Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה בחניה

פוסטים מומלצים

פורסם

היום יצאתי מהעבודה וראיתי שנכנסו לי ברכב בזמן שעבדתי , הבן אדם לשמחתי השאיר פרטים. וב14 שנה שיש לי רישיון זה פעם ראשונה שזה קורה לי מה עלי לעשות מה התהליך ? מי משלם על התיקון? האם אני צריך לפנות לביטוח שלי?או כמו שאמר לי הבן אדם הכל עליו?

פורסם

הנושא נדון הרבה בפורום המשפטי.

האם הרכב ניתן לנהיגה או שמצריך גרירה?

תתחיל הבוקר בשיחת טלפון (אותה עליך להקליט!!) למספר שבפתק, ותקווה שהמספר אינו מפוברק ושהצד השני יודה בגרימת הנזק. בקש את פרטיו (רכב, בעלים, ביטוח) - רצוי צילומי המסמכים הרלוונטיים.

השיחה השניה תהיה לסוכן הביטוח שלך, יידע אותו על האירוע בלי להגיש תביעת ביטוח.

עכשיו תוכל לבחור מוסך, להגיע אליו, לקבל אומדן ראשוני של מחיר התיקון ואז לשוחח שוב עם הפוגע, כדי שיחליט האם הוא רוצה לשלם מכיסו או באמצעות הביטוח שלו, זה תלוי במידת הנזק לשני הרכבים. אם מעורב ביטוח יש להזמין שמאי, סוכן הביטוח והפחח ינחו אותך.

אם הנזק קטן אתה לא חייב להגיע למוסך היום, אבל אל תדחה זאת יותר מידי, כדי שהפוגע לא יוכל לטעון שאתה מפיל עליו נזק נוסף.

וחשוב מאוד - לתעד הכל: צלם את הרכב מכל הכיוונים לפני שאתה מזיז אותו, ופתח תיק שבו תתייק כל מסמך, מהפתק שמצאת על החלון ועד חשבונית התיקון. ודאג לגיבוי של כל תמונה מסמך, צלם והעלה לענן.

• רעיון טוב! 4
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואני מציע לבדוק אם יש מצלמות של העירייה או מצלמות של חנויות ליד, שיכולות לסייע לך למצוא תיעוד של המקרה. ככה יותר קל. 

כמו כן, לדעתי, כדאי לקחת את האוטו למוסך שאתה סומך עליו. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...