Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני מחפש רכב משפחתי עיקרי גדול (כרגע זוג + 2).

הרכב הקודם היה סוזוקי ליאנה ולכן מתלבט בין סוזוקי SX4 לקרוס אובר - או אולי לעבור לקוריאנית I30 CW / קיה סיד.

חשוב לי שיהיה רכב אמין מבחינת טיפולים (לא רוצה להתקע ולראות מוסך), בטוח למשפחה ולילדים מאחורה, תא מטען גדול.

כשהתקציב הוא כ75~

הצעות קונקרטיות:

באותו מחיר יש לי את 2 האפשרויות הבאות: (שניהם רוצים מחירון לפי לוי יצחק ולא יורדים)

SX4 מיוני 2014, יד ראשונה פרטית, בלי תאונות, קילומטרז נמוך מאוד, אבל טסט וטיפול עוד חודשיים (מעריך הוצאה של כ3000 שח)

יתרונות:

שנתון חדש יותר

פרטי

קמ נמוך

3 חודשי אחריות יצרן

בגאז יותר גדול

או - קרוסאובר 2013 (נובמבר), ליסינג נהג יחיד, בלי תאונות, קמ ממוצע של K17 לשנה,

יתרונות:

יש אחריות של שנה על המנוע

מודל מתקדם יותר (יותר נתונים יבשים טובים יותר)

יותר בטיחותי (5 כוכבים מול 4 לSX4)

צריכת דלק טובה יותר

אם ההתלבטות היא בין שתי הסוזוקי - מה עדיף?

ואם אני רוצה להוסיף לבדיקה גם את הקוריאניות - אז האם זה משתנה (יונדאי או קיה סיד סטיישן מחברת ליסינג (נהג יחיד) כדי לעמוד בתקציב)?

תודה

עריכה אחרונה על ידי gigglebug
פורסם

אני נוהג בקרוסאובר 2016, קודם לכן ב-SX4 2010 (שעכשיו משרתת את בני).

שני הדגמים חולקים מנוע זהה, כך שמבחינה זו אין הבדל באמינות. גם תיבות ההילוכים נחשבות שתיהן אמינות. עם זאת - התיבה הפלנטרית הפשוטה של ה-SX4 הרבה יותר נמרצת מהתיבה הרציפה של הקרוסאובר. מצד שני - התיבה הרציפה חוסכת דלק, להערכתי כ-10%.

מבחינת נוחות שתי המכוניות די דומות, אולם יש מי שלא אוהב את קורה A הכפולה של ה-SX4.

מבחינת תא המטען הקרוסאובר הרבה יותר שימושית, למרות נפח תאורטי קטן מזה של ה-SX4 סדאן, המבנה שלו הרב יותר גמיש להטענה. תא המטען של ה-SX4 האצ'בק הוא די תא כפפות שני.

מבחנינת מבחני ריסוק כנראה שהקרוסאובר עדיף, הוא קיבל 5 כוכבים במבחנים של 2013, בהשואה ל-4 כובבם במביני 2006 ל-SX4. עם זאת ה-SX4 זכתה למתיחת פנים ב-2010, וכנראה שבדגם שאתה בוחן יש אבזור בטיחות שלא היה בדגם שנבחן, כך שסביר שמבחן ה-NCAP לא לגמרי מיצג את הדגם שהוצג לך. ןעדיין כמראה שמבחינה זו הקרוסאובר עדיף.

ד"א - נדמה לי שאתה קצת מפריז בהערכת ההוצאה הצפויה על ה-SX4 בעוד חודשיים. אבל בסדרי גודל אלה 1000 ש"ח לכאן או לכאן הם שיקולים משניים מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תתחדש! עשית קנייה מצויינת וחכמה.

הסוזוקי עדיפה בהרבה מריה ויונדאי מבחינת שמירת הערך בעת המכירה.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

• תוכן חדש...