Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבלי להכנס ליותר מדי בלגן. מחפש טלויזיה 60" - מרחק צפיה בערך 3.8 מטר, נראה לי גודל מספק ביותר.

חובה שתהיה סמארט (מתאר לעצמי שכולן כאלה), ואיכות טובה ככל הניתן (כאילו דהה).

אין תקציב מוגדר, אבל אני מכוון ל-6 אלף ש"ח עם סטייה קלה של 500 ש"ח צפונה אם יש על מה.

מה הטלויזיה הכי טובה בגודל הזה שנכנסת לתקציב?

תהיו בריאים.

פורסם

למרחק כזה הייתי הולך על מינימום 65 אינטש. מבטיח לך שלא תצטער.

אני בדיוק עכשיו הזמנתי מסך 82 אינטש למרחק זהה. בסוף החלטתי משיקולים שהבת זוג

צופה בחלק מהזמן בערוצי עידן - "להתפשר" על 75 אינטש... (אמורה להגיע מחר)

דגמים מומלצים:

- סמסונג UE65MU8000 4K.

- סוני KD65XE9005 4K.

- גם LG טובים אבל יש כמה תלונות על זליגת אור. (לא בדקתי ממש לעומק)

בגדול רוב המסכים היום מציגים תמונה חלקה/נקייה בשינויים כאלו או אחרים (צבעים עזים,שחורים,מעבדי תמונה מתקדמים וכד') אם אתה מתכוון לצפות גם בתכני HDR (חוויה) על תתפשר על מסך פחות מ 65 אינטש כמו שציינתי.

תתחדש.

פורסם

יוגי אני תמיד מעריך את ההמלצות שלך ידידי

הסוני עולה כ 14K

הבחור ביקש מסך ב 6000-6500 שחים.

סמסונג הייתי פוסל על הסף ....

לדעתי תמורה מעולה תקבל מ 65" M7030 Series Hisense 4K TV

או ה M7000 של אותה החברה .

פורסם

צודק,התכוונתי לסוני 65XD7505 יצא לי דגם שאני רוצה...

לא הייתי שולל את סמסונג - יש לה איכות תמונה טובה. (למרות שהצבעים לא תמיד טבעיים,עניין של טעם)

אישית לא מתקרב לחברת Hisense, אבל זה רק אני.

פורסם

תודה.

אני יודע שיש מס על טלויזיות מעל 60", ואז הקפיצות במחיר משמעותיות. חבר צופה ממרחק דומה בטלויזיה 55" ורואים מצוין, אז אני חושב ש-60" זה בדיוק מה שאני צריך. לא חושב שעוד 5" יעשו לי את החוויה שונה משמעותית. גם למחיר אין סוף. ראיתי את ה-QLED החדשות של סמסונג והתמונה מדהימה, אבל גם המחיר מטורף. לא רוצה לשלם הון על טלויזיה. כן מאמין שאפשר למצוא טלויזיה טובה ואיכותית במחיר שציינתי, השאלה מה הכי טוב במחיר הזה.

דווקא הייסנס אני מעדיף שלא, יש לי נסיון בינוני עם המותג. מעדיף משהו ממותג מוכר שנמכר ומבוקש. למה לא סמסונג אגב?

פורסם
תודה.

אני יודע שיש מס על טלויזיות מעל 60", ואז הקפיצות במחיר משמעותיות. חבר צופה ממרחק דומה בטלויזיה 55" ורואים מצוין, אז אני חושב ש-60" זה בדיוק מה שאני צריך. לא חושב שעוד 5" יעשו לי את החוויה שונה משמעותית. גם למחיר אין סוף. ראיתי את ה-QLED החדשות של סמסונג והתמונה מדהימה, אבל גם המחיר מטורף. לא רוצה לשלם הון על טלויזיה. כן מאמין שאפשר למצוא טלויזיה טובה ואיכותית במחיר שציינתי, השאלה מה הכי טוב במחיר הזה.

דווקא הייסנס אני מעדיף שלא, יש לי נסיון בינוני עם המותג. מעדיף משהו ממותג מוכר שנמכר ומבוקש. למה לא סמסונג אגב?

לא בא לי לחטוף תביעת דיבה .

מפסיק לקרוא את נושא מתן השירות בארץ ,היבואן עובד עם מעבדה חיצונית.

הגרלת לוטו עם הפנאלים.

ההייסנס M7000 לדעתי האישית הכי VFM כרגע בגזרת ה 65'

מסכים אני גם מאוד מחבב את LG ולא רק בגלל נותן השירות שהוא אין האוס.

שני דגמים של LG

65UJ670Y

65SJ800Y מסך 65' אם אתה חושק ב 55' יש במחיר טוב .

אגב יקרי פות"ש אתה לא קונה מותג אלא מוצר צריכה שישרת אותך ברמה שהכיס מאפשר לך.

יש בעולם בסהכ מיעוט של יצרני פאנלים למסכים.

הייסנס אחת הגדולות .

פורסם

אם יורדים לגודל של 55 מומלץ ללכת על OLED של LG. המחיר יהיה מעט יותר יקר מ-6.5K אבל האיכות היא מעל ל-QLED.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

גם לשלם יותר אבל לרדת בגודל? לא תודה.

אני לא צריך את הדבר הכי מדהים היום שיש מבחינת תצוגה, אבל על הגודל אני לא מוכן להתפשר.

• תוכן חדש...