Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתכנן לעלות להורים ברביעי לפני החשיכה. אלו שעות בהם שלג לא ירד... אבל אם ירדו פתיתים בין שלישי לרביעי אתם חושבים שיחסמו את הגישה? 

יש כאן אולי מישהו ממתנ"א שיודע מה מתכננים? 

פורסם (נערך)

אתה יכול להיות בטוח שהם ערוכים, אבל יגיבו בהתאם למצב, הם בטח לא החליטו כבר היום האם, מתי ואיפה לחסום.
תחזית מזג אויר לא יכולה להיות מדוייקת יום לפני בטווח של שעות.

בכל מקרה, לדעתי עדיף להמנע מנהיגה במקרה כזה, בעיקר כשלא מתורגלים בה.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם (נערך)

הכוונה בשאלה היתה האם יש כוונה למנוע הגעה לירושלים עוד בטרם יש חסימה פיזית של הכבישים... כלומר נניח בשעה 14:00 להחליט על חסימה יזומה של הציר למרות שהצפי לשלג הוא רק ב 18:00

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם
לפני 35 דקות, GTאי כתב:

הכוונה בשאלה היתה האם יש כוונה למנוע הגעה לירושלים עוד בטרם יש חסימה פיזית של הכבישים... כלומר נניח בשעה 14:00 להחליט על חסימה יזומה של הציר למרות שהצפי לשלג הוא רק ב 18:00

בד"כ (וזה תמיד גורם לבעיות) - לא.

ואז תמיד יש את האנשים שנתקעים בדרך, וממשיכים להגיע כאלה שנתקעים בדרך עד שהמשטרה סוגרת את הכביש מחלף לפני החסימה הפיזית.

לפני 29 דקות, Be roo כתב:

לא הבנתי, איך מונעים הגעה אם לא חוסמים? מבקשים יפה ברדיו?

הוא מתכוון מונעים = המשטרה, חסימה פיזית = שלג על הכביש שמונע נסיעה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

הבעיה בשלג היא לא השלג עצמו, אלא בלגן איום בתנועה בלי קשר לחסימות יזומות של המשטרה ובלי קשר לכמות או איכות השלג. קצת היסטריה ושמועות והכול נתקע.

ממה שאני זוכר ב-20 השנים האחרונות, אף פעם לא סגרו באופן יזום *לפני* שהחל לרדת שלג.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

א. במטה יהודה (שכולל את אורה עמינדב (הכי קרוב שיש לירושלים) ) החליטו לפני שעה שמחר אין לימודים באופן סופי, מה שאומר שכנראה יהיה שלג. 

ב. לאיזו שכונה אתה מתכוון להגיע? אין דין המגיע מכביש 1 לקרית יובל כדין המגיע מ443 לפסגת זאב..

• תוכן חדש...