Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 50 דקות, sperial כתב:

אני חוזר - המפתח הוא בחפיפה בין כביסה לייבוש. הבנתי שיש לך ילדים קטנים - קצב הכביסות רק יגדל בשנים הקרובות, ואם אני מבין נכון כיום אין לך מייבש - אז כשתקנה תתמכר אליו מהר מאוד ותפסיק לתלות (בודאי בחורף הפולני). 

הקטנים כבר גדלים. בכל מקרה מדובר על מקסימום מכונה אחת ביום. בדרך כלל אחת ליומיים. והיה לי כבר מייבש פה כמה שנים בדירה ששכרנו. זה היה אחד התנאים כשרק עברנו לפה. עכשיו בדירה החדשה שקנינו לא היה מייבש, והאמת זה לא נורא בכלל. בכל מקרה לא תולים את הכביסה בחוץ, אלא בתוך הבית. והבית חם - אז עד הבוקר הכביסה כבר יבשה. הזמן לתלות + לקפל ולארון לא ארוך בהרבה מהזמן להוציא מהמכונה ואז להתחיל ליישר את כל הבגדים בשביל קיפול.

פורסם
לפני 15 שעות, Derish כתב:

במכשיר המשולב של בוש שהיה לי באנגליה עדיין היית צריך לבוא ולסובב ידית כדי לעבור ממצב כביסה למצב יבוש, כך ש"שגר ושכח" זה לא היה. אולי בדגמים של חברות אחרות זה יודע לעשות את הסוויץ' לבד.

אצלנו לא מוכרים הרבה דגמים משולבים כאלה, לא מכיר בוש משולב בכלל בארץ.

לפי זכרוני כשחמותי בדקה גם דגם של LG וגם של AEG שהיו במלאי שניהם היו שגר ושכח.

אם ככה זה לפחות אומר שידידינו @garicho צריך לוודא שהדגם שהוא קונה הוא כזה.

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אני משתמש במכונה משולבת של LG - ‏9KG כביסה 6KG יבוש.
אמינות אין לי מושג, היא צעירה מדי. 

במקרה שלי, אני מפעיל אותה בלילה, כביסה ויבוש מיד אח"כ.

זה לוקח כ 3:30 - 4 שעות (ולפעמים גם פחות, מאוד תלוי בתוכנית הכביסה ו/או יבוש שאני בוחר), ולאחר מכן, אלא אם אני בוחר להוציא אותה לפני, המכונה נכנסת למצב Cooldown.

המכונה נשארת במצב הזה כ 4 שעות, במהלכן התוף מסתובב מעט פעם בכמה זמן בזמן שהכסיבה מתקררת, אבל המייבש כמובן לא עובד.

בפועל, הכביסה נכנסת מלוכלכת בערב, ויוצאת יבשה בבוקר.

עריכה אחרונה על ידי XVSTI
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...