Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיצובישי יש לא מעט בעיות בגיר.

יונדאי פשוטה ומעצבנת ובנוסף לכל צורכת דלק זוועתית..

אם אין ברירה אז מיצובישי, אם יש ברירה אוטו אחר!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

אורן לאאאא

ממש במקרה לאחי יש את הלנטרה מהשנים האלה מנוע 1800 והאוטו תענוג ,יפה מאוד חלק ונעים, גלגלים אלומיניום מקוריים מקסימים, עושה את המוטל עליה בצורה טובה מאוד והוא גם לא מתלונן על הדלק מה ששמעתי שבעלי סופר לאנסרים כן מתלוננים על הדלק

אופנוען

פורסם

לנטרה בשנים האלו דווקא היתה בסדר בצריכת הדלק. היו לי שתיים מודל 99 שלא שתו הרבה, אם כי היו ידניות. משהו כמו 11 קילומטר לליטר בממוצע. זה אומנם לא טוב כמו הסי5 שיש לי היום, שהיא כבדה אוטומטית וחזקה יותר, אבל לפחות לא שותה בטירוף כמו יונדאי גטס או אלנטרה חדשה.

בדור ההוא המנוע היה חזק יותר ממה שמוכרים היום, אבל הגיר האוטומטי שבחנתי לפני הרכישה עצבן אותי, כי הוא עושה מהאוטו הזה עגלה. בגיר ידני זה ממש מטוס.

השמועה אומרת שבעיות גיר יש בשתי המכוניות, באיזור של מאה ומשהו אלף קילומטר.

מניסיוני עם יונדאי, החלפים יקרים. ככה זה כשהיבואן והמוסך עובדים גם עם במוו...

כבלי הצתה יקרים, סליל הצתה ב- 700 שח לפני מעמ, פנסים קדמיים הצהיבו והוחלפו באלף שח ועוד.

פורסם

אורן

לאאאא

ממש במקרה לאחי יש את הלנטרה מהשנים האלה מנוע 1800 והאוטו תענוג ,יפה מאוד חלק ונעים, גלגלים אלומיניום מקוריים מקסימים, עושה את המוטל עליה בצורה טובה מאוד והוא גם לא מתלונן על הדלק מה ששמעתי שבעלי סופר לאנסרים כן מתלוננים על הדלק

1800 ליגה אחרת, אני מדבר על 1600 משעממת

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...