Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האוטו ישמש משפחה צעירה ל 3 4 שנים הקרובות.

יעשה קילומטר ממוצע של 15-20

אני מחפש קילומטראז נמוך כדי שהרכב יחזיק לתקופה של 3 שנים לפחות.

מאוד חשוב לי צריכת דלק ועלות טיפולים נמוכה.

ראיתי שבאותו מחיר אני יכול להביא פוקוס 12 או SX4 10.

I30 ומאזדה 3 ירדו בגלל צריכת דלק.

האם יש עוד המלצות ?

עד 25K

פורסם

פוקוס עם גיר רובוטי בעייתי לא סתם המחיר נמוך.

אם חסכון בדלק חשוב מאד ואמינות אז קורולה רובוטית יכולה להתאים (גיר חד מצמדי פעול כמו ידני), לפני רכישה עדיף לבדוק מתי עשה קלאץ לאחרונה.

פורסם (נערך)

ופוקוס עם גיר אוטמטי זה בסדר?

הייתי בעלים של קורולה רובוטית עד לא ממזמן.

האמת שהיה אחלה רכב, אבל רצינו לשנות.

עריכה אחרונה על ידי Tamir Farkash
פורסם

הפוקוס עם הגיר האוטומטי הרגיל הפסיקה להימכר ב2010(כל הפוקוס האוטומטיות משנת 2011 עד שנת 2014 באו עם גיר אוטומטי מסוג רובוטי כפול מצמדים) וחזרו לגיר האוטומטי הרגיל בשנת 2016.

עם הנסועה שאתה עושה דווקא לא הייתי פוסל I30 או מאזדה 3 - ההפרשים בצריכת הדלק לא יהיו גדולים מאוד ביחס לפוקוס.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

למשפחה צעירה לא הייתי קונה את המאזדה 3. הרכב לא נוח, הגג המשופע מקשה על הגישה לספסל האחורי והבגאג' בדגם 4 הדלתות לא נוח.

בדוק שוב את מחיר ה-SX4, לפי יד 2 אמור להיות משמעותית יותר גבוה, אבל לא בדקתי את לוי יצחק. מכל מקום, בדגם הזה קנה רק שנתון 2010 ומעלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...