Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בראלי לא מומלץ להחליף רק את הבולג'וינט.

בברלינגו,306 ושאר מכוניות שמיועדות בעיקר לתרום חלקים למאה וששים :lol: הלחץ על המשולשים הרבה יותר קטן.

את הבולג'וינט במאה ושש מכניסים עם PRESS,מה שאולי מחזיק בתנאים רגילים,אבל במכוניות שננהגות חזק,מהר מאוד מתגלים חופשים ,מרווחים ועייפות חומר.בולג'וינט עולה 220 שקל (ניתן לקנות משופרים בPUGSPARES),אבל (למרות הכאב בכיס) מומלץ להחליף הכל.

בפיז'ו ימליצו על החלפה של הבולג'וינט בלבד ואפילו לא יבינו למה להחליף מעבר לזה,אבל זה לא דבר שמשחקים איתו.מיתלים זה דבר חשוב ומיתלים שעובדים קשה זה דבר שלא מומלץ לחסוך בו.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

עברית בבקשה....:).

לפי מה שהבנתי ממכם אני יכול להירגע, אין לי פה משהו רציני רציני, ומזה פחדתי.

אבל משהו אחד לא הבנתי - סעיף 4 של תומר 106 ראלי. זה נשמע לי כמו ערבית לא עברית! מה זה כל מה שהוא אומר? איזה משולשים? איפה לבדוק? מישהו יכול טיפה להסביר לי שאני יוכל לבדוק?

מה זה הבולוג'וינט הזה?

Back to the original - NC again.

פורסם
בראלי לא מומלץ להחליף רק את הבולג'וינט.

בברלינגו,306 ושאר מכוניות שמיועדות בעיקר לתרום חלקים למאה וששים :lol: הלחץ על המשולשים הרבה יותר קטן.

את הבולג'וינט במאה ושש מכניסים עם PRESS,מה שאולי מחזיק בתנאים רגילים,אבל במכוניות שננהגות חזק,מהר מאוד מתגלים חופשים ,מרווחים ועייפות חומר.בולג'וינט עולה 220 שקל (ניתן לקנות משופרים בPUGSPARES),אבל (למרות הכאב בכיס) מומלץ להחליף הכל.

בפיז'ו ימליצו על החלפה של הבולג'וינט בלבד ואפילו לא יבינו למה להחליף מעבר לזה,אבל זה לא דבר שמשחקים איתו.מיתלים זה דבר חשוב ומיתלים שעובדים קשה זה דבר שלא מומלץ לחסוך בו.

ברוב הרכבים שאני מכיר הבולג'ויינט אכן מחובר ב PRESS, אך -טכנית- אם המשולש תקין (כולל הבוקסות) פג'ו ימשיכו להמליץ על החלפת הבולג'ויינט בלבד, כי ככה זה עובד תיאורטית.

אני יודע שב 306/ZX/ברלינגו עיקר הבעיות הן דווקא בגומיות/בוקסות (שתיאורטית אמור להיות בהן גומי חזק, אבל בפועל יש שם משהו שחור שרמת החוזק שלו מזכירה לי מסטיק בזוקה יבש) ורק אח"כ בעיות עם הבולג'ויינט. ממה שהולך אצלנו - בעיקרון מחליפים את כל המשולש + הבולג'ויינט ברגע שצצה בעיה באחד מהם.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מה לגבי רעידות בגבוהות ? נגיד ב 150 בערך ההגה רועד במקצת (גם האוטו :)

לא קצת הקצנת?! ההגה ממש רועד לי, אי אפשר לנסוע עליו במהירות של 150 קמש, אלא אם כן בא לי לגמור על החיים שלי... נראה לי שהגלגל הימני, זה שנדפק במדרכה, לא מחובר טוב ועושה לי שמיניות, ובגלל זה ההגה ככה משחק לי.

בעיקרון הוא רועד בכל מהירות, גם 20 קמש.

Back to the original - NC again.

פורסם
מה לגבי רעידות בגבוהות ? נגיד ב 150 בערך ההגה רועד במקצת (גם האוטו :)

תעשה איזון

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

איפה אני יכול לעשות איזון ל205 ?

(לפני שכולם קופצים פה ואומרים שאפשר בכל מכון , אז אי אפשר בגלל המבנה של הג'אנט , אין בורג או נק' לתפוס באמצע הג'אנט רק בצדדים)

וכמה זה אמור לעלות?

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

(לפני שכולם קופצים פה ואומרים שאפשר בכל מכון , אז אי אפשר בגלל המבנה של הג'אנט , אין בורג או נק' לתפוס באמצע הג'אנט רק בצדדים)

וכמה זה אמור לעלות?

אני יכול להמליץ על מוסך מקסיקו בנתניה, מוסך מצויין, עולה כ150 ש"ח.

אם אתה מעוניין אני יכול לשאול אם הם עושים לרכב שלך.

פורסם

גם לי היו רעידות בהיגוי שלא נפתרו לאחר כיוון פרונט ואיזון גלגלים.

הבעיה הייתה אכן חישוקים קדמיים עקומים מעט.

מק"ט החישוק לראלי הוא 5401E3 ומחירו לפני מע"מ

ולפני הנחה (אצל ליטל, 10% הנחה לחלקים לחברי הפורום

והנחה על עבודה, בנוסף) הוא 219 ש"ח.

לי אישית זה עשה נפלאות. בהצלחה :!:

original_white_rims_close_up.jpg

MCS 2008

פורסם

וכמה זה אמור לעלות?

אתה תאלץ לעשות איזון דינמי, שהוא יותר יקר, אך הרבה יותר מדוייק.

אני עשיתי איזון דינמי ביפו , באזור של אנטון, בתחנת דלק פז , יש שם פנצ'ריה

עם מכונה לאיזון דינמי. עשה עבודה יוצאת מן הכלל!

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפני כמה זמן גם עיקמתי ג'אנט, (הימני קידמי) אז זה אומר שאני צריך לעשות איזון ל2 הגלגלים הקדמיים?!

אם כן אז הפנצ'רמעכר שלי קקר! למה הוא לא עשה לי :[

פורסם

איזון דינמי ניתן לבצע אצל "כחלון" באזור/חולון.

האיזון ה"רגיל" טוב עד למהירויות של 120/130 קמ"ש.

ג'נט שהתעקם רצוי להעבירו אחורנית ע"מ שיכולת השפעתו על הרכב מבחינת איזון תהיה הפחותה ביותר(כמובן רצוי להחליף במידת האפשר/כיס).

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני דפקתי משולש בראלי לפני חודשיים ורק המשולש עלה 1000 שקל

בנוגע לג'אנט:אם הג'אנט חטף מכה שפגעה בליבת הג'אנט אז תגיד ביי ביי לג'אנט.

עדיף להשקיע את ה 250 שקלים האלה ולקנות ג'אנט חדש ולהוריד ספקות.

החיים הם סחיטה של המצערת.

• תוכן חדש...