון את ההצתה או הטורים. ההצתה נשלטת ע"י מחשב דיג'יפלקס והסל"ד ע"י מחשב הזרקה של בוש.

בדוק תחילה את מצב מסנן הדלק שלך, חוטי הצתה ופלאגים. יכול להיות שישנה בעיה עם החיישן סיבובי סרק שלך / מנוע צעדים.

מתי בוצע טיפול אחרון, ומתי התחילה הבעיה?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
מתי הוחלף מסנן הדלק לאחרונה?!

התחל תחילה בכוון מסנן הדלק, אין קשר לכוון טורים, (זה לא רכב עם קרבורטור), ולא שייך להצתה,

כבר נאמר לך לפחות חמישה פעמים!!

חזור למוסך ותאמר לו ששמר בדרך אליו (מדוע : חזור למוסך????????), עם חליפת העינויים, זה בוודאי יעזור!

בברכה

צביקה

בכל מקרה , אני מציע לאפס את המחשב ע"י ניתוק קוטב שלילי למספר דקות. אם זה לא עוזר,

בנוסף לאשר כבר הוצע, יש לבדוק חיישן למבדה.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם
התעסקו עם יחידת ההזרקה?

ניסו לבצע איזשהו כיוון שם?

דני

הנה , ע"מ ולא תהיה מקופח:shock: .

בקיצור , נראה כי חסר לנו מידע ע"מ לעזור ביעילות.

בברכה ZVIDOC

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

zvi.

אין קשר לחיישן למבדה.(מכל מלמדי השכלתי).

ראה בקובץ המקושר.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

האוטו עומד להתכבות כאשר אני עומד להאט רק אחרי נסיעה די ארוכה כחצי שעה של נסיעה רצופה לפחות האם בדיקה ע"י דיאגנוסטיקה למחשב תעזור??

פורסם

חיבור סקנר דיאגנוסטיקה עלול לעזור, מנסיוני בדכ התקלות הנל אינן נרשמות כתקלות במחשב ניהול המנוע, ואף עלולות להטעות.

זה לא משנה את העובדה שחובה לחבר סקנר, אולי התקלה קלה ונרשמה או שתצפה ב"מידע עכשווי"

היכן הבעיות ברישומי קוד התקלה או הנתונים העכשווים:

כך למשל:

אם נתוני מתג מצערת מאריכים את זמן ההזרקה , המחשב חושב שזה נתון נכון והוא עלול לרשום תקלה בחיישן חמצן (שהרי מדוע הוא מרגיש תערובת עשירה .. )

זה בערך כמו מה קודם למה, הביצה לתרנגולת או התרנגולת לביצה.

צריך לקחת בחשבון שסקנר זה כלי עבודה, אבל ממש לא קוסם, ולא להישבות אחריו, אלא לנסות ולהבין ולפענח מה עומד מאחורי ההודעות בנתוני תקלות רשומות שהוא רושם.

אם מחבר הסקנר לא יודע בתור מפעיל , מה הנתונים המדוייקים שצריך להראות, חבל על הזמן!

לכן עדיף לבדוק עם הסקנר אל מול נתונים ידועים מראש באותו מצב (סרק למשל) ו/או מול ספר הוראות ונתוני יצרן, מה צריכים להראות החישנים במצב של CURRENT_DATA (נתונים עכשווים עת מנוע פועל) ולבדוק האם יש חריג גם אם הכל נראה כשורה!!!!!

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יאיר הפסק לשאול קושיות רבות מדי(פסח עבר מזמן), והפסק להתייחס לניחושים,(תקלה מסויימת בגאסטי,לא יכולה לפתור תקלה אקראית באונו..), את הרכבים המודרנים של היום לא ניתן לתקן ולאבחן בשלט רחוק, ובעזרת ניחושים ודוגמאות מרכבים אחרים, פעל לפי הדרכתו של דני , וגש לחשמלאי/ מוסך

מקצועי, (לא מוסך חצר) אשר לו מחשב/סקנר יעודי, חבר את הרכב אליו, את התוצאות אמור לאבחן המחשב, את קריאת התקלה, אמור להבין המפעיל בעזרת ספרות מקצועית, ונתוני דאטה , המתאימים לרכבך, גש לבעל מקצוע בעל שם בתחומו, ובעל מכשור מתאים, וגם אם הוא לא נמצא באזור מגוריך

ירוחם, כדאי להצפין על מנת לקבל אבחנה מדויקת ופתרון קל ומתאים, שאותו לא תוכל לקבל בפורום במקרה זה!

בברכה

צביקה

פורסם

סטיו הפסק לרדת על הפיאט, ( לפני שאני שולח אליך את שמר עם החליפה של האיומים)כל רכב מוזרק, לא ניתן לתיקון בצורה המיושנת על ידי ניחושים, והחלפת חלפים לפי ניחושים, ופיאט ממודל 94 נחשב למודרני!

בברכה

צביקה

פורסם

אני ממש לא יורד על הפיאט (לי בעצמי יש אחת כזו, כמו שכולכם יודעים).

מה שאני אומר, שפיאט אונו מכל השנים אינו רכב מודרני.

אתה משווה רכב שנת 2006 (מאזדה 3, טויוטה ראנקס וכ') לפיאט אונו?

• תוכן חדש...