Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לצערי נתקלתי בבעיה עם ביטוח הרכב שמרוקנת את כיסי ומעצימה את כעסי.

תאור המקרה:

רכב שהיה מבוטח בביטוח ישיר.

הביטוח עמד לפני הסתיימות, וקיבלתי לביתי את דפי הביטוח החדשים (חובה ומקיף) עם ההצעות הרלוונטיות וכמו כן דך שמסביר שאם לא תתקבל דרישה לא לחדש זה יחודש אוטומטית.

לאחר מספר ימים התקשרו אלי מהחברה (ביטוח ישיר) והציעו מספר הצעות (די וי די לבית, ועוד כל מיני שטויות).. אני טענתי שהביטוח יקר מדי לטעמי (עלה מאז הביטוח של השנה הקודמת) ולכן ביקשתי לא לחדש ולברר בעוד מקומות. נאמר לי שיחזרו אלי לאחר מספר ימים.

ביררתי במספר חברות ומצאתי ביטוח זול יותר ב-9 מיליון.

התקשרתי יום לפני סיום הביטוח בחברה הראשונה ושאלתי אם יכולים לעשות משהו בקשר למחיר כדי שאוכל להשאר אצלהם ולא לעבור חברה. נאמר לי שאי אפשר. שזה המחיר הזול ביותר שאפשר להציע לי (למרות ששנה קודמת היה יותר זול). אמרתי אוקי, יקר לי מדי ולא ביקשתי לחדש. התקשרתי שוב פעם ל-9 מיליון וביטחתי חובה ומקיף.

לאחר שבוע הרכב נמכר, והביטוח ב-9 מיליון בוטל בהצלחה בלי חיובים למיניהם ובלי עמלות/קנסות וכולי...

ב-14 לחודש אני חוזר מהעבודה בערב ורואה כי הגיע פירוט כרטיס האשראי, ובו מופיע חיוב מביטוח ישיר גם על מקיף וגם על חובה!

אני שם את הפרוט בתיק ומחכה ליום העבודה של מחר. מתקשר לביטוח ישיר וטוען שלא חידשתי ביטוח ולא ביקשתי שיחדשו לי. ולבטל לאלתר ולהחזיר לי את כספי בחזרה... החברה טוענת כי כבר ה-15 לחודש (אפשר לבטל עד ל-14 בלי קנסות/עמלות/WHATEVER ולכן עלי לשלם 20% מהעסקה על מנת לבטל (או להקפיא את הביטוח על הרכב ולהפסיד בכל מקרה משהו כמו 10-20% מהעסקה...)) טענתי בפניהם שדיברו איתי נציגי המכירות שלהם, וגם אני התקשרתי אליהם מספר פעמים, באף אחד מהפעמים לא ביקשתי לחדש ובאף אחד מהפעמים לא הזכירו לי שזה מתחדש ושאני צריך לבטל באם מצאתי מקום יותר זול. מה גם שניסו לפתות אותי ע"י הצעת די וי די וכולי... בשביל מה להם להציע לי דברים ולהתקשר אלי באם זה מתחדש אוטומטית.

למישהו קרה מקרה דומה?

יש מה לעשות עם מקרה שכזה? יש לכך תקדים? אני לא אישרתי שום ביצוע עסקה, על סמך מה מבטחים לי את הרכב ומחייבים את חשבוני בלי הסכמתי למרות שדיברו איתי מספר פעמים? ולא אישרתי באף אחת מהשיחות הנ"ל את ביצוע העסקה!

התקשרתי בנוסף לחברת כרטיסי האשראי ושם אמרתי שלא אישרתי ביצוע עסקת ביטוח עם חברת ביטוח ישיר ואני דורש את כספי חזרה. לטענתם אפשר לקבל ולבטל דרכם רק ביטוח מקיף לרכב, לגבי ביטוח חובה אין להם הרשאה לבטל (כיוון שזהו ביטוח חובה שהמדינה מחייבת שלכל רכב יהיה).

כרגע לרכב יש ביטוח חובה+מקיף שהקונה ביטח בעצמו בחברת ביטוחו הוא, ובנוסף יש כרגע ביטוח חובה ומקיף נוספים בחברת ביטוח ישיר על שמי! האם יתכן מצב שבו לרכב יש שני ביטוחים תקפים בו זמנית? (שניים חובה שניים מקיף)

פתרונות לבעיה? עצות? טיפים? הארות/הערות?

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

הפתרון פשוט למדי.

א. כתוב מכתב , פרט את נסיבות המקרה.

ב. הזכר להם שלא אישרת את חידוש הביטוח.

ג. הזכר להם שכל השיחות במוקד שלהם מוקלטות ,ושתשמח לבדוק יחד איתם את אמיתות דבריך.

ד. כתוב בסיום המכתב שאם לא תיענה בקשתך לביטול מתחילה של הפוליסה (החזר מלא) אתה פונה אל המפקח אל הביטוח.

ה. אם זה לא יעזור -פנה שוב אל המפקח על הביטוח , בצירוף העתק אליהם.

זה כבר יריץ אותם אליך.

פורסם

עד כמה שאני זוכר לפי החוק מותר להם לבטח אותך אוטומטית במשך 3 שנים אם לא שלחת מכתב בקשה להפסקת חידוש הפוליסה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
הפתרון פשוט למדי.

א. כתוב מכתב , פרט את נסיבות המקרה.

ב. הזכר להם שלא אישרת את חידוש הביטוח.

ג. הזכר להם שכל השיחות במוקד שלהם מוקלטות ,ושתשמח לבדוק יחד איתם את אמיתות דבריך.

ד. כתוב בסיום המכתב שאם לא תיענה בקשתך לביטול מתחילה של הפוליסה (החזר מלא) אתה פונה אל המפקח אל הביטוח.

ה. אם זה לא יעזור -פנה שוב אל המפקח על הביטוח , בצירוף העתק אליהם.

זה כבר יריץ אותם אליך.

יש לך מושג אין אני משיג את כתובתו של מפקח על הביטוח?

טלפון של המשרד?

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

• תוכן חדש...