Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני מחפש להבין איזה דגמי מכוניות (ישנות או חדשות) של 5 מקומות (לא 7) מסוגלות להכיל בשורה האחורית:

שני כסאות בטיחות (לא בוסטרים, כסאות מלאים, לצורך העניין אחד מופנה קדימה ואחד אחורה) + מתבגר או מבוגר בעל מימדים קטנים (תחשבו עד 1.60 גובה, משקל 50-60).

עד כה שמעתי מאנשים בפועל שעשו קונפיגורציה כזו ב c5 aircross ובסובארו פורסטר. אשמח לשמוע עוד עדויות על רכבים שיכולים לענות לדרישה הזו.

תודה!

פורסם

בכל רכב זה יהיה צפוף.  תצטרכו לבחור כסאות פחות מסיביים.

יש מספר רכבים בהם המושב האחורי מחולק ל 3 מושבים נפרדים. 

אחד מהם זה סיטרואן C5 איירקרוס. לפני זה היה סיטרואן פיקאסו 5 מושבים.

רכב נוסף זה טויוטה ורסו ( קיימת עד 2018).

בנוסף לחלוקה מתאימה של המושב,  גם הריצפה שטוחה ( ללא בליטה באמצע).

ישנם רכבים דומים בעלי 7 מקומות :

טויוטה פריוס פלוס

סיטרואן ספייס טורר ( גרנד פיקסו )

פיג'ו 5008.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

לנו יש ניסאן סנטרה הצורה הישנה יותר שבגלל אלמנט המרווח בין הכיסאות האחוריים לקדמיים, בשילוב עם כיסאות בטיחות קומפקטיים של גרקו Slimfit 3 שמתאים עד גיל 10 בערך(משולב בוסטר וכדומה,אבל יש יותר זולים שיתאימו ל3, אני יודע להגיד כמו של ג'ואי), ואין לנו שום בעיה להושיב זוג תאומים בני שנתיים עם ילד בן 6 עוד מעט בנוחות גם להם וגם לי ולאשתי .

אני מאמין שגם יהיה מקום עוד כמה שנים לשלושתם שם, במיוחד שהכיסאות יצומצמו. 

עריכה אחרונה על ידי dorw85

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...