Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דייטסו סיריון 2010 והתחלתי להרגיש חופש בהגה.

אחריי ביקור במוסך נאמר לי שצריך להחליף הגה ומשולשים ועוד כמה גומיות קרועות.

בעלות של 2000שח (כולל מעמ)

נאמר לי שזה נזק ידוע בגלל נהיגה אגרסיבית על במפרים.

אמנם אני נוהג דיי אגריסיבי, אני נזהר מבמפרים על הכביש.

ממה כזה נזק נוצר בדרך כלל?

זאת היתה עלות מאד גבוה ביחס לעלות הרכב ואני יודע שיש רכבים שלא עברו תיקונים מעל 6 שנים נהיגה.

פורסם

משולשים והגה הם חלק מנקודות התורפה של הסיריון ונסיעה לא זהירה ואגרסיבית רק מאיצה את הבלאי.המחיר פחות או יותר סביר

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

פורסם

סתם שאלה:למה להחליף משולשים אם הם שלמים?הרי אפשר להחליף רק גומיות שבמשולש.

יש לי דיון ארוך עם זה עם שני מוסכים שונים שאחד שחט את אשתי בעלות מופרזת ברכב פורד שלה על החלפת משולשים ושני שאמר למה להחליף ברזל תקין אם אפשר להחליף רק גומיות?וכך עשה ויצא זול וטוב ורכב נוסע תקין אחרי כיוון פרונט כמובן.

Ford Focus mk2 2009 1.6 trend ז"ל

סקודה אוקטביה 1.2 TSI DGS7 שנת 2012 אלגנס wife mode

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

פורסם

בסיריון נוצר חופש בתפוח משולש תחתון והוא לא ניתן להחלפה אלא יש צורך בהחלפת כל המשולש.מה שאתה טוען נכון לגבי רכבים אחרים כמו מזדה,פורד ועוד.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

• תוכן חדש...