Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בניתי פתרון מגניב לשטיפת הרכב שלי בבניין הדירות (עגלה עם מיכל מים גדול+גרניק מעולה של בוש עם צינור מאריך+גלגלת כבל מאריך לחשמל 50 מטר - בקרוב אכתוב סקירה).

אני שוטף את האוטו שלי פעמיים בשבוע (וגם את האופנוע, פעם אחת לפחות על בסיס שבועי) ואני מנסה לייעל\לקצר את התהליך.

הגרניק מוריד את כל האבק, אך עדיין יש לכלוך מגעיל שנשאר דבוק לפח - כרגע התהליך הוא שטיפה בגרניק, עבודה בשיטת שני הדליים עם ספוג ומים חמים ושטיפה נוספת בגרניק להוריד את שאריות הסבון ואז ניגוב עם מטלית מיקרו פייבר נקייה ורכה.

האם יש דרך לדלג על שני הדליים? מברשת מסויימת לעבור איתה על הרכב לאחר ההקצפה (יש לי גם מיכל סבון באקדח)? פעם ראיתי שמשתמשים במכון שטיפה במטאטא וזה מאוד צרם לי. במה אתם משתמשים אנשי הגרניק?

פורסם

דיי בטוח שמה שיש לך זה AQt 33-11 או השני עם הגלגלת.

אחרי שאתה שם סבון עם SNOW LANCE אתה מוריד אותו מהאקדח.

נשאר רק עם החלק הראשון של האקדח.

לוקח כפפה ועושה את השטיפה הרגילה של אבל אתה לא צריך יותר שני דליים כי יש לך קצף (סבון) על האוטו ויש לך איך לשטוף את הכפפה עם האקדח.

אתה עושה חלק ואז שוטף את הכפפה וככה ממשיך את כל החלקים.

בהנתן המצב המאד אפשרי שיקח לך יותר מדי זמן לעשות את החלקים והסבון ירד אז או שתגדיל כמות סבון או שתעשה חצי או שליש אוטו כל פעם (מקציף -> כפפה עם אקדח בלי החלק של המקל הארוך).

אני עושה משהו דומה אבל לי יש חיבור מים תמידי. אז אחרי שאני נותן לסבון לשבת מספר דקות (שהוא כבר משחרר את רוב הלכלוך מהצבע) ואז אני שם סבון שוב פעם ועובר לאקדח בלי המקל הארוך. זה ייעל את השטיפה שלי פלאים.

הסביה שאני אומר את זה כרגע זה בגלל ששכדיטיילר אני לא יכול להמליץ על שיטת שטיפה שלא עובדת אז אחרי שניסיתי את זה על צבע רך מאד ועל עוד רכב בבעלותי במשך תקופה של מספר חודשים עם בדיקות של כמות השריטות שמותמעות לצבע בשיטה הזאת אני יכול בשמחה לבשר שזה השיטה הכי בטוחה שהשתמשתי בה עד עכשיו.

אתה יכול לנסות ואתה יכול להיות סקפטי אבל בלי לנסות לבד לא תדע :)

אגב: ג'אנטים -> דלי נפרד עם מים חמים עם פקק או 2 של חומר ניקוי ג'אנטים מרוכז של Angelwax ולפני זה אני תמיד מיישם עם מקציף לחץ את המפרק מתכות.

זה השני שקלים שיש לי לזרוק כאן.

פורסם

תמשיך עם ה-2 דליים בשביל להוריד את הלכלוך שנדבק לרכב.

עדיף שתקנה גם גריט גארד (מסנן שיושב בתוך הדלי).

לאחר כול שטיפת פאנל, אתה לוקח את הכפפה ומגרד אותה כנגד המסנן.

הפעולה הזאת משחררת את הלכלוך שעל גבי הכפפה, והגריט גארד שומר על הלכלוך למטה שלא יעלה.

לאחר שניקית את הכפפה בדלי עם הגריט גארד, אתה מוציא את הכפפה מהדלי וסוחט אותה מחוץ לדלי.

ומחזיר אותה לדלי עם הסבון להמשך סיבון הרכב.

וככה הלאה.

יש לי מכשיר שטיפה בלחץ נטען.

באיזה מכיל מים אתה משתמש?

פורסם

תודה לכולם, אנסה את העצות שלכם ואעדכן :)

אכן AQT 33-11 או ליתר דיוק aquatak 110 (אני מבין שזה הדגם החדש שלהם שמחליף אותו)

אני משתמש במיכל מים ששימש פעם כפח אוכל לכלבים שלי (ולהם כמובן שקניתי אחר)

DOASV5I.jpg

פורסם

אגב, לפני זה השתמשתי במשאבת 12V עם סוללת טיסנים מסוג Lipo בהתחלה 11.1 ואחרי זה 14.4 - זה היה אפקטיבי עם האופנוע, עם האוטו לקח הרבה מאוד זמן לסלק את כל הלכלוך למרות שהמשאבה היתה חזקה יחסית - זמן השטיפה התקצר משעה לחצי שעה, ועדיין מנסה לייעל :) הבעיה שהאוטו נמצא בדיוק חמישים מטר מהבניין, אז לא כיף ללכת עם שני דליים עד שם.

פורסם
דיי בטוח שמה שיש לך זה AQt 33-11 או השני עם הגלגלת.

אחרי שאתה שם סבון עם SNOW LANCE אתה מוריד אותו מהאקדח.

נשאר רק עם החלק הראשון של האקדח.

לוקח כפפה ועושה את השטיפה הרגילה של אבל אתה לא צריך יותר שני דליים כי יש לך קצף (סבון) על האוטו ויש לך איך לשטוף את הכפפה עם האקדח.

אתה עושה חלק ואז שוטף את הכפפה וככה ממשיך את כל החלקים.

בהנתן המצב המאד אפשרי שיקח לך יותר מדי זמן לעשות את החלקים והסבון ירד אז או שתגדיל כמות סבון או שתעשה חצי או שליש אוטו כל פעם (מקציף -> כפפה עם אקדח בלי החלק של המקל הארוך).

אני עושה משהו דומה אבל לי יש חיבור מים תמידי. אז אחרי שאני נותן לסבון לשבת מספר דקות (שהוא כבר משחרר את רוב הלכלוך מהצבע) ואז אני שם סבון שוב פעם ועובר לאקדח בלי המקל הארוך. זה ייעל את השטיפה שלי פלאים.

הסביה שאני אומר את זה כרגע זה בגלל ששכדיטיילר אני לא יכול להמליץ על שיטת שטיפה שלא עובדת אז אחרי שניסיתי את זה על צבע רך מאד ועל עוד רכב בבעלותי במשך תקופה של מספר חודשים עם בדיקות של כמות השריטות שמותמעות לצבע בשיטה הזאת אני יכול בשמחה לבשר שזה השיטה הכי בטוחה שהשתמשתי בה עד עכשיו.

אתה יכול לנסות ואתה יכול להיות סקפטי אבל בלי לנסות לבד לא תדע :)

אגב: ג'אנטים -> דלי נפרד עם מים חמים עם פקק או 2 של חומר ניקוי ג'אנטים מרוכז של Angelwax ולפני זה אני תמיד מיישם עם מקציף לחץ את המפרק מתכות.

זה השני שקלים שיש לי לזרוק כאן.

לא הצלחתי להבין את השיטה שלך אחרי שאתה מרסס את כל הרכב עם סבון. מה השלבים הבאים?

פורסם
לא הצלחתי להבין את השיטה שלך אחרי שאתה מרסס את כל הרכב עם סבון. מה השלבים הבאים?

שטיפה ראשונית (עם התקן לחץ גבוה) כדי להוריד מוצקים

מוריד התקן לחץ גבוה מהאקדח

מחבר את ה snow lance

נותן 5 דקות לשבת

מרסס עם ה snow lance על חצי רכב

מוריד את התקן ה snow lance ושם כפפה על היד (או מחזיק ביד)

עושה עם הכפפה חלק (בדרך כלל פאנל או מקסימום שניים)

שוטף את הכפפה עם האקדח של הגרניק - שים לב זה בלי התקן לחץ גבוה(עכשיו זה לחץ יותר נמוך אבל מספיק כדי להוציא את הלכלוך מהכפפה)

חוזר על ה 2 שלבים האחרונים על כל החצי אוטו.

שם בחזרה את ה snow lance ואז עושה את החצי השני בדיוק באותה הדרך.

פורסם

פאנל = דלת/כנף/חצי גג/מכסה תא מטען/מכסה מנוע/פגוש

שמפו אני משתמש תלוי מטרה. אם זה הכנה לדיטיילינג אז angelwax cleanliness שזה prewash חזק.

אם זה שטיפה רגילה אז כרגע אני משתמש ב fireball premium shampoo.

• תוכן חדש...