Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW סדרה 1 עד 40K (שנים 08-11) - מומלץ ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לפוסט התייעצות על רכב ראשון,

להבנתי הב.מ.וו עם אמינות לא רעה ולא הייתי מתנגד לרכב עם סאונד מנוע (וכוח) כזה :)

יש דברים יפים ביד 2 כולל רכבים יד 1 ו2 עם 100K קילומטראז' שנת 2009-2010.

אשמח לדעתכם בנושא:)

פורסם

אמינות לא רעה, אבל עלויות התחזוקה בב.מ.וו גבוהות מאוד (בארץ) בלי קשר לאמינות. תוכל לעמוד בזה?

מבחינת סאונד ומנוע, אין לו שום דבר מיוחד. מבחינת התנהגות - נהדר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא מכיר את הסדרה 1 מקרוב אבל על איזה כוח וסאונד מדובר? (מה הנפח מנוע וההספק) לפי מיטב ידיעתי גרסאות הכניסה של ב.מ.וו במחירים האלו דיי אנמיות.

פורסם
לפני 3 שעות, hans כתב:

אמינות לא רעה, אבל עלויות התחזוקה בב.מ.וו גבוהות מאוד (בארץ) בלי קשר לאמינות. תוכל לעמוד בזה?

מבחינת סאונד ומנוע, אין לו שום דבר מיוחד. מבחינת התנהגות - נהדר.

שמע... כל עוד לא יילך ראש מנוע או משהו בסגנון- אני מאמין שאוכל לעמוד בזה.

השאלה כמה יותר יקר למשל מפולקסווגן, והשאלה כמה תחזוקה רכב כזה דורש.

אם פעם בחצי שנה אמצא את עצמי במוסך בשביל תחזוקה (שמן, ברקסים וכו') אז כמובן שלא אכניס ראש בריא למיטה חולה.

לפני 3 שעות, Gavrik כתב:

לא מכיר את הסדרה 1 מקרוב אבל על איזה כוח וסאונד מדובר? (מה הנפח מנוע וההספק) לפי מיטב ידיעתי גרסאות הכניסה של ב.מ.וו במחירים האלו דיי אנמיות.

מה ז"א דיי אנמיות תוכל לפרט?

ומדובר על דגם 120I אוט' 5 דל' 2.0 (156 כ''ס) והגרסא היותר נפוצה מגיעה עם 136 כ"ס (אותו נפח.)

לפני 21 דקות, Morningstar כתב:

אחותי בדיוק מוכרת 118 מנוע 2 ליטר.

6 שנים בבעלותה - אמינות מושלמת.

אבל הרכב בשום צורה לא "סאונד מנוע (וכוח) כזה".

די עגלה, סאונד סביר-

את הסאונד למען האמת יצא לי לשמוע דרך מיני קופר ישנה של חבר (2005) ידנית,

שכידוע מכילות מנועים של ב.מ.וו והסאונד של המשיכת הילוך משך אותי...

כמובן שזה לא הטריגר לרכב.

הטריגר הוא הרמה שיש ל-BMW איכות החומרים והפח, וכמובן הכוח וההנאה מהנהיגה שאני מאמין שאקבל יותר מאשר כל רכב אחר בתקציב הנ"ל.

תודה לכם על ההתייחסות !

• תוכן חדש...