Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית ביצעתי השחרה לחלונות אחוריים ושמשה אחורית לאאודי שלי לפני כחודש אצל בחור בשם מוטי, הוא יושב ברעננה. המקום נקרא Sun-Protect. תדבר איתי לפני אם תהיה מעוניין, הוא מאלו שאוהבים לקבל קליינטים דרך אנשים וככה נותן הנחות.

בחור צעיר, אדיב, זריז ומקצועי.

2016 BMW M235i.

פורסם
אני אישית ביצעתי השחרה לחלונות אחוריים ושמשה אחורית לאאודי שלי לפני כחודש אצל בחור בשם מוטי, הוא יושב ברעננה. המקום נקרא Sun-Protect. תדבר איתי לפני אם תהיה מעוניין, הוא מאלו שאוהבים לקבל קליינטים דרך אנשים וככה נותן הנחות.

תודה רבה,

מה בנוגע למגן טמבון קדמי ואחורי? היכן אפשר לעשות במחירים טובים?

פורסם

מה סדר גודל של מחירים??(אחרי הנחות) :)

פורסם
מה סדר גודל של מחירים??(אחרי הנחות) :)

כיוון ה-700 ש״י כולל אחריות לכל החיים. אם אתם מעוניינים צרי קשר בפרטי, אפנה אתכם אליו.

2016 BMW M235i.

פורסם
כיוון ה-700 ש״י כולל אחריות לכל החיים. אם אתם מעוניינים צרי קשר בפרטי, אפנה אתכם אליו.

יש לך מושג בחומרים של איזה חברה הוא משתמש?

פורסם
יש לך מושג בחומרים של איזה חברה הוא משתמש?

לא זוכר את השם, אבל אני יודע בוודאות שזה חומר של חברה נורא איכותית בתחום. מוזמן לבדוק איתו.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...