Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מספר נתונים.

כיום נוהג בקורולה היברידית- סה"כ מרוצה, מצד שני אין לי יותר מידי דרישות- אני מסתגל כמעט לכל רכב. הרכב עצמו מרווח, נוח, תא מטען גדול.

רציתי רכב גבוה יותר SUV, ובגלל שאני נוסע הרבה, החברה תעדיף היברידי.

מצד שני נכון להיום, אין רכבי SUV בגודל בינוני בטווח מחירים על 160 אלף ש"ח.

הכי קרוב שיש זו הקיה נירו, שהיא לא מאוד גבוהה, ולא ממש SUV, אבל לעומת הקורולה והאיוניק היא מעט גבוהה יותר.

לנירו יש את תא המטען הקטן ביותר, ולפלאג אין יש תא מטען קטן עוד יותר, ומבין שניהם הייתי מעדיף את הדגם ההיברידי ללא הפלג אין, בגלל תא המטען.

חוץ מזה שהוא גם קצר יותר יחסית לאחרים (כנראה על חשבון תא המטען)

אבל מעבר לכל זה, אני מבין שתא הנוסעים של הנירו אכן מרווח, עד כמה תא המטען שקטן ב- 70 ליטרים לעומת הקורולה כזה משמעותי?

או שהאפשרות להעמיס מעל גובה הכיסוי (החלון) מפצה על תא המטען הקטן?

אין לי ציוד שאני צריך להעמיס ביום יום, אבל זה טוב שצריך רכב משפחתי עם תא מטען מרווח לטיולים, מזוודות כשטסים וכד'...

האם הנירו כרכב עומד כשווה מול הקורולה והאיוניק, הוא נראה קטן במידות שלו. (אולי בגלל ההגבה היחסית שלו)

אשמח לחוות דעת.

פורסם

למעט תא המטען הנירו שווה לקורולה ולאיוניק (הוא יותר מרווח מהקורולה ובמושב האחורי גם יותר מרווח האיוניק),
הישיבה בו רק טיפה יותר גבוהה מרכב רגיל אבל סה"כ הוא רכב נוח ובטיחותי ומאובזר לא רע בכלל.
תא מטען יחסית קטן אבל בהנדסה נכונה הצלחנו להכניס קמפינג של שלושה ימים כולל מצעים לתא המטען.

כיום יש אפשרות לרכוש רק את הדגם פלאג אין שנהנה משווי מס מופחת ב1000 ש"ח,
מבין האופציות שציינת הנירו היא הבחירה העדיפה.

פורסם

תודה על התגובה,

כשאתה אומר שתא המטען של הנירו שווה לקורולה ולאיוניק, אתה מתכוון לנירו פלאג אין?

מהנתונים על הנייר, תא המטען של הפאלג אין קטן משמעותית ועומד על 324 ליטרים וזה כבר מתחיל להישמע כמו תא מטען של סופר מיני...

ועוד שאלה מבין שני הרכבים האחרים, קורולה מול איוניק יש רכב עדיף יותר?

פורסם

כתבתי למעט - הכוונה שבמקרה של התא מטען היא לא שווה לקורולה איוניק אלא תא מטען קטן יותר (לי יש את הפלאג אין).

בין האיוניק לקורולה אני הייתי לוקח את האיוניק לטעמי עדפה על הקורולה בכל פרמטר.

פורסם

הנירו פלאג אין מדהימה, יפה מפנקת ומרווחת.

יושבת טוב על הכביש ויש אחלה חווית נהיגה

עשיתי נסיעת מבחן, בסוף נפלה אצלנו מחוסר תקציב , התפשרנו על רכב זול יותר.

אבל כבר חוסכת לרכב הבא 🙂

• תוכן חדש...