Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי ספייס סטאר 2022 חדשה 

4 רמקולים מהחברה בווליום גבוהה נגיד מאזור ה35 מתוך 40 בווליום, הרמקולים (נראלי רק הקדמיים אבל ישמצב אני טועה) מפסיקים לפעול לשנייה וחוזרים.. פעם הימני פעם השמאלי 

האם יש מה להגיע עם הרכב למיצובישי לבדיקה של הנושא או שזה נחשב "תקין" 

פורסם

בדרכ מקרה כזה קורה שאחד הרמקולים מקצר כאשר מגברים פול ווליום. 

בדרכ מתקינים של מסך של גיל קאר אז יש מצב שגם בו יש בעיה

אם יש לך מסך של גיל קאר אז תיגש אליהם לבדיקה

• רעיון טוב! 1

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם

אין לי מושג איזה חברה הדאבל דין ואיך לבדוק שהם שמו נראה משהו סיני הוספתי תמונה לתגובה

אני עכשיו בדרך למיצובישי אני יעדכן מה הם אמרו

IMG_20221209_081921.jpg

פורסם

עדכון : לקחתי למיצובישי ברעננה והם אמרו שזה בעיה בהתקנה של gil car כמו שנאמר פה... השארתי להם את הרכב עד ראשון נקווה לטוב אני יעדכן

פורסם
בתאריך 9.12.2022 בשעה 11:40, Sharon Hala כתב:

עדכון : לקחתי למיצובישי ברעננה והם אמרו שזה בעיה בהתקנה של gil car כמו שנאמר פה... השארתי להם את הרכב עד ראשון נקווה לטוב אני יעדכן

אכן מסך של גיל קאר

תעדכן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 13.12.2022 בשעה 22:50, DRcarLEd כתב:

אכן מסך של גיל קאר

תעדכן

טוב אז החזירו לי את הרכב ביום הראשון היה נראה בסדר אבל תוך זמן קצר מאוד הבעיה חזרה! פשוט בושה וחוסר מקצוענות אין דברים כאלה... גם אהבתי שהם אמרו לי שזה בעיה ידועה והם מודעים אליה אבל לא דיברו איתי ונתנו לי לבוא בעצמי... אני אדבר איתם שוב הפעם אני אדרוש רכב חלופי כי זה באמת נהיה מגוכח...

פורסם

לדעתי יש מצב שיחידת הראש פשוט מגיעה למקסימום עיוות ואולי מנתקת רמקולים להגן על המגבר הפנימי שלה. כלומר "תקין".

35 מתוך 40 זה כבר כמעט 90% הגברה שזה בדר"כ מעל ומעבר למרבית המגברים הפנימיים.

אם ווליום כזה באמת נדרש כדי לשמוע רגיל, אז או שההקלטות של המוזיקה ממש חלשות (או ווליום BT בטלפון נמוך, אם זה המקור), או שהמגבר הפנימי זיפת (בהנחה ואין בעיה כפי שתוארה קודם) או כמובן ש-SPL יותר מדבר אליך ;) ואז אפשר לשקול הגברה חיצונית אם יש תקציב לשדרוג.

פורסם (נערך)

IMG_20221221_184506.thumb.jpg.d706a421cab6df03994c409962e6d02a.jpg

לפני 23 שעות, Tom_22 כתב:

לדעתי יש מצב שיחידת הראש פשוט מגיעה למקסימום עיוות ואולי מנתקת רמקולים להגן על המגבר הפנימי שלה. כלומר "תקין".

35 מתוך 40 זה כבר כמעט 90% הגברה שזה בדר"כ מעל ומעבר למרבית המגברים הפנימיים.

אם ווליום כזה באמת נדרש כדי לשמוע רגיל, אז או שההקלטות של המוזיקה ממש חלשות (או ווליום BT בטלפון נמוך, אם זה המקור), או שהמגבר הפנימי זיפת (בהנחה ואין בעיה כפי שתוארה קודם) או כמובן ש-SPL יותר מדבר אליך ;) ואז אפשר לשקול הגברה חיצונית אם יש תקציב לשדרוג.

לא הבנתי מה זה spl שרשמת..

והעלתי תמונה של האקולייזר כמו שאתה רואה נאלצתי להגביר את כל הגבוהים / מיד מ8 מהסיבה שאין ברכב טוויטרים...

והסאונד היה נשמע עמום וחלש... 

בגיל קאר אמרו לי לכבות af וta בהגדרות של הרדיו (מה הקשר אלוהים יודע) 

כמובן שזה לא עזר ואתמול עשיתי בדיקה והורדתי את התדר 80 של הבאס חזרה מ13 ל8 

ועדיין קרתה התקלה... מה שכן יתכן באמת שהמערכת לא עומדת בעומס או משהו כי אני כן שומע בווליום גבוה 38 אפילו 40 (הכי גבוהה) 

זה אמור להיות ככה ברכב חדש? שוב פעם אני מדגיש שגם ככה הווליום דיי חלש לכן אני נאלץ להגביר גבוהה כדיי שיהיה קצת ווליום.. 

איך אפשר לפתור את התקלה הזאת? להחליף רדיו דיסק?

עריכה אחרונה על ידי Sharon Hala
פורסם
לפני 9 שעות, Sharon Hala כתב:

/cdn-cgi/mirage/44b979561e7103df1c71b1bec00b466df2580858365c72b3b3119258b4866fba/1280/https://carsforum.co.il/uploads/monthly_2022_12/IMG_20221221_184506.thumb.jpg.d706a421cab6df03994c409962e6d02a.jpg

והעלתי תמונה של האקולייזר כמו שאתה רואה נאלצתי להגביר את כל הגבוהים / מיד מ8 מהסיבה שאין ברכב טוויטרים...

והסאונד היה נשמע עמום וחלש... 

בגיל קאר אמרו לי לכבות af וta בהגדרות של הרדיו (מה הקשר אלוהים יודע) 

כמובן שזה לא עזר ואתמול עשיתי בדיקה והורדתי את התדר 80 של הבאס חזרה מ13 ל8 

ועדיין קרתה התקלה... מה שכן יתכן באמת שהמערכת לא עומדת בעומס או משהו כי אני כן שומע בווליום גבוה 38 אפילו 40 (הכי גבוהה) 

זה אמור להיות ככה ברכב חדש? שוב פעם אני מדגיש שגם ככה הווליום דיי חלש לכן אני נאלץ להגביר גבוהה כדיי שיהיה קצת ווליום.. 

להחליף את המסך יתן קצת שיפור אבל הרמקולים המקוריים של הרכב הם ברמה נמוכה

תשדרג את המסך וסט קומפפונט מגבר וסאב לפי התקציב שלך

פורסם
לפני 14 שעות, Sharon Hala כתב:

מה שכן יתכן באמת שהמערכת לא עומדת בעומס או משהו כי אני כן שומע בווליום גבוה 38 אפילו 40 (הכי גבוהה) 

SPL - Sound Pressure Level או במילים אחרות, קטגוריה של אנשים שאוהבים לשמוע כמה שיותר חזק.

SQ - Sound Quality או במילים אחרות, קטגוריה של אנשים שאוהבים לשמוע כמה שיותר איכותי.

SQL - שילוב של השניים.

כל ההגברות שאתה עושה דרך האיקוולייזר סביר שרק מחמירות את המצב ואת רמת העיוות של הסאונד.

כנראה איכות נמוכה של יחידת הראש הלא מקורית, או שכאמור זה פשוט לא מספיק לך.

וגם שוב - מה מקור המוזיקה שאתה שומע? BT? רדיו (מהאוויר)? האם יש הבדל למשל בווליום בין שני המקורות האלו?

האם בדקת שהווליום של ה-BT בטלפון (אם זה המקור העיקרי) במקסימום או קרוב לו? אולי יש הגדרות נוספות לכך ביחידת הראש גם.

מאחר ומדובר ביחידה לא מקורית, אולי יש לה כבר יציאות להגברה (אנלוגיות או דיגיטליות), ואז אפשר לחשוב על הגברה חיצונית גם בלי להחליף את היחידה (מה שלא נותן ערבות לגבי איכות הסאונד שהיא מציעה) ואולי גם שדרוג של הרמקולים. כל זאת בהנחה שאין באמת בעיה אמיתית אחרת במערכת בכללותה (כולל חיווט, רמקולים וכיוצב').

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, Tom_22 כתב:

SPL - Sound Pressure Level או במילים אחרות, קטגוריה של אנשים שאוהבים לשמוע כמה שיותר חזק.

SQ - Sound Quality או במילים אחרות, קטגוריה של אנשים שאוהבים לשמוע כמה שיותר איכותי.

SQL - שילוב של השניים.

כל ההגברות שאתה עושה דרך האיקוולייזר סביר שרק מחמירות את המצב ואת רמת העיוות של הסאונד.

כנראה איכות נמוכה של יחידת הראש הלא מקורית, או שכאמור זה פשוט לא מספיק לך.

וגם שוב - מה מקור המוזיקה שאתה שומע? BT? רדיו (מהאוויר)? האם יש הבדל למשל בווליום בין שני המקורות האלו?

האם בדקת שהווליום של ה-BT בטלפון (אם זה המקור העיקרי) במקסימום או קרוב לו? אולי יש הגדרות נוספות לכך ביחידת הראש גם.

מאחר ומדובר ביחידה לא מקורית, אולי יש לה כבר יציאות להגברה (אנלוגיות או דיגיטליות), ואז אפשר לחשוב על הגברה חיצונית גם בלי להחליף את היחידה (מה שלא נותן ערבות לגבי איכות הסאונד שהיא מציעה) ואולי גם שדרוג של הרמקולים. כל זאת בהנחה שאין באמת בעיה אמיתית אחרת במערכת בכללותה (כולל חיווט, רמקולים וכיוצב').

עכשיו היה אצלי נציג של גיל קאר החליף את הרדיו דיסק (לאותו דגם זה מה שהיה לו) ועדכן גרסא אני מקווה שזה יעזור למרות שאני לא אופטימי מידי.. 

זה היה קורה גם בבלוטוס, אנדרואיד אוטו דרך ספוטיפיי, ודיסק און קי...

בדיסק און קי הווליום יותר גבוהה בקצת...

איך אפשר לדעת אם זה אשמת הרדיו דיסק או הרמקולים? גם אם אני מחליף איך אני אמור לדעת את מה? נרא לי מיותר להחליף את הרדיו דיסק עצמו כי גם ככה 90% ממה שבשוק זה זבל סיני (תקנו אותי אם אני טועה) ורדיו דיסק של חברה אמינה עם שם כמו פיוניר יכול להגיע למחירים גבוהים / לוותר על חלק מהפיצ׳רים / מסך קטן יותר וכו...

אבל כרגע השאלה איך אני יכול לדעת איזה חלק "אשם" בזה שרמקול אחד מפסיק לפעול לשנייה וחוזר (לא רמקול ספציפי פעם ימני פעם שמאלי)

והאם זה נחשב תקין או שלהמשיך לפנות לגיל קאר / מיצובישי או שחבל על הזמן ולהחליף את החלק וזהו? 

צילמתי סרטון שממחיש את הבעיה.

כיוונתי את הפיידר ברדיו דיסק שרק הרמקול השמאלי מקדימה יפעל (כדי שישמו לב בסרטון מתי הוא מפסיק, אם כל הרמקולים היו פועלים ואחד היה מפסיק פחות היו שמים לב לזה בסרטון)

עריכה: או שאני הוזה או שאחרי שהוא החליף לי רדיו דיסק ועדכן גרסא

הפרופיל של הסאונד טיפה השתנה (ז"א נשמע פחות עמום ושאני שם את האקולייזר כמו שהיה מקודם זה נשמע שונה כאילו המיד / גבוהים יותר חזק

גם שאני שם מוזיקה באנדרואיד אוטו זה נשמע זהה מבחינת ווליום ליו אס בי ולפני שמעו בברור שהיו אס בי יותר חזק ( אפילו היה לי עיוותים עם יו אס בי לפני אז הייתי צריך להנמיך את הבאס ובאנדרואיד אוטו לא היה עיוותים)

למרות שהנציג שהיה פה אמר שהעדכון קשור למשהו בתחנות של הרדיו בכלל אבל ניסינו בכל זאת כדיי לצמצם סיכוי שהבעיה תחזור

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Sharon Hala כתב:

עכשיו היה אצלי נציג של גיל קאר החליף את הרדיו דיסק (לאותו דגם זה מה שהיה לו) ועדכן גרסא אני מקווה שזה יעזור למרות שאני לא אופטימי מידי.. 

זה היה קורה גם בבלוטוס, אנדרואיד אוטו דרך ספוטיפיי, ודיסק און קי...

בדיסק און קי הווליום יותר גבוהה בקצת...

איך אפשר לדעת אם זה אשמת הרדיו דיסק או הרמקולים? גם אם אני מחליף איך אני אמור לדעת את מה? נרא לי מיותר להחליף את הרדיו דיסק עצמו כי גם ככה 90% ממה שבשוק זה זבל סיני (תקנו אותי אם אני טועה) ורדיו דיסק של חברה אמינה עם שם כמו פיוניר יכול להגיע למחירים גבוהים / לוותר על חלק מהפיצ׳רים / מסך קטן יותר וכו...

אבל כרגע השאלה איך אני יכול לדעת איזה חלק "אשם" בזה שרמקול אחד מפסיק לפעול לשנייה וחוזר (לא רמקול ספציפי פעם ימני פעם שמאלי)

והאם זה נחשב תקין או שלהמשיך לפנות לגיל קאר / מיצובישי או שחבל על הזמן ולהחליף את החלק וזהו? 

צילמתי סרטון שממחיש את הבעיה.

כיוונתי את הפיידר ברדיו דיסק שרק הרמקול השמאלי מקדימה יפעל (כדי שישמו לב בסרטון מתי הוא מפסיק, אם כל הרמקולים היו פועלים ואחד היה מפסיק פחות היו שמים לב לזה בסרטון)

עריכה: או שאני הוזה או שאחרי שהוא החליף לי רדיו דיסק ועדכן גרסא

הפרופיל של הסאונד טיפה השתנה (ז"א נשמע פחות עמום ושאני שם את האקולייזר כמו שהיה מקודם זה נשמע שונה כאילו המיד / גבוהים יותר חזק

גם שאני שם מוזיקה באנדרואיד אוטו זה נשמע זהה מבחינת ווליום ליו אס בי ולפני שמעו בברור שהיו אס בי יותר חזק ( אפילו היה לי עיוותים עם יו אס בי לפני אז הייתי צריך להנמיך את הבאס ובאנדרואיד אוטו לא היה עיוותים)

למרות שהנציג שהיה פה אמר שהעדכון קשור למשהו בתחנות של הרדיו בכלל אבל ניסינו בכל זאת כדיי לצמצם סיכוי שהבעיה תחזור

עוד עריכה: כן הבעיה לא הסתדרה כמה מפתיע

טעות למחוק (את ההודעה הזאת לא את זאת שציטטתי)

• תוכן חדש...