Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

ברשותי גולף שנת 2016 1.4 TSI שנרכשה מהסכונות.

הרכב עבר כ-40,000 ק"מ .

הגיע הזמן להחליף צמיגים

התיאור שמופיע לי ברישיון הוא כזה: 195/65 R15 91H ויש ג'אנט לצמיגים שהגיע מהחברה.

איזה דגם הכי מומלץ? והאם יש חברה ספציפית?

האם אני יכול לקנות צמיג יותר גדול ורכב יותר? או שלא כדאי

תודה

פורסם

המידה ברשיון מחייבת.

לרכב שלך כנראה יש עוד כמה מידות מאושרות, אתה יכול להחליף למידות האלו (ממליץ לעבור במכון הרישוי קודם ולשאול מה מותר).

שים לב, שככל הנראה, תצטרך להחליף גם ג'אנטים. אל תתפתה לקנות רבעייה ב1500 ש"ח, אפילו שהם נראים לך יפים, ג'אנטים סיניים במקום ג'אנט מקורי זו ממש ירידה ברמה, גם מבחינת משקל, גם מבחינת עמידות, קלות איזון צמיגים (שאם לא מאזנים אותם כמו שצריך, יהיו רעידות בנסיעה) וכו'.

רבעיית ג'אנטים איכותית זה 3-4 אש"ח לפחות.

לגבי דגם וחברה לצמיגים, יש המון אפשרויות.

השאלה מה חשוב לך? מה התקציב שלך?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
המידה ברשיון מחייבת.

לרכב שלך כנראה יש עוד כמה מידות מאושרות, אתה יכול להחליף למידות האלו (ממליץ לעבור במכון הרישוי קודם ולשאול מה מותר).

שים לב, שככל הנראה, תצטרך להחליף גם ג'אנטים. אל תתפתה לקנות רבעייה ב1500 ש"ח, אפילו שהם נראים לך יפים, ג'אנטים סיניים במקום ג'אנט מקורי זו ממש ירידה ברמה, גם מבחינת משקל, גם מבחינת עמידות, קלות איזון צמיגים (שאם לא מאזנים אותם כמו שצריך, יהיו רעידות בנסיעה) וכו'.

רבעיית ג'אנטים איכותית זה 3-4 אש"ח לפחות.

לגבי דגם וחברה לצמיגים, יש המון אפשרויות.

השאלה מה חשוב לך? מה התקציב שלך?

הבנתי.

אם כך אז נשאר את גודל הנוכחי של הצמיגים :)

מבחינת מה חשוב לי - בטיחות,יציבות,עמידות.

אני נוסע בערך 12,000 ק"מ בשנה , לרוב עבודה בית .

פורסם

בטוח שנדרשת החלפת רביעייה?

אני ממליץ על גודייר אפיגריפ פרפורמנס, בדיוק בתקציב.

https://itire.co.il/mobile/search.php?searchBy=tier&searchNow=1&width=195&height=65&koter=15

יש 2 אופציות עבורך, 91h & 91v

ממליץ להתקשר ולבדוק מה ארץ הייצור, סביר מאוד שאחת האופציות תוצרת גרמניה, ואותה הייתי רוכש.

תוצרת פולין גם טוב.

תוצרת טורקיה לא לגעת.

• תוכן חדש...