Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב 7 מקומות ב-100K כאשר בשורה האמצעית כל כסא עומד בפני עצמו.

האופציות שכרגע עומדות על הפרק הן:

1. טויוטה ורסו

חסרונות: צפופה ושורה שלישית קטנה,

יתרונות: אמינות ושמירת ערך

2. סיטרואן פיקאסו C4

חסרונות: חשש מתקלות במנוע הבנזין, מוניטין חברה, ירידת ערך.

יתרונות : שורה שלישית גדולה, אבזור, מראה

3. פורד S-MAX

חסרונות: צריכת דלק, שמועות על תקלות ועלויות תיקון גבוהות.

יתרונות: איכות נהיגה, שורה שלישית גדולה

לאחר כל השקלולים, אין לי מושג באיזה רכב לבחור. מה דעתכם?

בנוסף, יש רכב אחר שאתם ממליצים עליו?

פורסם

אם אתם נוסעים הרבה, תבדקו פיקאסו דיזל או רנו גרנד סניק דיזל.

טויוטה פריוס פלוס גם אופציה שיכולה להתאים.

כמה אנשים אתם ומה גילאי הנוסעים?

אם מדובר ברכב ל 6, ויש ילדים לא גבוהים, אין בעיה להסתדר גם בטויוטה וורסו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אנחנו נהיה 6 בע"ה, כאשר הילד הגדול בן 8 - אתה חושב שהוא יסתדר מאחורה כמה שנים ולא יסבול?

הבנתי שהאבזור בטויוטה ספרטני משהו, זה נכון?

אנחנו נוסעים ממוצע ולא מעבר. אבל אני שוקל פיקאסו דיזל כי שמעתי שהמנוע יותר אמין מהבנזין, אבל אין כמעט רכבים כאלה בשוק, ובנוסף המחיר שלהם גבוה יחסית. מאותה סיבה אני מעדיף ורסו על הפריוס.

פורסם

לאישתי יש גרנד סניק דיזל 2014

בשורה האמצעית כל כיסא בפני עצמו

בספסל האחורי ייכנסו ילדים בנוחות עד גיל 10 ככה.

הרכב מאוד חסכוני.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אל תיקח את זה אישי, אבל לדעתי הסניק הוא לא אוטו יפה כ"כ....

לאישתי יש גרנד סניק דיזל 2014

בשורה האמצעית כל כיסא בפני עצמו

בספסל האחורי ייכנסו ילדים בנוחות עד גיל 10 ככה.

הרכב מאוד חסכוני.

עידן

פורסם

אם הילד הגדול בן 8, לא תהיה לכם בעיה להסתדר בוורסו. כאשר הוא יגדל, ילד אחר יעבור אחורה / יעשו תורות.

בכל מקרה, תצטרכו להזיז קדימה חלק מהשורה השניה ( המושבים על מסילה ).

אצלינו הקטן בן 8.5 ומסתדרים בלי בעיות.

אני לא יודע מה זה אבזור ספרטני.

מה שקצת חסר באמת, זה פיצול המיזוג לשורות 2+3, אבל המזגן בכללי די חזק ומתמודד עם חום הקיץ גם ככה לא רע.

יש 7 כריות אוויר, 4 חלונות חשמל. המושבים נוחים מאוד ( חוץ מהשורה השלישית ). מערכת מולטימדיה נחמדה, אצלי יש בקרת שיוט, מצלמת רוורס חיישני רוורס, קיפול מראות וסגירת חלונות אוטומטית ( אני לא בטוח שיש את הכל גם ב 2015 ). צריכת דלק אמיתית 1:11, טיפולים כל 15 אלף קילומטרים - קטן עולה 600₪, גדול 950₪ במוסך טויוטה ( לא כולל בלמים ).

אין מערכות בטיחות אקטיבית - כאן היתרון של פיקאסו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

תמתין בסבלנות על הלוח עד שתגיע פיקאסו דיזל מתאימה. אין הרבה היצע וצריך להיות זריז. בדגם ה exclusive המפואר יש גם מזגן לשורה 3. מזגן זה מאד חשוב בארצנו . במיוחד לילדים בתחילת נסיעה. היתרון בצפיפות של הורסו זה שאפילו שהמזגן רק מלפנים יש לו נפח קטן יותר לקרר.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הפיקאסו דיזל עד כדי אטרקטיבית?

תמתין בסבלנות על הלוח עד שתגיע פיקאסו דיזל מתאימה. אין הרבה היצע וצריך להיות זריז. בדגם ה exclusive המפואר יש גם מזגן לשורה 3. מזגן זה מאד חשוב בארצנו . במיוחד לילדים בתחילת נסיעה. היתרון בצפיפות של הורסו זה שאפילו שהמזגן רק מלפנים יש לו נפח קטן יותר לקרר.
פורסם (נערך)

אם זה לא מונית לשעבר אז ההיצע הסביר נספר על יד אחת . לפעמים גם זה לא .

היום יש שתיים בלוח יד2 שעונות לצריכך. אחת מהן ממגרש. השלישית פשוט יקרה מדי.

(יש כמה קבועות בלוח עם פגמים במגרשים טרייד אז לבדוק היטב).

הרבה יותר קל למצוא רנו גראנד סניק .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אם הילד הגדול בן 8, לא תהיה לכם בעיה להסתדר בוורסו. כאשר הוא יגדל, ילד אחר יעבור אחורה / יעשו תורות.

בכל מקרה, תצטרכו להזיז קדימה חלק מהשורה השניה ( המושבים על מסילה ).

אצלינו הקטן בן 8.5 ומסתדרים בלי בעיות.

אני לא יודע מה זה אבזור ספרטני.

מה שקצת חסר באמת, זה פיצול המיזוג לשורות 2+3, אבל המזגן בכללי די חזק ומתמודד עם חום הקיץ גם ככה לא רע.

יש 7 כריות אוויר, 4 חלונות חשמל. המושבים נוחים מאוד ( חוץ מהשורה השלישית ). מערכת מולטימדיה נחמדה, אצלי יש בקרת שיוט, מצלמת רוורס חיישני רוורס, קיפול מראות וסגירת חלונות אוטומטית ( אני לא בטוח שיש את הכל גם ב 2015 ). צריכת דלק אמיתית 1:11, טיפולים כל 15 אלף קילומטרים - קטן עולה 600₪, גדול 950₪ במוסך טויוטה ( לא כולל בלמים ).

אין מערכות בטיחות אקטיבית - כאן היתרון של פיקאסו.

לי יש ורסו 2016 (בציר 2015).

מצטרף לכל מה שנאמר.

אין אצלי בקרת שיוט. אך כל יתר האיבזור קיים ונראה לי בהחלט עונה על ההגדרה "רכב מאובזר".

המזגן מקרר היטב מאחורה. דווקא בעמדת הנהג וזוגתו יש בעיית קירור. לדעתי משהו במבנה הקונסולה הקדמית משקף את חום השמש ליושבים מקדימה.

הרכב סוחב מצויין גם בהרכב מלא ויש מקום מספק לחמישה ילדים (גם מבוגרים יכולים בשעית הצורך להסתדר).

פורסם
אם זה לא מונית לשעבר אז ההיצע הסביר נספר על יד אחת . לפעמים גם זה לא .

היום יש שתיים בלוח יד2 שעונות לצריכך. אחת מהן ממגרש. השלישית פשוט יקרה מדי.

(יש כמה קבועות בלוח עם פגמים במגרשים טרייד אז לבדוק היטב).

הרבה יותר קל למצוא רנו גראנד סניק .

אם אתה היית צריך לבחור ביו הסיטרואן לבין הורסו - מה הייתה הבחירה שלך?

פורסם

אני משוחד .אני בוחר בפיקאסו כמובן . אני אוהב את הגרגור של הדיזל.

אבל לך תבדוק בעצמך מה נראה לך . כל אחד מתלהב ממשהו אחר.

פורסם

בתור משוחד של סיטרואן, בין סיטרואן בנזין לורסו?

אני משוחד .אני בוחר בפיקאסו כמובן . אני אוהב את הגרגור של הדיזל.

אבל לך תבדוק בעצמך מה נראה לך . כל אחד מתלהב ממשהו אחר.

פורסם

חייב להגיד שה smax והgalaxy רכבים מצויינים, מרגישים מאוד חזקים, איכותיים ומרווחים. האמינות סבירה, אין ספק שיש פוטנציאל להפתעות.

פורסם

אני אוהב את הקוקפיט המרווח בפיקאסו . החלון הקדמי הענק . תחושת אווריריות (אין קופסת הילוכים). עיצוב באמת קצת שונה.

מצד שני אם אתה שמרן בעיצוב ואמינות/שמירת ערך זה הדבר: הורסו עדיפה בהרבה.

• תוכן חדש...