Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח!

לפני בערך 4 חודשים נסעתי בכביש מס' 4.. צולמתי במצלמת מהירות - היה פלאש אחד. השעה היתה 4 לפנות בוקר, כביש ריק, הייתי בנתיב השמאלי ביותר,הייתי לבד בתמונה, ולדובדבן המר : הייתי על 130-140 לפחות (הכביש של 90).

נכון להיום הרכב כבר לא איתי-הוא נמכר.הרכב הוא 106 XS דור ראשון, לתשומת לבכם לגבי הסטיה של הספידומטר...

ברצוני לשאול :

א. האם להתכונן לשלילה?

ב. עברו 4 חודשים - יש מצב שבעצם התמונה לא נקלטה אצלם?

ג. במידה והרכב כבר לא שייך לי - האם הזימון למשפט\הודעת תשלום קנס, יגיעו לבעל הרכב הנוכחי?

יש לציין שכבר 3 שנים לפחות שאין לי שום עבירת תנועה(רק דו"חות חניה וגרירה אחת, של עיריית ת"א הגזלנים). הייתי בזמנו בקורס נהיגה מונעת בגלל פעמיים או 3 שעשיתי פניות פרסה במקומות אסורים, ומאז אני נקי לחלוטין מעבירות...

תודה רבה, אעריך את התייחסותכם.

בכבוד רב, JuD

סובארו זה כמו פקידה במשרד הרישוי - יודעת את העבודה שלה אבל לוקחת את הזמן

פורסם

אין מה לעשות חוץ מלשבת ולחכות לקנס בדואר.

קודם כל כדאי לך לשבת קצת עם עצמך ולחשוב טוב טוב על איך שאתה נוהג. אני מבין שעד שלא תמרח נהג אופנוע על השמשה שלך לא תבין מה המשמעות של קו הפרדה רצוף או תמרור האוסר על פרסה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אין מה לעשות חוץ מלשבת ולחכות לקנס בדואר.

קודם כל כדאי לך לשבת קצת עם עצמך ולחשוב טוב טוב על איך שאתה נוהג. אני מבין שעד שלא תמרח נהג אופנוע על השמשה שלך לא תבין מה המשמעות של קו הפרדה רצוף או תמרור האוסר על פרסה.

אם היית קורא את ההודעה שלי בצורה יותר יסודית לפני שאתה מנסה להטיף לי, היית מבין שאני כבר שלוש שנים נקי מעבירות משמע למדתי את הלקח שלי... שאלותיי ליודעי הדבר בלבד, ולא ליפי הנפש :

א. האם להתכונן לשלילה?

ב. עברו 4 חודשים - יש מצב שבעצם התמונה לא נקלטה אצלם?

ג. במידה והרכב כבר לא שייך לי - האם הזימון למשפט\הודעת תשלום קנס, יגיעו לבעל הרכב הנוכחי?

תודה אנשים יקרים

פורסם
הוא אמר שכבר שלוש שנים אין לו עברות, תן לו את הקרדיט ואל תשפוט אותו עקב עברות עבר.

הקנס יגיע אליך כיוון שבתאריך הצילום הרכב היה רשום על שמך.

כנס אמור להגיע בין שלושה חודשים לחצי שנה בערך, במידה ולא יגיע הרווח שלך.

במידה ויגיע תבקש מהמשטרה שישלחו לך את התמונה. ישנה שבלונה שפרסמו בעבר במגזין הגה שבעזרתה ניתן לבדוק אם הצילום הינו תקף לרכבך.

במהירות שהיית תקבל את הקנס הגבוה של 750 השקלים פלוס הניקוד, המלצתי לגשת להתייעץ עם עורך דין לפני תשלום הקנס (הודאה באשמה), כיוון שכבר שלוש שנים ללא עבירות מעידות עליך טובות ואולי תוכל בבית המשפט להפחית מעונשך.

אופנוען

פורסם

יש מצב לשלילה במקרים כאלה או שזה לרוב קנס?

פורסם
הוא אמר שכבר שלוש שנים אין לו עברות, תן לו את הקרדיט ואל תשפוט אותו עקב עברות עבר.

הקנס יגיע אליך כיוון שבתאריך הצילום הרכב היה רשום על שמך.

כנס אמור להגיע בין שלושה חודשים לחצי שנה בערך, במידה ולא יגיע הרווח שלך.

במידה ויגיע תבקש מהמשטרה שישלחו לך את התמונה. ישנה שבלונה שפרסמו בעבר במגזין הגה שבעזרתה ניתן לבדוק אם הצילום הינו תקף לרכבך.

במהירות שהיית תקבל את הקנס הגבוה של 750 השקלים פלוס הניקוד, המלצתי לגשת להתייעץ עם עורך דין לפני תשלום הקנס (הודאה באשמה), כיוון שכבר שלוש שנים ללא עבירות מעידות עליך טובות ואולי תוכל בבית המשפט להפחית מעונשך.

טעות! מהירות בכביש בינעירוני, הגבוהה בלמעלה מ30 קמ"ש מהמהירות המותרת, אינה בגדר ברירת משפט. אם התצלום בוצע, הוא תקין ועונה על הקריטריונים של ראיה מצולמת תקינה ( מספר רישוי קריא, אין רכב אחר בתצלום בקירבה כזו שאינה מאפשרת מיקוד העבריין ), אתה פשוט תוזמן למשפט. באשר לעונש הצפוי, בהנחה שתורשע, הוא תלוי בעברך, בשופט ובכישוריך, או אלו של עורך דינך. בכל מקרה, שלילה בפועל בהחלט באה בחשבון.
פורסם

אז אני אצפה לגרוע מכל...

בכל מקרה, אם למישהו יש מה להוסיף על סמך נסיונו, זה יהיה נחמד .

חג שמח!

פורסם
אז אני אצפה לגרוע מכל...

בכל מקרה, אם למישהו יש מה להוסיף על סמך נסיונו, זה יהיה נחמד .

חג שמח!

במדינה שאתה יכול לרצוח מישהו על הכביש ולצאת עם שלילה של שנה+- (אם אני זוכר נכון) אתה דואג ממהירות גבוהה?

בכל מקרה תכין את עצמך לגרוע ביותר, בדיוק כמו שפיספסתי שלט עצור ומחכה למשפט.

פורסם

חקסמח

א. אם המהירות בה נהגת הייתה בפועל 130 קמ"ש או פחות (ועזוב ת'ספידומטר שלך) תקבל ברירת משפט על-סך 750 ש"ח. אם היא מעל – תוזמן למשפט. בכל מקרה, נקודות תקבל – אלא אם-כן תלך למשפט (גם במקרה של ברירת משפט) ותצא זכאי. המשטרה מבטיחה שהתמונות יגיעו תוך ארבעה שבועות. אם לא, ייתכן והייתה בעיה טכנית (אמן). חשוב לזכור כי יש מועד מרבי להוצאת הדוח מאז רישום העבירה (90 יום); אם וכאשר תקבל אותו - דבר עם עו"ד המתמחה בתחום. בכל מקרה, אתה יכול לערער על עצם ההזמנה לדין בכתב (וגם כאן יש מועדים שיש לעמוד בהם). בכל מקרה בקש לראות את התצלום; ייתכן ויש בו משהו שפוסל אותו (שוב: עו"ד מתמחה). אם תוזמן למשפט, יש לברר מי השופט; יש מחמירים ויש שלא. שלילה – סביר שלא, ע"ת סביר - אם זה פחות מ-130; אם יותר – המצב מחמיר. במקרה של הזמנה לדין יש לברר אפשרות לעסקת טיעון. העונש חמור פחות (אבל הנקודות בהחלט נשארות). מספר הנקודות הוא פונקציה של המהירות; מעל 41 קמ"ש (131 במקרה הזה) מדובר בעשר נקודות. לגבי הבעלות על הרכב: אל תבנה על זה. הבעלות ביום ביצוע העבירה היא שקובעת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...