Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

אני בן 50. הייתי בעשרות טסטים. אולי במקרה אחד או שניים יצאתי בהרגשה שפסלו אותי סתם בשביל כסף.

95% מהטסטים עברו חלק. ומעולם לא היה לי רכב חדש. רכבים בני 5-15 שנה.

אני טיפה צעיר ממך, לתחושתי לפני 15-20 שנה המצב היה הרבה יותר גרוע, בשנים האחרונות יש הרבה יותר שקט.

פורסם

שלום

אני שם את הרכב לטיפול וטסט. המנהל מוסך יודע שהכל צריך להיות פיקס. אני רוצה שקט ולא סיפורים.

אני לא מבקש הצעת מחיר כי זה הרבה יותר זול ממורשה יבואן והרבה יותר מקצועי.

• אהבתי 1
פורסם

חייב לציין שאני לקוח קבוע בראשון מערב.

נדמה לי שהבעלים כותב פה.

חייב לציין שהכשילו אותי פעם אחת. הייתי המום. רכב ישן ואמין שהיה אחרי טיפול מקיף. הלכתי לדבר עם הבוחן בבור. הבוחן אמר לי תחליף מוסך והסביר לי למה. צדק 100%.

שילמתי עוד 500 שח למוסך אחר לתיקון המצב, אחרי כמה ימים נכנסתי למוסך שעשה את הבעיה, ועם תמונות הראיתי לו מה הוא עשה ואמרתי לו שיתבייש.

נדמה לי שלפני שנתיים החליפו לי לוחית רישוי אחת, היתה גמורה משמש.  

פעם אחרת, במקום אחר, לפני עשור אולי, חמי לקח את הרכב לעשות טסט. לא יודע לאיזה מכון. לא לראשון מערב. החליפו מנורות בטסט... שמו איכות זבל ומשום מה כיוונו גרוע. כל כך גרוע שנסיעת לילה היתה אירוע מפחיד.

נכנסתי למוסך חשמל לתקן. המוסך היה בטוח שהכשילו אותי על אורות והיה בדרך לתת לי מכתב למכון רישוי...

פורסם

^^^ גם אני לקוח קבוע בראשון מערב, בחיים לא הכשילו אותי - או לפחות מ 2007. גם לוחית מעולם לא ביקשו להחליף. יש לציין שזה עם רכבים יחסית חדשים

פורסם
בתאריך 9.5.2024 בשעה 17:33, KipodYam כתב:

שילמתי עוד 500 שח למוסך אחר לתיקון המצב, אחרי כמה ימים נכנסתי למוסך שעשה את הבעיה, ועם תמונות הראיתי לו מה הוא עשה ואמרתי לו שיתבייש.

תסכים לשתף בפרטי האירוע?

• רעיון טוב! 3
  • תוכן חדש...