Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפי התמונות הרכב הרבה יותר חדש מ-2005.

כנראה בכל זאת 2015.

חזור להודעה 8/10 ועדכן בתוצאות.

עריכה אחרונה על ידי TDI
פורסם

בדיוק. ב 2005 לא היה Start&Stop ועוד מערכות...

מה נסגר איתך?

הטבעת המצולמת זה הפעלת אור ערפל אחורי. אייקון של אור ערפל אחורי - אלומת אור יוצאת ישר עם קו גלים אנכי. אייקון של פנסי ערפל קידמיים - אלומת אור יוצאת כלפי מטה עם קו גלים אנכי. אם אין כזה - אין ברכב פנסי ערפל קידמיים. מה שיש זה תאורת יום.

פורסם
בדיוק. ב 2005 לא היה Start&Stop ועוד מערכות...

מה נסגר איתך?

הטבעת המצולמת זה הפעלת אור ערפל אחורי. אייקון של אור ערפל אחורי - אלומת אור יוצאת ישר עם קו גלים אנכי. אייקון של פנסי ערפל קידמיים - אלומת אור יוצאת כלפי מטה עם קו גלים אנכי. אם אין כזה - אין ברכב פנסי ערפל קידמיים. מה שיש זה תאורת יום.

מצטער על הבלבול... שאלתי אותה שוב וזה שנתון 2014.(אפשר לתקן שוב...? סליחה על הטרחה)למה הכוונה "תאורת יום"? זה אמור להידלק אוטומטית? כי לא בהדלקת פנסים ראשיים אור גבוה או נמוך ולא כאשר הכל כבוי,הם לא נדלקים. יש שם נורות תקינות פי שאמרתי ועדיין לא נדלק. אלו הפנסים הכי תחתונים ברכב מקדימה.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם (נערך)

לפי מה שאני זוכר, הנורות האלה משמשות הן לתאורת יום (רק כשהרכב ב D) והן לפנסי ערפל.

(סיבוב של הטבעת בידית השמאלית פעם אחת קדימה ידליק אותם. בסיבוב נוסף (וקפיצי, שיחזיר את הטבעת אחורה), ידלק אור הערפל האחורי).

(אורות הערפל לא ידלקו אם הפנסים הראשיים לא דלוקים).

יש מצב שמתג האורות מכוון על AUTO?

אם אני לא טועה, צריך לתת 3 סיבובים על מנת שידלקו אורות הדרך. (Auto, חנייה, דרך).

*רק אם יש חיישני אור. לא קיים בכולם.

יכול להיות שאלה נורות עם חוט להט כפול? (בדומה לנורות ברקס?). (אולי כדי להפריד בין תאורת יום וערפל? - אני מנחש כאן).

*לא הייתה לי אימפרזה, אבל היה לי את האח המוגבה שלה. (XV).

אני לא מאמין שיש שינוי בניהם בהקשר הזה.

עריכה אחרונה על ידי XVSTI
  • תוכן חדש...