Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,
אשמח לעצתכם:
יש לי סקודה פאביה 2016.

• בטיפול 150, במוסך מורשה ברחובות, נמצאו כמה ליקויים — אז הוחלט לדחות חלק מהתיקונים כי הם לא נראו דחופים וגם היה לי עומס כלכלי.

• בטיפול 165 (במוסך אחר — מוסך רון) לא אמרו שום דבר על הליקויים האלה.

• עכשיו בטיפול 180 - אותו מוסך מורשה שברחובות, שוב מציפים את אותם ליקויים ומציעים לטפל.

צרפתי תמונה של ההצעת מחיר/רשימת התיקונים.
אשמח לעזרה להבין:

1. אילו מהתיקונים דחופים לדעתכם ואילו יכולים לחכות?

2. מה כדאי לשאול את המוסך לפני שאני מחליט?

3. איך המחירים נראים לכם? סביר? יקר?

4. כל טיפ או המלצה איך להתנהל מול המוסך במקרה כזה.

תודה רבה לכל מי שיעזור!

image.thumb.png.fae0b00c9d3e3a2433fc6bb50368a56f.png

פורסם (נערך)

רוצים להחליף לך מדחס מזגן, למה? יש בעיה עם המזגן?
למה בעצם אתה הולך למוסך מורשה ולא ממשיך עם רון? 
בד״כ רון עצמו לפני הטיפול עושה נסיעה קצרה ברכב ובודק האם יש בעיות בבולמים וכו׳. רון גם בד״כ מראה לך בדיוק את הבעיה, אם יש בעיה.

רק לרפרנס - יש לי בבית פאביה מדור קודם, שנת 2012, עם 185 אלף ק״מ, ולא החלפתי שום דבר מהרשימה פה.

עריכה אחרונה על ידי rolling_stony
פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, rolling_stony כתב:

רוצים להחליף לך מדחס מזגן, למה? יש בעיה עם המזגן?
למה בעצם אתה הולך למוסך מורשה ולא ממשיך עם רון? 
בד״כ רון עצמו לפני הטיפול עושה נסיעה קצרה ברכב ובודק האם יש בעיות בבולמים וכו׳. רון גם בד״כ מראה לך בדיוק את הבעיה, אם יש בעיה.

רק לרפרנס - יש לי בבית פאביה מדור קודם, שנת 2012, עם 185 אלף ק״מ, ולא החלפתי שום דבר מהרשימה פה.

אני מאוהב ברון ובשירות שלו, קניתי עכשיו רכב חדש, השיקול האמיתי לרכוש סקודה חדשה זה שאני מכיר את מוסך רון.
אבל המוסך שברחובות הוא 5 דקות נסיעה ממני, זה קרוב לגן של הילד הגדול, הם מסיעים אותי חזרה הביתה אחרי שאני שם את האוטו ואז אני יכול לעזור לאישה עם התינוק / לעבוד מהבית.
בשביל רון אני צריך להיכנס במיוחד לתל אביב ואני לא יכול לקחת את הגדול לגן אם אני רוצה להיות ראשון כדי להספיק ללכת לעבודה באותו יום.
כל אלה זה פקטור בשבילי.
כשאני צריך לתקן משהו ברכב אני אעדיף שרון יעשה את זה, כשצריך להחליף פילטרים של מזגן אני נותן למוסך המורשה

עריכה אחרונה על ידי YogiBear2k
פורסם

קודם כל אי אפשר להגיד מה דחוף ומה לא דחוף ומה סתם המצאות בלי לראות את הרכב.

לדעתי -במיוחד לאור העובדה שהם מציעים לך את אותם התיקונים שהציעו לפני 30 אלף ק״מ - 
אם אתה לא מרגיש משהו חריג בנסיעה - בתחושה או רעשים - אל תעשה שוב דבר מהתיקונים האלה. בטח לא במדחס מזגן אם המזגן עובד תקין.
מגבים אתה יכול להחליף, אם המגבים הנוכחיים יבשים או לא מנגבים טוב.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...