Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כסף תמורת מידע - טרנד חדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שהתופעה הזאת שציינתם כאן פשוט מגעילה,ואין לה מקום בפורום חברים כזה (נכון,זה פורום מכוניות,אבל עדיין יש כאן אנשים שפתחו חברויות "וירטואליות").

במועדון PSI בו אני חבר,אכן היה פעם אחד (לפני כ-3 חודשים) מקרה בו משתמש באתר (אני בכוונה כותב משתמש ולא "חבר מועדון") פרסם בלוח הקנייה\מכירה שיש בידו מספר של 106 ראלי עם נתונים טובים-למכירה,ושהוא ימסור את המספר תמורת כסף.

למרות הביקוש שיש לרכב הזה,ובמיוחד לשמורות שבינהן,הובהר לו חד משמעית שהוא יכול לשמור את המספר לעצמו,ושמקומו בפורום\מועדון-אינו עמנו,כיוון שהייחוד של מועדון PSI זה שהוא מאוד משפחתי (מפגשיים שבועיים קבועים,יציאות לבילויים,מפגש מועדון חודשי גדול,ויחסים ממש קרובים בין כולם) ואין לנו כל עניין שאחד כזה ימנה על חברינו.

אותו בחור סולק מהפורום וגשתו בהמשך נחסמה.

אין לי שום בעייה עם סוחרי רכב,שיהיה להם המון בריאות,זו סה"כ הפרנסה שלהם (כמה הם ישרים או לא,זה כבר ההוא מלמעלה יתחשבן איתם,או לחילופין,אחד הלקוחות הלא מרוצים שלהם), אבל אין להם מקום במועדוני חברים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני חושב שהתופעה הזאת שציינתם כאן פשוט מגעילה,ואין לה מקום בפורום חברים כזה (נכון,זה פורום מכוניות,אבל עדיין יש כאן אנשים שפתחו חברויות "וירטואליות").

במועדון PSI בו אני חבר,אכן היה פעם אחד (לפני כ-3 חודשים) מקרה בו משתמש באתר (אני בכוונה כותב משתמש ולא "חבר מועדון") פרסם בלוח הקנייה\מכירה שיש בידו מספר של 106 ראלי עם נתונים טובים-למכירה,ושהוא ימסור את המספר תמורת כסף.

למרות הביקוש שיש לרכב הזה,ובמיוחד לשמורות שבינהן,הובהר לו חד משמעית שהוא יכול לשמור את המספר לעצמו,ושמקומו בפורום\מועדון-אינו עמנו,כיוון שהייחוד של מועדון PSI זה שהוא מאוד משפחתי (מפגשיים שבועיים קבועים,יציאות לבילויים,מפגש מועדון חודשי גדול,ויחסים ממש קרובים בין כולם) ואין לנו כל עניין שאחד כזה ימנה על חברינו.

אותו בחור סולק מהפורום וגשתו בהמשך נחסמה.

אין לי שום בעייה עם סוחרי רכב,שיהיה להם המון בריאות,זו סה"כ הפרנסה שלהם (כמה הם ישרים או לא,זה כבר ההוא מלמעלה יתחשבן איתם,או לחילופין,אחד הלקוחות הלא מרוצים שלהם), אבל אין להם מקום במועדוני חברים.

מחזק ואוסיף,

בתקופה שעבדתי בתחנת דלק עברו הרבה מכוניות מול העיניים שלי...

ומעולם לא מסרתי מידע תמורת כסף (אפילו לא חשבתי שיש כאלו שהם כן),

למרות שהרכבים היו נדירים (אלפא 156 ידנית אחת, כמה וולקנים, E36 ידני וכ')

לדעתי לאנשים כאלו אין מקום בפורומים...

מחוץ לפורומים זה כבר עניין שלכם.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...