Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפה ל Polo GTI MK 6

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

אני לקראת החלפת רכב, כיום אני נוהג ב-Polo GTI MK6 שנת 2020, ששרת אותי נאמנה ומהנה כמעט 5 שנים. תמיד חלמתי על גולף GTI, אבל המחיר הנוכחי פשוט גבוה מדי.

בספטמבר האחרון הזמנתי קופרה לאון VZ, אבל עכשיו אני קצת מבולבל, במיוחד כשאני רואה את כל ההתפתחות של הרכבים החשמליים. שקלתי גם טסלה 3 P, אבל היא גדולה לי מדי ובנוסף, בעתיד לא תהיה לי עמדת טעינה בבית.

כיום אני שוקל לרדת לגולף 8.5 1.5, ההפרש בין הקופרה לאון עומד על 60K, סכום לא מבוטל. מצד אחד, זה ייתן לי את הכוח שאני רגיל אליו. מצד שני, אני לא נוסע במהירות גבוהה כל הזמן (בדרך כלל נהיגה רגועה), אבל כן נהנה מהמומנט, סאונד המנוע והתחושה של החלפת הילוכים.

האם לדעתכם בעוד 4 שנים רכב ספורט עדיין יהיה "נחשק"? והאם עלויות האחזקה שוות את זה, או שעדיף לי להסתפק ברכב חדש צנוע יותר?

אני בעיקר מבולבל ואשמח לשמוע את דעתכם וניסיונכם.

עריכה אחרונה על ידי or6699

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם
לפני 16 שעות, or6699 כתב:

האם לדעתכם בעוד 4 שנים רכב ספורט עדיין יהיה "נחשק"?

אם מדברים על מי שאוהב כוח, אז הרכבים החשמליים טורפים את הקלפים.

מי שנהנה ממעורבות והתנהגות כביש - יש כמה פנינים שלרכבים החשמליים יקח זמן אם בכלל, לייצר להן אלטרנטיבה ואותן אלו ישארו נחשקות עוד הרבה זמן.

פורסם

אמת, רק שהפנינים האלו באים לידי ביטוי בצורה משמעותית יותר ברכבים מסגנון אחר (אהההם... מיאטה? ברז?).

לרכבים כאלו אני די בטוח שיהיה שוק בכל עתיד שנראה לעין.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

אין כמעט רכבים קטנים באופן כללי, שלא נדבר על קצת פלפל בלחיצת דוושה.

אני יכול להעיד מלפני יומיים שעברתי בכביש חד סטרי שחנו משני הצדדים שלו זוג רכבים חשמליים חדשים והשתחלתי בקושי, הנהגת בRAV4 שהייתה מאחורי לא לקחה את הסיכון וחסמה את הכביש. בדרך חזרה, כחצי שעה אחרי היה פקק לאורך שני רחובות ואין לי שמץ כמה זמן לקח לפנות אותו. הכבישים במרכז נועדו לרכבים משנות ה70 וה80 ולגמרי לא מותאמים לעתיד שבו כולם נוסעים במשאיות קומפקטיות ומיניבוסים.

עוד לפני עשור הפולו GTI הייתה מבוקשת, עם ההעלמות ההדרגתית של רכבי מיני איכותיים, אני לא חושב שזה הולך להשתנות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...