Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר אור חברים,

יש משהו שממש מפריע לי בחודשים האחרונים, החשבונות המזוייפים של טסלה/אילון מאסק/ספייס איקס שמציפות את העמוד הרישמי עם כל ההונאות של "מחלקים 20000 ETH" וכו', פעם זה היה עוד ספאם עכשיו זה גם תגובות של כאילו אמיתיים שעונים על שאלות ורושמים תגובות לנושא ואז בסוף מגיע לינק ההונאה.

אני אוהב לעקוב אחרי אילון ושות' וזה פשוט מטריף אותי הכמות וגם איך לכל ****** לטוויטר אין AI שמוחק מיד חשבונות שמנסות להיתחזות לישויות הללו?

למשל : Tesla@elosnsmusk

כמה גאון צריך ליהיות בתיכנות בשביל לירשום שורת קוד שמזהה את ההונאה ולימחוק לכל הרוחות חשבונות כאלה?

פשוט ניהיה זבל בטוויטר, ואי אפשר לעקוב בכיף אחר אילון ושות'.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מה זה טוויטר?

ברצינות, אני באמת ובתמים לא מכיר אף אחד שאני יודע שהוא מחזיק חשבון שם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

https://twitter.com/Tesla

https://twitter.com/SpaceX

https://twitter.com/elonmusk

מכיר מקום טוב אחר לעקוב אחריהם?

אבל בכל זאת איך הם מרשים לעצמם לאפשר דבר שכזה, זה פשוט מעצבן ופוגע ממש בפלטפורמה שלהם.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

נו, זה כמו שיש את העמודים האלה בפייסבוק, ש"אפל מחלקת אייפונים" או "מייקרוסופט תורמת שקל על כל לייק לנפגעי מלחמת בובספוג ומר קראב".

כנראה שאת טסלה זה לא כ"כ מעניין, הם עסוקים בלא לפשוט רגל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מה זה טוויטר?

ברצינות, אני באמת ובתמים לא מכיר אף אחד שאני יודע שהוא מחזיק חשבון שם.

ואדים,

מצד אחד, כל הודעה שניה שלך פה זה עד כמה אתה בודד וגלמוד; מצד שני, הציטוט למעלה- אם אתה מכיר מעט אנשים, הסיכוי שתכיר מישהו עם טוויטר- קטן.

אני כותב את זה כמישהו שקצת יותר דומה לך, באופי, אגב, אז אל תקבל את זה כעלבון.

בארץ הטוויטר פחות 'תפס', אבל במדינות אחרות זה כלי נהדר (אהמ...טראמפ..אהמ).

אני מניח שזה תלוי, גם, בתחומי עניין שלך- בשבילי זה כלי נהדר להתעדכן במה שקורה בעולם המירוצים והספורט המוטורי.

עיתונאים וכתבים (מבוגרים, לא ילדות אינסה בנות 13) מתחזקים חשבון שם (למעטים מהם יש חשבון פייסבוק, לדוגמא).

בעיני, זה כלי קצת יותר 'תכלסי' מאשר פייסבוק- בדיוק מאותה סיבה אני אוהב גם את אינסטגרם (תלוי אחרי מי עוקבים, אני מניח).

חבל לפסול מבלי לנסות; תנסה, אם לא ימצא חן בעינך, תמיד תוכל להתנתק.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
בארץ הטוויטר פחות 'תפס', אבל במדינות אחרות זה כלי נהדר (אהמ...טראמפ..אהמ).

בדיוק הנקודה שלי, בארץ טוויטר זה לא ממש רלוונטי. כשאני רואה בעיתון ששמים במטבחון בעבודה על שטות בסגנון "מלחמת הציוצים בין ביבי וליברמן", אני חושב לעצמי וואט דה פאק, למה לעקוב אחרי השטות הזאת? ולמה מבזבזים נייר ודיו על זה? ולמה אני קורא את זה?

לגבי "תנסה, אולי תאהב", תודה אבל לא תודה.

היה לי חשבון פייסבוק (ולתקופה קצרה גם טוויטר, היו לי אפילו עוקבים שם) במשך משהו כמו 9-10 שנים, עד שהבנתי כמה רע זה עושה לי (וגם לאחרים שחיים בתוך זה), וחתכתי מזה לגמרי. אחר כך עשיתי חיפוש לפי שם, ומחקתי כל פרופיל שלי בכל רשת חברתית שמצאתי, כולל quora וlinkedin. אפשר להגיד שהפורום הזה זה נוכחות אונליין היחידה שלי.

אבל זה נושא לדיון אחר. אני לא בא לרשום פה כמה אני בודד ומסכן. להיפך, אחרי שחתכתי מרשתות חברתיות, והפסקתי לשחק במשחק שלהם, אני מרגיש הרבה יותר שלם עם עצמי.

תם הטקס. אפשר להמשיך את הדיון על חשבונות מזוייפים של טסלה, שהם ככל הנראה ניסיון פישינג כלשהו.

ודים (כן, זה השם האמיתי שלי).

פורסם

סתם דוגמה מהיום:

בקיצור אפשרות קריאת התגובות פשוט לא קיימת, סתם ספאם.

פשוט רמת ההפצצה מטורפת, זה לא מצחיק כבר.

elon.jpg

• תוכן חדש...