Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך חיפושי אחרי האוטו האולטימטיבי (לחייל בן עשרים, לא דייר פיתוח או ג', שבקרוב אולי אם ירצה הרמ"ח הולך לקבל העברה למקום שגם ככה יצא בו הרבה כסף - אילת, טיהי), חשבתי על מועמדת חדשה - רנו טווינגו.

מכונית באמת חמודה, עושה רושם טוב, וחוצמזה שהיא קטנה (שזה לא נורא כרגע) היא נראית כמו מועמדת סבבה לתפקיד ה"מכונית הלא מתפרקת לחייל הלא מליין".

התקציב שאני נותן לעצמי מאפשר לי לקנות טווינגו עד שנת 96, גם בגרסה החצי אוטומטית.

עכשיו - אני באמת לא יודע איפה להתחיל את השאלות. נסעתי בטווינגו בעבר, אבל זה כשהן היו חדשות, כדי להסביר על כמה "עבר" מדובר.

איך היא מבחינת אמינות? שמתי לב שרבים מהגירים החצי אוטומטיים הופכים היות ידניים במהלך חיי המכונית? למה? שווה לחפש רק ידניות?

למה קיימת רגישות מיוחדת? יש בעיית חלפים (שאלה כשחייבים לשאול אחרי בטא קופה ו-ZX 16V)?

אני חוזר ומדגיש - לא מעניין אותי איך היא לנהיגה. ויתרנו על זה בינתיים, לטובת דברים אחרים (כוסיות, אילת, מישהו מקשיב?!).

אם מישהו, אגב, מכיר ו/או שמע על מישהו שרוצה למכור - אני אשמח לשמוע גם.

בטאמן

(-;

אילת, כוסיות, אילת, כוסיות, 800 ש"ח לחודש לג'ובניק, כוסיות, אילת... מממ...

ברינג און דה סבבה

פורסם

1. באילת יש רק פרחות.

2. לפעמים מגיעות לשם באמת כוסיות, אבל הן נשארות יומיים ולרוב יש להן חבר.

3. טווינגו קטנה מבחוץ, אבל גדולה מבפנים.

4. חצי אוטומטי זה מסריח ומתקלקל. ידני טוב בהרבה ועולה אלפים בודדים להחליף. שווה.

5. בנוגע לשאר תקלות - שמעתי לכאן ולכאן. היו לכמה אנשים פה טווינגואים והם היו מרוצים, מצד שני שמעתי בפורומים כבר תלונות על טווינגואים - כך שכנראה חשוב מאוד למצוא אחת מאוד שמורה (וזה לא קל).

6. אילת זאת עיר די מסריחה, וחם שם.

7. אמרתי כבר שיש שם רק פרחות?

רוני, שהיה באילת כבר מספיק פעמים בשביל להבין שעושים ממנה הרבה הרבה יותר ממה שהיא

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה חייב אוטו ?

קנה לעצמך משהו אמין כמו בלוק (אולי ליאונה :roll: ) וסגור עניין .

חבל לחפש קיצורי דרך . נניח שתמצא טווינגו שמורה הרי יש לך קשיי נזילות כרגע לא ? (=חוסר טיפול ראוי=הזנחה=One angry french babe !!) ,אם כן לא חבל על מכונית כזאת ?

לעשות את זה לליאונה אני מרשה לך (בעצם גם היא תרשה לך :wink:) .

טל .

פורסם

האמת, אין לי ממש מוסג על האוטו, אבל ניראה לי מצאתי הפוכה הולמת למילה המלצה :D

ניראה לי מתאים: הכפשה

פורסם

רוני. צודק לחלוטין לגבי אילת.

אבל אם בר אכן ימצא שם איזו כוסית, היא לא ממש תשים עליו

זין... זה בסדר :lol::wink:

מצד חמישי, לעיתים אפשר למצוא שם מציאות ואם הן שזופות

כמו שאילת נותנת לך להשתזף, מה טוב :wink:

טווינגו: ידנית בלבד (הסבה עולה כ-2K ש"ח בדגמי 95/96),

דגמים מאוחרים יותר זו בעיה לבצע הסבה (לפחות מנסיון של

רון עם המגאן קופה, שלחברתו הייתה מודל 97').

אוטו בונבון - מנוע גמיש, חובב סל"ד בינוני ומטה, איכות החומרים

ככה (אבל אין מה שיתפרק שם, לכן :mm_yeah:), חלל פנימי גדול.

דגמי איזי מאובזרים 10 (ח"ח, נ"מ, מראות מחושמלות, תאורה מתעמעמת -

רומנטיקה עבור הבחורות של אילת - כאילו שזה מה שהן מחפשות :lol: )

והמזגן - שלא כצפוי מצרפתיה - מ-ע-ו-ל-ה.

מכניקה של רנו 4/5 (מנוע 1250 שס' עיליים לדגמים הפופולריים)

משלימה חבילה חסכונית (15 ק"מ לליטר) ואמינה (אצלי היא גמעה 30K

ק"מ לשנה לאל בעיות, פרט לאיזי שירד).

נ.ב.

קיבלתם זין. פירמטו לי את הלפטופ ולכן לא תראו תמונות של הבייבי,

כמו שאתם רגילים לראות בכל הת'רדים על הטווינגו.

בר, תריץ חיפוש...

:shock:

נראה לכם שאני לא אעלה שוב תמונות של הטווינגו שלי :?:

:hihi:

207gallery_15453.jpg

207gallery_15454.jpg

עם הדוד האחורי קצת בולט מדי...

(הדוד שהיה מורכב עד לאחרונה על איזו מיני כסופה ונמכר

תמורת סכום סימלי ע"י מישהו מהפורום :wink: )

תודה לסלינס/סופר-אגזוז בחולון, על הביצוע הכושל. :?

MCS 2008

פורסם

ולא שהתגובה של רוני לא היתה עניינית, פשוט נזל לו מהאוזניים למקלדת הקינאה לעובדה שיש חיילים שמשרתים ברמת אביב, ועוד אולי מקבלים העברה לאילת, ויש אנשים אחרים, בואו נקרא להם... פקידי יועכ"ל, שמשרתים בקרייה, ושומרים בקרייה, וחיים בקרייה, ומתים בקרייה... :twisted:

לדניאל - בנוגע לטווינגו, נשמעת נהדר, עכשיו רק צריך למצוא אחת כזו...

ראיתי איזי 96' בלוח ידיעות אחרונות, 106 אלף ק"מ - היא בדרך להחלפת גיר? רוצים עליה 2 מתחת למחירון, אבל יחד עם עוד 2 (מחיר החלפת המנגנון, לפי דבריך) זה יוצא מעל מחירון של ידנית, ולכאורה לא משתלם - אלא אם האבזור של דגמים שהם לא איזי (כמה קשה/קל למצוא אותם, אגב?) הוא משמעותית יותר טוב מזה של הדגם הידני. אנא, גורו יקר (אהם, פסיכופט ששיפר טווינגו, אהם), תן עצתך.

ברינג און דה סבבה

פורסם
ולא שהתגובה של רוני לא היתה עניינית, פשוט נזל לו מהאוזניים למקלדת הקינאה לעובדה שיש חיילים שמשרתים ברמת אביב, ועוד אולי מקבלים העברה לאילת, ויש אנשים אחרים, בואו נקרא להם... פקידי יועכ"ל, שמשרתים בקרייה, ושומרים בקרייה, וחיים בקרייה, ומתים בקרייה... :twisted:

לדניאל - בנוגע לטווינגו, נשמעת נהדר, עכשיו רק צריך למצוא אחת כזו...

ראיתי איזי 96' בלוח ידיעות אחרונות, 106 אלף ק"מ - היא בדרך להחלפת גיר? רוצים עליה 2 מתחת למחירון, אבל יחד עם עוד 2 (מחיר החלפת המנגנון, לפי דבריך) זה יוצא מעל מחירון של ידנית, ולכאורה לא משתלם - אלא אם האבזור של דגמים שהם לא איזי (כמה קשה/קל למצוא אותם, אגב?) הוא משמעותית יותר טוב מזה של הדגם הידני. אנא, גורו יקר (אהם, פסיכופט ששיפר טווינגו, אהם), תן עצתך.

לפחות אותם "פקידי" יועכ"ל לא טוחנים, ויכולים לצאת לעזריאלי מתי שבא להם, ועוד מעט כבר לא שומרים בקריה :p

:wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
פקידי יועכ"ל, שמשרתים בקרייה, ושומרים בקרייה, וחיים בקרייה, ומתים בקרייה... :twisted:

עד מתי צעירים יעלוזו :?::wink:

החלטה שלך... דגמי 94' ותחילת 95' - הידניים המקוריים - הגיעו עם מזגן מקורי,

ריפודי בד צבעוניים, מיטה זוגית (לחייל הבודד) ו... זהו. הפינוק היה מהם והלאה.

האיזי הגיעו מאובזרים במזגן, ח"ח, נ"מ, מראות מחושמלות (יש לי דה-ז'ה-וו),

ריפודי קטיפה חמודים (עם עננים :lol: לכוסיות :!: ) ותאורה מתעמעמת.

האיזי שווה את ההפרש הזה... ולא שכל הטווינגו יקרות. אנשים ביו בהלם

כאשר סיפרתי להם כמה עלה לי האוטו, בהשוואה לאיבזורו.

בשורה התחתונה, מצא לך טווינגו שמורה (בסבלנות, ידידי) ולך עליה, no matter איזו

גירסא, הרי כל גירסאות הטווינגו בעלות אותן תכונות: תכנון גאוני, יופי צפרדעי,

שימושיות נדירה וקריצה. כל החשמל הוא רק קישוט.

גורו? הזכויות שמורות לאנשים שהתואר מגיע להם. :wink:

בהצלחה, בר :!: אם אני אראה אי אילו מודעות פה ושם, אני אפרסם בפורום קניה/מכירה

או בה"פ. תרומתי הצנועה לצה"ל :wink:

נ.ב.

קבל את הה"פ הבאה...

MCS 2008

פורסם

לפני שבועיים ראיתי רנו טווינגו ירוקה למכירה בשער ראשון בצריפין (מילואים), תן קפיצה לשם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

עוד כמה דברים קטנים להוסיף מנסיוני הדל...

1 - וודא שלא היתה בעיית התחממות לאוטו.. (אין מד חום, רק נורית, וזה לא תמיד טוב...)

2 - וודא החלפת רצועת אלטרנטור (עסק לא יקר, אבל ארוך בגלל הצפיפות בתא המנוע, מה גם שיכול להוביל למוות מוקדם של משאבת מים שעובדת על אותה הרצועה..), ולכן ברר אם גם הוחלפה ב-מ-ק-ר-ה משאבת מים

לגבי השאר - הכל כבר נאמר.. אוטו אמין מאוד (עם מכניקה של רנו 5 ומנוע עוד מה 8 המנוחה.. זו לא חוכמה גדולה), דווקא לא רגיש להזנחה (ממה שראיתי בטווינגו של אחרים שהיו למכירה..), רועש קצת בתנועה בין עירונית (מנוע מיושן כבר אמרנו?), חסכוני, וסה"כ ממש כייפי

אה כן - א-ל תנסה לרדת את ירידות סדום עם 4 מבוגרים באוטו.. (ריחות ברקסים, לא ממש נעים)

נמרוד

The higher you go, the harder the fall..

פורסם

אה כן - א-ל תנסה לרדת את ירידות סדום עם 4 מבוגרים באוטו.. (ריחות ברקסים, לא ממש נעים)

נמרוד

וואלה !

קרה לי בדיוק אותו דבר באותו מקום בדיוק ולא פעם אחת..

רק עם 3 מבוגרים ו 3 תיקי ציוד צלילה עמוסים לעייפה.

גמרתי את הירידות עם קרוב לאפס יכולת בלימה ואוטו שמעשן מאיזור הדיסקים הקדמיים שהם לא מאווררים וזהים לאלו שברנו 5

twingo_94_01.jpg

DSCN0142.JPG

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

• תוכן חדש...