Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם חודש הבא לאמא שלי יש יומהולדת.

מכיוון שהיא מאוד אוהבת להיות בחו"ל אך כרגע נמצאת במצב כלכלי שלא יאפשר לה לצאת לפחות בשנים הקרובות הייתי רוצה בתור מתנת יומהולדת לפנק אותה לחופשה בחו"ל.

 

הבעיה העיקרית שאין לה בן זוג או קרובים אחרים חוץ ממני (אולי סבתא שלי או אחותה שגרים בטורכמניסטאן) ואני פוחד שטיול לבד יכול להיות דיי בודד ומבאס.

 

כמה אפשרויות שחשבתי עליהן:

א.להטיס אותה ואת אחותה לטיול למדינה ניטרלית ככה שהן יפגשו שמה (לא ראו אחת את השניה מאז שעלינו לארץ ב96)

ב.טיול מאורגן ככה שהיא תהיה עם קבוצה של אנשים היא דיי חברותית וסוציאלית ככה שיכול להיות מעניין אך בעיה אם כולם יהיו שמה בזוגות זוגות והיא תהיה לבד.

ג.לטוס איתה יחד לאנשהו ל3 ימים פעם אחרונה שטסנו יחד הייתי בן 13 לא יודע איך זה יסתדר יחד בגלל פער הגילאים והתעניינות השונה אני דיי שקט וחוויות כאלו ואחרות לא מרגשות אותי לכן לא יודע מה בקשר לזה.

 

לגבי העלויות אני מכוון כמה שיותר נמוך בגזרת המחיר אך יש לי כרגע 20k חסכונות שאני אשמח לבזבז אותם על זה.

 

לכול המתעניין אמא שלמ בת 47

פורסם (נערך)

20K מאפשרים הרבה מאד טיול לשניים השאלה היא האם מדובר בסכום שמוקצה למטרה זו או שמדובר בהוצאה שתפגע בך כלכלית ואתה מעדיף להוציא רבע או שליש מזה.

 

אשה בת 47 בריאה שיכולה לצעוד ברחבי עיר תוכל להנות מביקור בכל בירה או עיר מרכזית באירופה. אישית יצאתי ללא מעט טיולים קצרים (3-6 ימים) עם אשתי בתקציבים של 4000-6000 ש"ח בלי להתכלב. טיסת LCC עם מזוודה אחת לשני אנשים, מלון *4 במזרח אירופה או *3 במערבה יכנסו יפה מאד לתקציב. הבן הבכור שלי מתכנן סופ"ש בסופיה עם חברים ומעריך שהעלות תהיה לא יותר מ-1500 ש"ח. אז מדובר בחברה בני 28 שמתארחים ברה קצת יותר נמוכה, אבל זה הפרינציפ. חפש שרשורים שלי על טיול לריגה ווילנה בדצמבר האחרון, ונדמה לי גם על טיול לבלגרד בפורים 2017, אם כי אני לא בטוח שכתבתי אותו. והיו לי עוד כמה כאלה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם
ג.לטוס איתה יחד לאנשהו ל3 ימים פעם אחרונה שטסנו יחד הייתי בן 13 לא יודע איך זה יסתדר יחד בגלל פער הגילאים והתעניינות השונה אני דיי שקט וחוויות כאלו ואחרות לא מרגשות אותי לכן לא יודע מה בקשר לזה.

 

לגבי העלויות אני מכוון כמה שיותר נמוך בגזרת המחיר אך יש לי כרגע 20k חסכונות שאני אשמח לבזבז אותם על זה.

 

לכול המתעניין אמא שלמ בת 47

20,000 זה הרבה כסף, גם בפחות אפשר להנות.

תטוס אתה עם אמא, אמא יש רק אחת, אני בטוח שאפשר למצוא מספיק חוויות ומקומות שגם יתנו פתרון לשקט כמוך ופעלתנית כאימך.

פורסם

ממליץ גם לטוס עם אמא.

לפני כחודש הייתי עם אמא שלי כ4 ימים בברלין, אני בן 32 והיא 55, האמת חבל שלא עשינו את זה מקודם.

כמו שאמרו אמא יש רק אחת, ומשלבים רצונות ומתגמשים, בהחלט ממליץ.

פורסם

אני יכול להעיד רק על טיולים משפחתיים (אשתי, אני וחלק מהבנים או כולם) - תמיד מוצלחים.

 

כפי שכתבתי קודם - טיול קצר לשני אנשים צריך לעלות אלפי ש"ח בודדים, ב-20K אפשר לארגן שבוע במדינות היותר יקרות. אבל אם אני מבין נכון מדובר בחלק גדול מחסכונותיך, אז בהחלט הייתי מצמצם, נוסע לכמה ימים לפראג או בודפשט או ריגה, ואם אתה רוצה להתפרע אז לברלין או רומא. ההנאה, לשניכם, (כמעט) מובטחת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

מסכים עם השאר תטוס איתה.

לא חסר בהחלט מקומות ל4 ימים לא יקרים השאלה, איזה מקומות היא אוהבת/חולמת לנסוע אם בכלל.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

×
×
  • תוכן חדש...