Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נא להכיר צ'רי

Leon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הסחורה תהיה איכותית, אמינה ולמותג יהיה גב חזק של היבואן (נחיה ונראה) אז בהחלט יש מקום לשווק את הרכבים הללו בישראל. כמו כן מבחינת תהליכי הגלובליזציה השונים שיש בעולם והשיתוף בטכנולוגיות המודרניות, קשה לומר באופן גורף כי אנו צפויים לקבל רכב גרוע רק בשל העובדה שהוא מגיע מסין.

יתכן שכמו במקרה של הקוריאניות (שעדין לא הגיעו לרמה הנדרשת אך שהם כבר כמעט שם) יקח לתהליך הבשלות הנ"ל זמן, אך בסופו של דבר אני מאמין שהסינים יצליחו ליצר מוצר טוב שעומד בסטנדרטים שאנו מצפים מרכב טוב...השאלה היא האם תהיה הצדקה לרכוש אחת לעומת יתר המותגים החזקים והמוכרים. בנוסף אני מסכים עם Tubular speaker לעניין "הסיבות", הדבר אכן משפיע באופן מהותי על התוצר הסופי ובסופו של דבר אם הסיניות ירצו לפתח לעצמם מוניטין של רכבים טובים ולא "זולים" מהעולם השלישי הם יצטרכו להוכיח את עצמן.

מצמץ, שלא ממהר להספיד את הסיניות.

פורסם

1. AUDI CHINA - גירסאות של A4 ו-A6

2. BUICK CHINA - גירסאות של ביואיק, הולדן, אופל ודייהו

וכו'

אפילו זאת רשימה חלקית, שלא כוללת את נאג'ניג (פיאט פאליו ומסחריות) שרכשה לאחרונה את

MG-רובר. בנוסף, בסין מיוצרת גם סיטרואן ZX סדאן (פיתוח מקומי), סיאט טולדו דור ראשון (בידי צ'רי, אגב), ועוד מכוניות רבות ו(לא) טובות.

גם המכוניות הקוראניות הראשונות התבססו על גרוטאות (יפניות במקרה ההוא), וכולנו רואים כמה זמן לקח לקוראנים לסגור את הפער כאשר הם התחילו לייצר מכוניות מתכנון עצמי.

גם עם הסינים יעשו את זה מהר יותר, ומסופקני, עדיין לא הייתי בונה יותר מדי על הדור העצמאי הראשון של צ'רי. מכונית תצוגה מעניינת אין בעיה לבנות. בוא נראה אותם על הכביש - ובמוסך.

פורסם

לגבי מסירות האנשים לתהליך הבניה אתם יכולים לא לידאוג

לדוג': הכי פשוט הפועלים הסיניים הזרים

מקס' עבודה בתנאים לא תנאים לא תנאים

ומינ' תשלום מהקבלן

והם לא מתלוננים.

לרקע כללי הסינים הצליחו להפעיל חללית מאוישת בבניה עצמאית וגם להחזיר אותה בשלום.

אז לשוק הרכב אתם דואגים

מה גם שאולימפידה מגיעה לסין אז אם העולם שומח על סין שיפעילו מבצע מסובך כזה, אז הם לא יצליחו ליבנות מכונית, והרי גם החללית והאולימיפידה אצלהם בפעם הראשונה, למרות שגם אני הייתי ילד ואני זוכר את הצעצועים שלהם.

בכ''א ניחיה וניראה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...