Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירים נגר מפרק בחיפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לקראת מעבר דירה אני צריך לפרק ארון קיר איכותי כך שבעוד 2/3 שנים ניתן יהיה להרכיבו מחדש.

מעדיף להשאיר זאת בידי איש מקצוע.

יש המלצות?

כאמור הארון בחיפה ולא נראה לי שאוכל לניידו לנגר :-)

עריכה אחרונה על ידי dani666
פורסם

בדרך כלל למובילים יש "נגר בית".

ניסיוני הוא שלא מעבירים ארונות, אחרי פירוק והרכבה הם אף פעם לא נראים טוב, ותמיד נחלשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מובילים מתמחים בזה, יהיה יותר קל לצלתל לשירות הובלות מאשר לאתר נגר שמבצע ביקורי בית.

באופן כללי, צמד גברים חסונים + אחד מהם עם ראש על הכתפיים + סימון חלקים + תיעוד פירוק בטלפון / תרשים יעשה את העבודה היטב, לא חייבים איש מקצוע לסיפור. 

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אישית הייתי מנסה למכור את הארון לרוכשי הדירה, וכשיגיע הזמן קונה ארון חדש, שגם יתאים למקום מבחינת מידות וגם לא יסבול מנזקי ההעברה והאחסנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הארון הולך לחזור למקומו הנוכחי עוד שנתיים שלוש.  יישאר מפורק בתקופת הביניים.  והוא באיכות שאנו לא מוכנים לוותר עליה בקלות.

תודה על הרעיון של המובילים לשניכם.

עריכה אחרונה על ידי dani666
  • תוכן חדש...