Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך זה צפוי להתמודד עם ״חניות תל אביביות״? תמיד כשאני נוסע לתל אביב אני מפחד מכל מיני נשיקות חניה כאלה שנפוצות שם.

אפשר לשתף עלויות?

אשמח לקבל תשובה. בעיקר בנוגע להתמודדות עם ״נשיקות״ חניה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

המדבקה תספוג את השפשוף, אם השפשוף לא עמוק מידי עושים קצת פוליש על המדבקה והכל יורד, במידה והשפשוף לא יורד מהמדבקה פשוט מקלפים אות ומחליפים, הפח למטה לא יפגע.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

הסיפור עם ההחזרה ע"י הדואר הוא מקרי, או יכול לקרות לכל אחד?

גליל כזה מספיק רק לפגוש האחורי? האם בסבב הראשון אתה גם סיפקת את החומר לסאן-פילם?

פורסם
הסיפור עם ההחזרה ע"י הדואר הוא מקרי, או יכול לקרות לכל אחד?

גליל כזה מספיק רק לפגוש האחורי? האם בסבב הראשון אתה גם סיפקת את החומר לסאן-פילם?

קניתי אורך שמספיק גם לפגוש אחורי, גם לפנסים קידמיים וגם למפתנים בדלתות.

בסבב הראשון - פגוש קידמי ומכסה מנוע סאן פילם סיפקו את הכל (פגוש קידמי יש להם טמפלט שנחתך עם פלוטר בדיוק בקימורים ובמידות.)

אשמח לקבל תשובה. בעיקר בנוגע להתמודדות עם ״נשיקות״ חניה.

מתמודד מעולה עם "נשיקות" חנייה אפילו חזקות מאד ולא מגיע לצבע.

(דוגמה שמצאתי)

ייתרון של החברות הטובות זה שיש "יכולת החלמה" - אם השפשוף עמוק פשוט מעבירים פן/אקדח חום מעל והכל נעלם

מניסיון שלי עובד מעולה - הרכב הקודם קיבל שיפשופים חזקים "מחסרי לב ואיכפתיות" שפשוט עברתי עם מטלית וניקיתי ובמקרה אחד פן

דוגמה

דוגמה איך שמים את החומר:

קובי

:-)

פורסם

האם ברגע שאתה מיישם את הציפוי (לדוגמא: Gtechniq Crystal Serum Light) על העיטוף יכולת ההחלמה לא נפגעת?

הרי הציפוי אמור להיות מספיק גמיש על מנת לאפשר החלמה, בעוד שיישום הציפוי עליו מקשיח אותו ומקשה על יכולת ההחלמה.

פורסם
האם ברגע שאתה מיישם את הציפוי (לדוגמא: Gtechniq Crystal Serum Light) על העיטוף יכולת ההחלמה לא נפגעת?

הרי הציפוי אמור להיות מספיק גמיש על מנת לאפשר החלמה, בעוד שיישום הציפוי עליו מקשיח אותו ומקשה על יכולת ההחלמה.

לא מיישם ציפוי על עיטוף.

על עיטוף אפשר לשים ווקס, אוטם וגם ציפוי אך אני שם רק ווקס

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

קובי

:-)

• תוכן חדש...