Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[רנו] - בעיה עם הגיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה להנהלה שמןחקת הודעות, אני מחפש כאן עזרה ואתם מוחקים.

היי

יש לי רנו קליו שנת 98, לפני כי 3 שבועות האוטו הפסיק לנסוע קדימה (למרות שאחורה נוסע מצויין). הלכתי למוסך אמרו לי שהלך הגיר, הציעו להתקין גיר מפירוק ב 5000 ש"ח.

האוטו כבר 3 שבועות במוסך, המוסכניק אומר שהחליף כבר 3 גירים אבל הם לא טובים. (לא מבין איך זה יכול להיות, הוא אומר שזה לא מתאים*).

חוץ מזה לקחו את הכסף באשראי בשבוע הראשון (אמרו שהאוטו מוכן, אך שבאתי לקחת אותו ושילמתי כסף האוטו עדיין לא נסע, אהשארתי אותו במוסך).

תגידו - זה לא נירא לי בכלל. עובדים עליי? כל שבוע הם אומרים שיהיה מוכן עוד מאת וכל הזמן זה נדחה. מי יכול להמליך מוסך טוב באיזור פ"ת?

האם אפשר לבטל את העסקה עם מוסך וללכת למוסך אחר?

אולי הבעיה בכלל לא בגיר?

תודה!!

פורסם

שמע,

אני ממליץ לך, מנסיון עם רנו

תרים טלפון למוסך רנו ביהוד, יש שם בחור בשם רפי - אולי ממנו תבוא הישועה.

היה לי סיפור גם, עם הגיר ברנו- קרסו סיפרו מלללא סיפורים...

בסוף הסתבר שאיזה חיישן נדפק- ככה זה קרסו הם רציניים כמו מנגנוני הבטחון של הרש"פ.

בהצלחה!

פורסם

עכשיו אמרו לי ששלחו את הגיר לשיפוץ וזה בלי להתייץ איתי לפני!! האם אני יכול פשוט לבטל את העסקה עם המוסך?

פורסם

ברור שאתה יכול, אם לא אמרו לך ששולחים אותו לשיפוץ אז תתחיל לעשות בלגאן, יש מצב שאולי תקבל הנחה משמעותית.

זה אוטומט נכון?

• תוכן חדש...