Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברשותי יונדאי סונטה היברידית שנת 2018
נקנתה עם אחריות על מהערכות ההיברידיות של 7 שנים,
כפי שמצויין באתר הם מציעים ביטוח הארכת אחריות לסוללה מעבר ל 7 השנים בתשלום,
באתר כתוב:
"כחלק מתפיסת השירות שלנו בכלמוביל אנו שואפים לייצר ללקוחותינו ראש שקט לאורך תקופת השימוש ברכב. לשם כך, אנו מציעים אפשרות להארכת תקופת האחריות הקיימת לתקופה שמעבר לאחריות היצרן ולהמשיך את ההנאה מהשימוש ברכב בראש שקט."
למעשה כנראה שמדובר בטריק שיווקי בלבד, כי הארכת האחריות לא תקפה למכוניות ישנות.. :(
ביונדאי סונטה הארכת האחריות מעבר לשנה השביעית מוצעת היום רק לרכבים בני 3 שנים (דגמי 2021 ומעלה...)
כלומר מוצעת רק כשהדבר לא רלוונטי ואקטואלי.
כשהתקשרתי עכשיו להאריך את האחריות למכונית שעוד מעט תהיה בת 7 - התשובה היתה שהם החליטו לבטח בהארכת אחריות לסוללה רק רכבים משנת 2021
וכי זה שיקול הדעת של היבואן מה הוא מוכן לבטח.
אז כל מי ששוקל לקנות היברידית מכלמוביל - אני מציע לו לחשוב שנית
כי הם לא יציעו את האחריות על הסוללה כשבאמת תצטרך לחדש אותה והם כנראה לא באמת מאמינים באמינות המוצר אחרי 7 שנים...

לקוח מאוכזב מאוד של כלמוביל.
יש למישהו רעיון מה לעשות?

עריכה אחרונה על ידי אוליברר
פורסם

קניתי לפני חצי שנה תנור בוש יבואן מקורי.

הארכת אחריות ל5 שנים. 199 ש"ח

הארכת אחריות ל8 שנים 799 ש"ח

שאלתי למה בשביל לקבל עוד 3 שנים משלמים פי 4? 

ענו לי שככל שהמוצר מתיישן כך סיכוי גדול שיתקלקל.

כך גם אצלך.

הסיכוי שסוללה בת 7 תקלקל גבוהה משמעותית מאשר סוללה בת 3 שנים.

לכן זכותם העיסקית להחליט שלא לבטח אותה.

או מדוייק יותר.

אם הארכת אחריות עבור 3 שנים יעלה 5000 (אל תתפוס אותי על המחיר. סתם לדוגמה)

ל7 שנים ידרשו 30 אלף. 

לא תחדש ועוד תתלונן בפייסבוק שיקר והשם שלהם יפגע

לכן מעדיפים מראש לא להציע וזהו.

.

פורסם

^ אני לא בטוח שההתייחסות שלך רלוונטית למה שפותה"ש מתאר. הוא מדבר על כך שלא מסכימים להאריך לו את הביטוח כי מה שמוצע לרכבים היום, לא מוצע לרכב שלו הישן יותר.

זה יותר ענין של מה כתוב בחוזה ותנאי האחריות שניתנו במעמד הרכישה, ולהבין אם השינויים שחלו בהם לאורך השנים תקפים לרכבים ישנים יותר או לא.

מהתנאים הנוכחיים לא ניתן להסיק לדעתי שאינו תקף כלפי רכבים ישנים יותר, כל עוד עומדים בתנאים שכן רשומים.

מצד שני, ניתן לראות בארכיון מ-2021 לאותו עמוד (הכי אחורה שיש לו ספציפית), שהתנאים היו שונים.

זה דורש התייעצות משפטית לדעתי.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...