Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני הולך על פורט של 75מילימטר יחיד -מה אמור להיות אורכו כדי לחתוך ב40 הרץ[נפח התיבה 57]

או

אם אני הולך על 2 פורטים מ2 דפנות התיבה של 40 מילימטר כל אחד מהם-מה אמורים להיות אורכם כדי שוב לחתוך ב40 הרץ[נפח התיבה 57].

בתודה מאד גדולה ,אסף

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

פורט אחד - 9 ס"מ.

שני פורטים - לא הבנתי בדיוק למה התכוונת......? אתה מתכוון להשתמש בפורט SLOT - מלבני?

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

התכוונתי ל 2 פורטים עגולים בקוטר של 40 מילימטר לכל פורט..המיקום של כל פרט כזה יהיה בצידי דפנות התיבה[כל פורט בצד אחד.] מה אמורים להיות אורכב בהנחה שנפח התיבה 57 ליטר ובהנחה שאני רוצה לחתוך ב40HZ?

תודה מראש

פורסם

שני פורטים - 5.3 ס"מ כל אחד.

דרך אגב... הקוטר שבחרת לשני הפורטים לא מספיק, אין מספיק שטח פורט, ובגלל זה יהיו רעשי פורט רציניים/התיבה לא תתפקד כמו שצריך.

עדיף להשתמש בפורט אחד בעל קוטר 7.5 סמ.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

אחלה...

אל תשכח לשמור מרחק של לפחות 7.5 סמ בין סוף הפורט לקיר שמאחוריו

פורסם

רגע. לא הבנתי מה כוונתך בכך? איזה קיר מאחורי הפורט? ומה המטרה של הדבר?

שוב תודה.

פורסם

אם תכניס צינור ארוך, לתוך הפורט .... אתה תגע בדופן בסופו של דבר ..... זה הקיר שמאחורי הפורט.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אוקיי אם זו הכוונה ובהנחה שרוחב התיבה הוא 42 סמ. ואורך הפורט 9 סמ מכאן נובע שהמרחק בין הקצה הפנימי של הפורט לדופן התיבה המקבילי אליו מצידו השני יהיה 33 סמ.

• תוכן חדש...