Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם חום מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

יש לי אופל טיגרה שנת 97 נפח 1600 ידני

הבעיה שלי כזו לדוגמא : שאני נוסע בפקק וצריך להשתמש בהילוך ראשון ושני דיי הרבה חום המנוע עולה ברכב ל-95 עד- 98 יתרה מזאת גם שאני מושך הילוכים חום המנוע עולה במהירות

בנסיעה עם מזגן ברכב חום המנוע גם כן עולה לטמ' של 95 מעלות.

יש משהו שאפשר לעשות בעניין אני אשמח לקבל תשובות בנושא.

המשך יום נפלא ומקסים לכולם תודה מיקי.

פורסם

יכול להיות שהמקרן אצלך סתום חלקית ולכן הוא לא מצליח לקרר את המים כמו שצריך או שהמאוורר לא נכנס למהירות הגבוהה שלו במקרה שיש אצלך מאוורר בעל שני מהירויות.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

השעונים באופל קצת מוזרים, אני לא יודע איך זה בקורסה , אני יודע שבאסטרה יש קו שמרה על 90 מעלות ומעליו יש עוד קו, כשאר החץ מגיעה אליו זה נראה אילו זה כמעט 100 מעלות אבל זה בסה"כ 2-3 מעלות יותר

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

הקורסה למשל עומדת קבוע על 100 מעלות במקום 90 (לא יודע למה)

מה שאולי יכול להיות, שהרדיאטור שלך קצת סתום, ובגלל זה החום עולה עם מזגן וכו כי יש קרור חלקי בלבד

גש לניקוי רדיאטור (לא עסק יקר 200 שקל בערך) וסע לשלום :)

פורסם

כפי שהומלץ, בצע נקוי רדיאטור ושטיפה במיים (לא בלחץ) של פני מעבה המזגן הנמצא לפני הרדיאטור.

חום פעולה נורמלי של מנוע הנו בסביות 95 מעלות. לא לשכוח שנקודת הרתיחה במנוע הרכב הנה מעל 100 מעלות עקב הלחץ במע' הקרור.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שלום.

ולחיזוק: אין לך שום בעיה ברכב!!!

כול השעוני חום בכול האופלים מלחיצים את הנהגים ,כי מישום מה הם תמיד מצבעים על חום גבוה

וזה נורמלי. אבל!!! על מנת להסיר ספק. הכלל היסודי והעקרוני הוא פשוט כאשר מנוע מיתחממם יתר על המידה אפילו בקצת התופעה הראשונה היא איבוד מים לא מוסבר. אים אתה לא מוסיף מים אין לך בעיה וסע לשלום (המפתחות בפנים).

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...